hrynyma Napisano 6 Marzec 2015 Share Napisano 6 Marzec 2015 (edytowane) Witam, oto moje ostatnie wypociny. Dawno nic dla siebie nie wydłubałem. Softy: Zbrush, 3dmax, vray, Photoshop. Hejtujcie, lubujcie, kopcie, plujcie itd. :) Pozdrawiam Edytowane 12 Marzec 2015 przez hrynyma update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nCar Napisano 6 Marzec 2015 Share Napisano 6 Marzec 2015 Hejtujcie?! jak dla mnie front (。◕‿‿◕。) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolitic Napisano 6 Marzec 2015 Share Napisano 6 Marzec 2015 Super. Szczególnie przez temat jak dla mnie. Taka ciekawostka(off top): w Polsce obecnie istnieje zakon templariuszy i mam ten zaszczyt należeć do niego jako KTJ. Zachęcam do zapoznania się bliżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hrynyma Napisano 6 Marzec 2015 Autor Share Napisano 6 Marzec 2015 Dzięki za komenty. bolitic - a walczycie z asasynami ?:), dzięki za info poczytam sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolitic Napisano 6 Marzec 2015 Share Napisano 6 Marzec 2015 bolitic - a walczycie z asasynami ?:), dzięki za info poczytam sobie. Hehe:) nie. Główne zadanie to walczyć ze swoim grzechem jak i pomoc charytatywna. Prowadzimy parę dzieł miłosierdzia głównie w Ziemi Świętej (taki charyzmat zakonu). Sorry za off top;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 6 Marzec 2015 Share Napisano 6 Marzec 2015 miazga, tylko brwi do poprawy, ten fibermesh z zbrusha wcale nie jest taki fajny jak go reklamują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek3d Napisano 7 Marzec 2015 Share Napisano 7 Marzec 2015 swietna robota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 8 Marzec 2015 Share Napisano 8 Marzec 2015 Jest bardzo dobrze. Poprawisz brwi i będzie mega. Gratulacje dobrej pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seblen11 Napisano 9 Marzec 2015 Share Napisano 9 Marzec 2015 Bardzo klimatyczna praca, świetny detal dla mnie front :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hrynyma Napisano 9 Marzec 2015 Autor Share Napisano 9 Marzec 2015 Witam wszystkich zainteresowanych.:) Dzięki wielkie że podoba wam się ta postać. Jeśli chodzi o brwi, to nie mogę już patrzeć na ten projekt i nie chce mi się go rozgrzebywać :), wole pracować nad kolejnymi. Pozdrawiam i postaram umieścić znowu coś godnego uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikkiz Napisano 9 Marzec 2015 Share Napisano 9 Marzec 2015 Jak będę duży, to takie będę robił. Postanowiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 9 Marzec 2015 Share Napisano 9 Marzec 2015 bardzo ładna praca, model, shadery, render, włosy .. ale jak na rycerza to mógłby być troche szerszy w barach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 9 Marzec 2015 Share Napisano 9 Marzec 2015 Szkoda zostawiać.Jest potencjal, podciągnij co trzeba. Portfolio zyska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hrynyma Napisano 9 Marzec 2015 Autor Share Napisano 9 Marzec 2015 Poprawie to marudy jedne, tylko chwilkę znajdę :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hrynyma Napisano 12 Marzec 2015 Autor Share Napisano 12 Marzec 2015 I już po updacie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcoln1 Napisano 18 Marzec 2015 Share Napisano 18 Marzec 2015 Megaaa wypas:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 20 Marzec 2015 Share Napisano 20 Marzec 2015 Piękna robota na modelu, teksturach i shaderach. Do perfekcji brakuje zabrudzeń, na ciuchach i skórze. Wtedy było by idealnie. Włosy prawie idealne, brakuje czegoś, może specular do poprawy, ale na pewno za czysto jest w miejscach wyrostu włosów. Świetne oczy i bardzo fajny charakter twarzy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek Jutrzenka Napisano 20 Marzec 2015 Share Napisano 20 Marzec 2015 dokładnie! praca jest genialna aczkolwiek jest trochę zaczysto na twarzy. i chyba za miekki specular. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STRZYG Napisano 26 Marzec 2015 Share Napisano 26 Marzec 2015 Wypas. Pokazałbyś sculpta ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi