Napisano 18 Maj 20169 l Cze艣膰! Chcia艂bym zacz膮膰 pracowa膰 zawodowo jako grafik, wi臋c wszelka krytyka i sugestie bardzo mile widziane. 聽 Na pocz膮tek rysunki z AlterPOSE w Chwili,czyli piwko+rysowanie. Kto jest w Warszawie niech wpada:) https://www.facebook.com/alterPOSE/ 聽 Pozy ok. 10 min 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽
Napisano 18 Maj 20169 l Autor Co to jest skaner? :p 聽 kolejne rysunki 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 rysunek z wypadu ze szkicklubem do muzeum narodowego https://www.facebook.com/szkicklub/ 聽 聽 i kilka cyfrowych prac 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Edytowane 29 Maj 20169 l przez RJab
Napisano 29 Maj 20169 l Autor Dzi臋ki Bigu Kolejne rysunki z alterpose 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 rysunki z metra https://www.facebook.com/Warsaw.Subway.Sketch.Group/ 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Edytowane 29 Maj 20169 l przez RJab
Napisano 15 Czerwiec 20169 l Autor rysunki z alterpose 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 z wideo materia艂u Davida Fincha 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 i r贸偶ne 聽 聽 聽 聽 Edytowane 15 Czerwiec 20169 l przez RJab
Napisano 15 Czerwiec 20169 l Autor 聽 聽 聽 聽 聽 projekt grafiki na koszulk臋 dla ko艂a naukowego sae 聽 Edytowane 15 Czerwiec 20169 l przez RJab
Napisano 19 Czerwiec 20169 l Autor Ciesz臋 si臋 偶e si臋 podoba:) Odkopa艂em w odm臋tach dysku wersj臋 w kolorze: 聽 聽 d艂onie z ksi膮偶ki Hogartha 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 pr贸ba w臋gla, kopie szkic贸w Jamego Jonsa 聽 聽 Edytowane 19 Czerwiec 20169 l przez RJab
Napisano 24 Wrzesie艅 20168 l Autor szkice z alterpose: 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 inne: 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Edytowane 24 Wrzesie艅 20168 l przez RJab
Napisano 8 Pa藕dziernik 20168 l Moim zdaniem wszystko w klasie. Ci臋偶ko oceni膰 z 膰wicze艅 (kt贸re s膮 naprawd臋 dobre- szczeg贸lnie r臋ce). Czekam na co艣 twojego. Dobra robota- efekty same przyjd膮!
Napisano 28 Maj 20187 l Autor Dzi臋ki Rymin! kilka w艂asnych rzeczy. Komentarze mile widziane. 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 alterpose: 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 study: 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Edytowane 28 Maj 20187 l przez RJab
Napisano 28 Maj 20187 l super prace. bardo dobre oddane kolory, fajny brushwork. jakies wskazowki jak malowac niebo i trawe? wychodzi ci to swietnie, ja w ogole nie mam pojecia na czym to polega...
Napisano 29 Maj 20187 l Autor Mo偶e to ci w czym艣 pomo偶e, studies malowa艂em w podobny spos贸b: 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Edytowane 29 Maj 20187 l przez RJab
Napisano 5 Czerwiec 20187 l Autor 聽 聽 ogl膮daj膮c youtuba: 聽 聽 聽 akryl na tekturze: 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Z podr臋cznego szkicownika: 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Edytowane 5 Czerwiec 20187 l przez RJab
Napisano 9 Czerwiec 20187 l Autor 膰wiczenia z Proko 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Edytowane 9 Czerwiec 20187 l przez RJab
Napisano 9 Czerwiec 20187 l Autor 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Edytowane 9 Czerwiec 20187 l przez RJab
Napisano 9 Czerwiec 20187 l Autor 聽 聽 聽 聽 聽 Ron Lemen: 聽 聽 聽 聽 聽 Edytowane 9 Czerwiec 20187 l przez RJab
Napisano 12 Lipiec 20187 l Autor Komentarze mile widziane. 聽 T34-85 聽 聽 Tiger 1 聽 Edytowane 12 Lipiec 20187 l przez RJab
Napisano 4 Sierpie艅 20186 l dlaczego tu tak cicho? 聽 podziwiam wk艂ad pracy w tradycyjny rysunek, doprawdy inspirujesz
Napisano 7 Sierpie艅 20186 l Autor Polka dot dzi臋ki:) 聽 dwie wersje syreny sport 聽 聽 聽 Alterpose 5-10 min na poze 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Edytowane 7 Sierpie艅 20186 l przez RJab
Napisano 4 Marzec 20196 l hej, w twoich pracach kolory w ogole nie oddzialuja na siebie nawzajem. miales kiedys okazje przejrzec ksiazke Colour and light Jamesa Gurneya? ma meeega duzo informacji na temat koloru, rzetelnie i praktycznie napisana, polecam!
Napisano 2 Grudzie艅 20195 l Autor Hej, dzi臋ki wielkie Rozpu za komentarz i namiar na ksi膮偶k臋! : )聽 Ostatnio rozmawialem z kole偶ank膮 o tym forum i postanowi艂em znowu co艣 wrzuca膰. Mam sentyment do tego forum. No dobra to na pocz膮tek gryzmo艂y g艂贸wnie z poci膮gu. 聽 聽 Edytowane 2 Grudzie艅 20195 l przez RJab
Napisano 2 Grudzie艅 20195 l Wow, trafi艂 si臋 kto艣 z ksi膮偶k膮 i bez tel... Super szkice 馃檪 Uchwyci艂e艣 wszystko co wa偶ne. Fajna kreseczka 馃檪
Napisano 3 Grudzie艅 20195 l Skroluje, ogl膮dam a tu moja twarz, wiedzie艂em 偶e kojarze sk膮d艣 te szkice聽馃槂 Pr贸bowa艂e艣 mo偶e co艣 troche bardziej聽wyrenderowa膰? Edytowane 3 Grudzie艅 20195 l przez Piotr Jamroz
Napisano 4 Grudzie艅 20195 l Autor Tak to prawdziwa plaga z tymi telefonami馃榾聽ale przynajmniej ludzie si臋聽nie ruszaj膮聽馃槉 W sumie ostatnio rzadko robi臋聽co艣 walorowo.聽 to mo偶e na pocz膮tek takie dwa rysunki pierwszy to Fechin a studium postaci na podstawie broszurki z rosyjskiej szko艂y realizmu im. Repina. Jutro jest rysowanie z alterpose聽https://www.facebook.com/alterPOSE.studio/聽 Kto mo偶e niech wpada. Kilka rysunk贸w z alterpose. 30 sekund i d艂u偶sze pozy oko艂o 10 min studium postaci z modela i kilka akt贸w z fot 聽 Edytowane 4 Grudzie艅 20195 l przez RJab
Napisano 7 Grudzie艅 20195 l Autor Rysunki z czwartkowego alterpose. 30 sek i d艂u偶sze Edytowane 7 Grudzie艅 20195 l przez RJab
Napisano 10 Grudzie艅 20195 l Autor Jeszcze takie rysunki, wi臋kszo艣膰 przerysowana z rysunk贸w kim jung gi. Rysowa艂em codziennie jeden po pracy, tak by wyrobic sobie systematyczno艣膰. wytrzyma艂em 40 dni. 聽 聽 Edytowane 10 Grudzie艅 20195 l przez RJab
Napisano 11 Grudzie艅 20195 l te duze foty sprawiaja, ze watek jest nie do ogladania na mojej rozdzialce 1080p 馃檪
Napisano 11 Grudzie艅 20195 l Ja mam takiego life hacka, 偶e skaluje sobie stron臋. No ale fakt, Klicek ma racj臋.
Napisano 23 Czerwiec 20205 l Autor Hej. Dawno mnie tu nie by艂o. Michalo my艣l臋 偶e na pewno zwi臋ksza si臋 sprawno艣膰 w rysowaniu kiedy codziennie sie rysuje. Jednak ci臋偶ko mi stwierdzi膰 jednoznacznie czy po 40 dniach co艣 sie zmieni艂o. Zawsze jak gdzies jade mam z soba szkicownik. Mysle ze wrzuce pewnego dnia szkice na dysk i dam linka tak bedzie wygodniej. tymczasem dwa obrazy wykonane na zaliczenie przedmiotu technologia malarstwa sztalugowego. pejza偶 17 wieczny na podstawie reprodukcji i martwa malowana z obserwacji malowana w stylu 17 wieczbych martwych natur. Ile waszym zdaniem mo偶na by brac za takie obrazy? mozna by dopisac ze wykonane zgodnie z 17 wieczna technologi膮, wykonane przez studenta konserwacji malarstwa. Zamieszczam te偶 ilustracje nad kt贸ra zaczalem pracowac. Wszelkie uwagi jak zawsze mile widziane. 聽 聽
Napisano 25 Czerwiec 20205 l Autor Prace olejne 聽 聽 聽 聽 聽 akryl 聽 聽 聽 w臋giel 聽 聽 聽 聽 Edytowane 25 Czerwiec 20205 l przez RJab
Napisano 1 Lipiec 20205 l Autor Ci膮g dalszy ilustacji nad kt贸r膮 zacz膮艂em pracowac, Na razie lineart. Wszelkie uwagi mile widziane.
Napisano 1 Lipiec 20205 l Erotic Got fanart! Masz moj膮 uwag臋 馃槈 聽 Dziwne wra偶enie sprawia to, 偶e czym ni偶ej tym jest bardziej uzbrojona - stopy full plate armor, uda聽 lekko a wy偶ej ju偶 tylko biust. Patrz膮c na to co wrzucasz do teczki nie mog臋 si臋 doczeka膰 efektu!
Napisano 1 Lipiec 20205 l 2 godziny temu, RJab napisa艂: Ci膮g dalszy ilustacji nad kt贸r膮 zacz膮艂em pracowac, Na razie lineart. Wszelkie uwagi mile widziane. 聽 Bardzo nienaturalna ta poza, noga podniesiona nie wygl膮da jakby by艂a o cokolwiek oparta, do tego gest nie pasuje mi do rozkazywania, jakie艣 dwa stockowe zdj臋cia kt贸re moim zdaniem lepiej by pasowa艂y do sytuacji.
Napisano 1 Lipiec 20205 l My艣l臋, 偶e je艣li to ma by膰 cho膰 troch臋 erotyczny art to ta poza jak najbardziej jest ok.
Napisano 4 Stycze艅 20214 l Autor Oj dawno mnie tu nie by艂o. Nowy rok nowy post.聽 Michalo nie wiem czy szybko艣膰 si臋 zmieni艂a. Z ca艂膮 pewno艣ci膮 im wi臋cej si臋 rysuje tym sprawniej to idzie. Nawet przerysowanie rysunk贸w uczy. S膮 gotowe rozwi膮zania kt贸re mo偶na podpatrywa膰. Co do ilustracji dzi臋ki wielkie za komentarze. Takashmen pewnie masz racje niemniej postanowi艂em pozosta膰 przy pierwotnej pozie. Robi臋 to po godzinach z przerwami wi臋c idzie 艣limaczym tempem. oto obecne rezultaty. Teraz znowu nie b臋d臋 mia艂 czasu na ko艅czenie ale wr贸ce do tego jak sko艅cz膮 si臋 zaliczenia na uczelni. 聽
Napisano 4 Stycze艅 20214 l Autor mam jeszcze takie ilustracje nad kt贸rymi te偶 pracuje szkic kt贸ry znalaz艂em na dysku prace olejne tu ma艂a ingerencja ps i nieskonczone dwie grafiki na podstawie szkic贸w z poci膮gu. W planach zrobienie wi臋cej takich grafik 聽 聽
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto