Napisano 28 Sierpień 20159 l Już się nie mogę doczekać! Interstellar mnie pochłonął klimatem, Ares już mnie ma ;) No i ta muzyka! Połączenie wspomnianego Interstellara i Mass Effect :) Byle do października.
Napisano 28 Sierpień 20159 l od dawna nie miałem ochoty przeczytac książki jak zobaczyłem, że to na podstawie prozy. Ale wracajac do tematu - naprawdę klasa.
Napisano 29 Sierpień 20159 l Drugi dzień idzie i ciagle nie na froncie? Chłopaki , gratulacje. Wyglada światowo.
Napisano 29 Sierpień 20159 l @Baggins: wakacje co pewnie widać po newsach! Zaraz to jednak poprawie tylko muszę doczytać co to znaczy od Juice. Nigdzie nie mam creditsów. Ale na komputerze sprawdze ;)
Napisano 30 Sierpień 20159 l Genialne oświetlenie statków kosmicznych, super realistyczne! Świetny trailer, spokojny bez wodotrysków, trzyma klimat, trochę się nawet zdziwiłem, że Mars nie wybuchł na cały monitor!
Napisano 31 Sierpień 20159 l Polecam najpierw książkę - jest genialna Zaraz... to Juice... o szacun! :)
Napisano 2 Wrzesień 20159 l Dziękuję Natali Lasocie za zaproszenie do tego projektu . Czasu było mało a pracy wręcz odwrotnie ,ale pracowało się nad tym z uśmiechem od ucha do ucha . Gratulacje dla całego zespołu . Produkcja najwyższych lotów .
Napisano 10 Wrzesień 20159 l Gwiazdy normalnie:) http://www.tvn24.pl/kultura-styl,8/polacy-stworzyli-trailer-do-filmu-ridleya-scotta,576106.html
Napisano 11 Wrzesień 20159 l Gratki po raz kolejny. Tak z ciekawosci kto z Was robil ten matpaint w pierwszym shotcie ?