Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

Temat:

"Krystalicy
Lud g贸rnik贸w. Przed trzema tysi膮cami lat doprowadzili do katastrofy ekologicznej, kt贸ra zdruzgota艂a ca艂y kontynent. Podczas prowadzenia prac wydobyli bry艂k臋 nieznanego minera艂u. Grudka mia艂a obj臋to艣膰 nie wi臋ksz膮 ni偶 pi臋艣膰 lecz podczas prowadzenia nad ni膮 bada艅 zacz臋艂a gwa艂townie zwi臋ksza膰 swoje rozmiary po czym eksplodowa艂a. Konsekwencjami wydarzenia by艂a ca艂kowita zmiana klimatu, obszar pokry艂 si臋 substancj膮 do z艂udzenia przypominaj膮c膮 l贸d.聽
G贸rnicy doznali mutacji, kt贸ra mia艂a wp艂yw zar贸wno na ich wygl膮d zewn臋trzny jak i zachowanie. Ich sk贸ra sta艂a si臋 blada, oblicza surowe, ko艅czyny sta艂y si臋 d艂ugie i聽smuk艂e. Cia艂a maj膮 pokryte聽kryszta艂ami. Stali si臋 bardzo agresywni i ekspansywni. Potrafi膮 oswoi膰 stworzenia z g艂臋bi ziemi, kt贸re sta艂y si臋 ich towarzyszami w walce.

Uniwersum:Fantasy
Zadanie:
Zobrazowa膰 wygl膮d postaci, potwor贸w, miasta lub broni inspiruj膮c si臋 powy偶szym opisem.聽"

• KLICEK pinned this temat
  • Odpowiedzi 38
  • Wy艣wietle艅 3,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Napisano

Mnie ju偶 zmotywowa艂e艣 >:|
Moim zdaniem 4h to wci膮偶 ca艂kiem kr贸tki czas na prac臋 :O

Napisano

Hmm mam nadzieje , 偶e nie przesadzi艂em z g贸rnymi ko艅czynami聽聽鈽猴笍

GoRnik 1000.jpg

Napisano

20 minut szkicowania聽jako szukanie idei pod normaln膮 prac臋聽馃槷

1.png

Napisano

a id藕cie w wszyscy w $#^%, w 偶yciu nie uda mi si臋 w miar臋 szybko co艣 fajnego zrobi膰 馃槢 , wi臋cej bym ponarzeka艂 na sw贸j koncept ni偶 jestem z niego zadowolony. W sumie jakie艣 4-4.5h. Mia艂 by膰 wi臋kszy chudzielec, 藕le patrzy na serce, ostatni element minionego 艣wiata i za chwil臋 je zgniecie. Jak zwykle r臋ce to jaka艣 tragedia, szyja te偶 za szeroka sporo zapomnia艂em

rer.jpg

Edytowane przez mandragora

Napisano

Noale dobrze wygl膮da, gdyby艣 nie wspomnia艂 o r臋ce to stwierdzi艂bym, 偶e zamierzony efekt :O

Napisano

Przy艂膮czam sie do zabawy ; D ahhh poczu艂em si臋 znowu m艂ody. taki pierwszy maz ode mnie.

Krystalicy.jpg

Napisano

Mia艂em dzisiaj troch臋 wi臋cej czasu wi臋c dodaj臋. 艁膮cznie jakie艣 3h z czego cz臋艣膰 jest recyklingiem 馃檪

krystalicy speed.png

Napisano

jak zwykle problemy ze snem, wiec magnalem kolejnego. Rewelki nie ma ale zawsze cos do przodu

Krystalicy_vol2.jpg

Napisano

Moje propozycje na nowy temat:

1. Szlachta nie pracuje: przedstawiamy scen臋, w kt贸rej szlachta nie pracuje, albo projektujemy posta膰 szlachcica/szlachcianki, kt贸ra聽nie pracuje. Mo偶na te偶 pokaza膰聽ch艂opstwo, kt贸re pracuje, aby widz wyobrazi艂 sobie samemu szlacht臋 na bazie kontrastu.

2. Amazon planet: przedstawiamy 艣wiat, albo wybrane elementy 艣wiata w kt贸rym Amazon wykorzysta艂 nowo nabyte boghactwo na wykupienie ca艂ej infrastruktury na planecie Ziemii. Mo偶emy pokaza膰 sceny z wi臋zie艅, w kt贸rych zamykani s膮 d艂u偶nicy nie b臋d膮cy w stanie op艂aci膰 subskrypcji Prime, samojezdne furgonetki amazonu rozje偶d偶aj膮ce staruszki na pasach aby oszcz臋dzi膰 1,36 sekundy na czasie dojazdu, sprywatyzowan膮 i zmechanizowan膮 cyberpolicj臋 broni膮c膮 drony dostawcze przed rabunkiem lub op贸藕nieniem spowodowanym obecno艣ci膮 przechodni贸w poza domem, lub ka偶de inne sceny wed艂ug w艂asnego pomys艂u.

3. Sekret Mnicha: sekret mo偶e by膰 mroczny, szpetny, lubie偶ny聽lub pocieszny, wa偶ne, 偶eby by艂o tajemniczo. Typ mnicha wedle uznania, mo偶e by膰 eremita albo cenebita, regu艂a te偶 bez znaczenia, Benedyktyni, Shaolin, Bazylianie, Norbertyni lub Franciszkanie, wszystko opr贸cz Dominikan贸w jest ok.

Napisano
10 godzin temu, EthicallyChallenged napisa艂:

3. Sekret Mnicha: sekret mo偶e by膰 mroczny, szpetny, lubie偶ny聽lub pocieszny, wa偶ne, 偶eby by艂o tajemniczo. Typ mnicha wedle uznania, mo偶e by膰 eremita albo cenebita, regu艂a te偶 bez znaczenia, Benedyktyni, Shaolin, Bazylianie, Norbertyni lub Franciszkanie, wszystko opr贸cz Dominikan贸w jest ok.

xDDDDDDDDDD

• KLICEK unpinned this temat
Napisano

o widze nowy temat. Czyli teraz juz bardziej w strone designu postaci a nie envirkow i landszafcikow . Jak mi sie cos wykluje, to sie podziee tutaj z wami 馃槃

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci