hrynyma Napisano 6 Marzec 2015 Napisano 6 Marzec 2015 (edytowane) Witam, oto moje ostatnie wypociny. Dawno nic dla siebie nie wydłubałem. Softy: Zbrush, 3dmax, vray, Photoshop. Hejtujcie, lubujcie, kopcie, plujcie itd. :) Pozdrawiam Edytowane 12 Marzec 2015 przez hrynyma update
bolitic Napisano 6 Marzec 2015 Napisano 6 Marzec 2015 Super. Szczególnie przez temat jak dla mnie. Taka ciekawostka(off top): w Polsce obecnie istnieje zakon templariuszy i mam ten zaszczyt należeć do niego jako KTJ. Zachęcam do zapoznania się bliżej.
hrynyma Napisano 6 Marzec 2015 Autor Napisano 6 Marzec 2015 Dzięki za komenty. bolitic - a walczycie z asasynami ?:), dzięki za info poczytam sobie.
bolitic Napisano 6 Marzec 2015 Napisano 6 Marzec 2015 bolitic - a walczycie z asasynami ?:), dzięki za info poczytam sobie. Hehe:) nie. Główne zadanie to walczyć ze swoim grzechem jak i pomoc charytatywna. Prowadzimy parę dzieł miłosierdzia głównie w Ziemi Świętej (taki charyzmat zakonu). Sorry za off top;)
tr3buh Napisano 6 Marzec 2015 Napisano 6 Marzec 2015 miazga, tylko brwi do poprawy, ten fibermesh z zbrusha wcale nie jest taki fajny jak go reklamują
BLADE Napisano 8 Marzec 2015 Napisano 8 Marzec 2015 Jest bardzo dobrze. Poprawisz brwi i będzie mega. Gratulacje dobrej pracy.
seblen11 Napisano 9 Marzec 2015 Napisano 9 Marzec 2015 Bardzo klimatyczna praca, świetny detal dla mnie front :)
hrynyma Napisano 9 Marzec 2015 Autor Napisano 9 Marzec 2015 Witam wszystkich zainteresowanych.:) Dzięki wielkie że podoba wam się ta postać. Jeśli chodzi o brwi, to nie mogę już patrzeć na ten projekt i nie chce mi się go rozgrzebywać :), wole pracować nad kolejnymi. Pozdrawiam i postaram umieścić znowu coś godnego uwagi.
ikkiz Napisano 9 Marzec 2015 Napisano 9 Marzec 2015 Jak będę duży, to takie będę robił. Postanowiłem.
jaras Napisano 9 Marzec 2015 Napisano 9 Marzec 2015 bardzo ładna praca, model, shadery, render, włosy .. ale jak na rycerza to mógłby być troche szerszy w barach
BLADE Napisano 9 Marzec 2015 Napisano 9 Marzec 2015 Szkoda zostawiać.Jest potencjal, podciągnij co trzeba. Portfolio zyska.
hrynyma Napisano 9 Marzec 2015 Autor Napisano 9 Marzec 2015 Poprawie to marudy jedne, tylko chwilkę znajdę :) Pozdrawiam.
gryzon Napisano 20 Marzec 2015 Napisano 20 Marzec 2015 Piękna robota na modelu, teksturach i shaderach. Do perfekcji brakuje zabrudzeń, na ciuchach i skórze. Wtedy było by idealnie. Włosy prawie idealne, brakuje czegoś, może specular do poprawy, ale na pewno za czysto jest w miejscach wyrostu włosów. Świetne oczy i bardzo fajny charakter twarzy. Pozdrawiam
Maciek Jutrzenka Napisano 20 Marzec 2015 Napisano 20 Marzec 2015 dokładnie! praca jest genialna aczkolwiek jest trochę zaczysto na twarzy. i chyba za miekki specular.
Rekomendowane odpowiedzi