Destroyer Posted August 24, 2020 Posted August 24, 2020 1 hour ago, Nezumi said: Nie da sie niektorych przekonac, bo wiedza I JUZ! Widzisz belkę w oku bliźniego swego a nie dostrzegasz kombajnu zbożowego w swoim 🙂 Też w bardzo wielu kwestiach wydaje Ci się, że wiesz najlepiej i jesteś jedynym widzącym w krainie ślepców i masz racje, wydaje Ci się:) 1
Nezumi Posted August 24, 2020 Posted August 24, 2020 (edited) Napewno nie jedynym. Ale mowie - jak ktos sie boi szpiegow Autodesku sledzacych kazdy jego krok - nie kupowac i po problemie. Lajfhak taki. Edited August 24, 2020 by Nezumi
le_chu Posted August 24, 2020 Posted August 24, 2020 (edited) 14 godzin temu, Nezumi napisał: Boolean doopy rocks. Dobre! 😄 Zdziwilbym sie, jakbys mi powiedzial konkrety a tak to nie bardzo mam sie czym dziwic. Jakich konkretów byś oczekiwał, pdfa z wyceną i wyciągami z konta że $$ przeszły? Nie chciałem się udzielać w tym temacie specjalnie, ale czy tylko mnie jednego dziwi jak wiele osób nie jest w stanie na grafice 3D wygenerować przychodu (przychodu, nie zysku) powyżej 100.000€ rocznie? Bo przy tym jak z roku na rok rośnie i rozwija się rynek 3DCG to powinno dawać do myślenia. Edited August 24, 2020 by le_chu 1
Nezumi Posted August 25, 2020 Posted August 25, 2020 (edited) 13 hours ago, le_chu said: Jakich konkretów byś oczekiwał, pdfa z wyceną i wyciągami z konta że $$ przeszły? Ja nie mialem zednych oczekiwan, to ty wyskoczyles z tym "zdziwilbys sie". To zadziw mnie 😄 13 hours ago, le_chu said: czy tylko mnie jednego dziwi jak wiele osób nie jest w stanie na grafice 3D wygenerować przychodu (przychodu, nie zysku) powyżej 100.000€ rocznie? A kto mowi ze nie sa w stanie? Tylko jazeli ktos zarabia porzadne pieniadze to niech kupi normalna wersje, ktorej koszt to 120$ na miesiac. Proste, nie? Ludzie sie tu obawiaja, ze im zabiora licencje indie za $20 na miesiac... Sa dwa wyjscia - albo to $20 na miesiac jest dla kogos znaczaca kwota, zatem nie zarabia duzo i nie ma sie co martwic o przekroczenie limitu, albo ktos zarabia porzadnie i stac go z palcem w tylku na normalna wersje ale robi z siebie dziada. Edited August 25, 2020 by Nezumi
Pawelkos Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 Bylo juz o tym glosno, zeby odznaczyc opcje automatycznego odnawiania bo jest ona zaznaczona domyslnie i cena odnowienia jest wyzsza. Takze w sumie to nie news co nie zmienia faktu ze Autode$k probuje naciagac na kase jak sie da 😕
PLS Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 Tak, już jakiś czas temu pisali o tym że przy odnowieniu zmienia sie licencja z Indie na zwykłą komercyjną, więc trzeba wyłączyć auto odnawianie i ręcznie wykupić raz jeszcze wersje Indie. Myślałem, że po ostatniej aferze Autodesk już to poprawił, ale widzę że dalej lecą w luja 🐖 🐖 🐖
Recommended Posts