Napisano 26 Październik 20222 l Dla ludzi walczących o sylwetkę plażową jest nowa nadzieja, dzieci w piaskownicy jednak miały racje żeby napchać się piachem 😛 https://www.sciencealert.com/purified-sand-particles-have-anti-obesity-effects-scientists-confirm Kurz też ma bardzo mało kalorii, możecie jeść tyle kurzu ile dusza zapragnie 🙂
Napisano 27 Październik 20222 l 23 godziny temu, Destroyer napisał: Dla ludzi walczących o sylwetkę plażową jest nowa nadzieja, dzieci w piaskownicy jednak miały racje żeby napchać się piachem 😛 https://www.sciencealert.com/purified-sand-particles-have-anti-obesity-effects-scientists-confirm Kurz też ma bardzo mało kalorii, możecie jeść tyle kurzu ile dusza zapragnie 🙂 OMG ja ja uwielbiałem ten serial, dziś już niepoprawny politycznie hue hue 🙂
Napisano 27 Październik 20222 l 22 minutes ago, tobiq4 said: OMG ja ja uwielbiałem ten serial, dziś już niepoprawny politycznie hue hue 🙂 O tak, sporo było dobrego i część bardzo mocno weszło w pamieć, np gdy mi komp sięwywala i nie można czegoś zrobić to w głwłowie od razu pojawia się "computer says NOoooo!" 😄 Gdy HR robi resarch wśród programistów w firmie 🙂 Edytowane 27 Październik 20222 l przez Destroyer
Napisano 31 Październik 20222 l Fajny kanał na youtube, tematyka trainhopping 🙂 https://www.youtube.com/c/GIFGAS/videos Czasami dla czilu wieczorkiem oglądam gościa, przypominają mi się stare czasy jak jeszcze w Radomiu z puszką się biegało nocą na pociągi 🙂 Polecam shiey tak samo https://www.youtube.com/c/shiey❤️
Napisano 3 Listopad 20222 l HRy wiedzom, że pracownik nie chce podwyżki tylko stół do ping ponga 😄 a może człowiek chce tylko posiedzieć w kajaku 🙂 Edytowane 3 Listopad 20222 l przez Destroyer
Napisano 10 Listopad 20222 l Tak tylko przypomne, bo jutro 11 listopada ^_^ gdzie są flagi na forum?!
Napisano 15 Listopad 20222 l To jest dobra historia. Może obiło wam się o oczy demko supermana zrobione w UE5? Ktoś je ukradł i zaczął sprzedawać na Steamie za 11$ a sam autor został oskarżony o próbę wyłudzenia kasy. To jest idelany obraz naszych czasów Popular free Superman Unreal Engine 5 demo 'stolen' and sold as $11 game on Steam | Eurogamer.net --- Edytowane 15 Listopad 20222 l przez michalo
Napisano 15 Listopad 20222 l @michalo żadna nowość, na steamie od lata wlatuje masa crapu np ktoś zrobi tempalte w sklepie unity do jakiejś gierki np paltformówki i do tego przykładowy level a ludki wrzucają to jako gotową grę na steama i czasem nawet kilak osób ten sam template wrzucało 🙂 Teraz jużdawno nie śledzę takich rzeczy ale lata temu to było częste zjawisko obok asset flipów i innych gier robionych najtańszą metodą np "gra" to było zdjęcie ściany i nic więcej 🙂 Ale nawet takie crapy się sprzedają za ten 1$ i do tego mają karty i zbieracze steamowi sprzedając je za kilak centów dają twórcy jakiś mały procent więc za minimum wysiłku jakaś kasa wpadnie a steam jest zalewany masą badziewia. Koniec końców liczy się pieniążek 🙂
Napisano 15 Listopad 20222 l Nieźle. Tylko ci posunęli się o krok dalej i oskarżali samego autora, że jest byłym pracownikiem, który z zawiści i chciwości próbuje wyłudzić od nich kasę
Napisano 15 Listopad 20222 l 1 hour ago, michalo said: Nieźle. Tylko ci posunęli się o krok dalej i oskarżali samego autora, że jest byłym pracownikiem, który z zawiści i chciwości próbuje wyłudzić od nich kasę A to trochę jak ant simualrtor gdzie pozbierali kasę na jakimś crowdfundingu ale twórcy przepili kasę na narkotyki, prostytutki i alkohol a potem coś się sądzili kto więcej nakradł czy coś takiego 🙂 good times 🙂 https://venturebeat.com/games/ant-simulator-canceled-after-kickstarter-money-spent-on-liquor-and-strippers/#:~:text=Ant Simulator%2C a game that,it to finish the game. Teraz to chyba na topie jest giełda krypto FTX któa "zgubiła" miliard dolarów 🙂 Szkoda, że się nie udało coś zarobić na tej piramidzie finansowej a teraz przy recesji ludzie nie będą tak chętnie rzucali pieniędzy do kominka jak wcześniej choć kto wie, może dobry moment kupić na dipie jeśli tylko nie będzie dipowało bardziej i całkiem zdechnie 😛 Bitcoin jest na poziomie końca 2020 więc trochę przydzwonił w glebę i pociągnął resztę tej magicznej internetowej waluty 🙂 aż miło popatrzeć - idealne a\na avatar 😄 kto bierze? 😄 Edytowane 15 Listopad 20222 l przez Destroyer
Napisano 15 Listopad 20222 l Ojojo... i co ja teraz zrobię z tymi wszystkimi bitcoinami... a miało być tak pięknie! 😐 Oh well...
Napisano 15 Listopad 20222 l Słyszeliście o tych ruskich rakietach w Lubelskim? FUCK! Ma kto kałacha na podorędziu? Jak nie to proponuje się zaopatrzyć 😐 Jak to fajnie że mieszkam niedaleko granicy z Ukrainą... YEY! 😐 Edytowane 15 Listopad 20222 l przez Mortom
Napisano 15 Listopad 20222 l 20 minut temu, Mortom napisał: Słyszeliście o tych ruskich rakietach w Lubelskim? FUCK! Ma kto kałacha na podorędziu? Jak nie to proponuje się zaopatrzyć 😐 Jak to fajnie że mieszkam niedaleko granicy z Ukrainą... YEY! 😐 Pozdrawiam z Węgorzewa, 15 km od granicy z ruskimi. Legancko jest tego.
Napisano 15 Listopad 20222 l Nie bójcie nic, kasta wojowników która od dłuższego czasu nie miała wiele do roboty w naszym społeczeństwie poza szlifowaniem swoich umiejętności na stadionach i ćwiczeniach terenowych okolostadionowych tylko czekała na ten znak. Teraz będą mogli się wykazać i już zajmujom miejsca w pociongu 🙂
Napisano 15 Listopad 20222 l 3 minuty temu, Destroyer napisał: Nie bójcie nic, kasta wojowników która od dłuższego czasu nie miała wiele do roboty w naszym społeczeństwie poza szlifowaniem swoich umiejętności na stadionach i ćwiczeniach terenowych okolostadionowych tylko czekała na ten znak. Teraz będą mogli się wykazać i już zajmujom miejsca w pociongu 🙂 Może i pierwsi będą uciekać, ale za to ukradną Ci portfel i dadzą wpierdol 🙂
Napisano 15 Listopad 20222 l @DestroyerMowa o ortalionowych rycerzach czy o terytorialsach? Bo jak o tych pierwszych to końcową stacją jest co najwyżej Berlin a nie wschodnia granica 😄 Edytowane 15 Listopad 20222 l przez Mortom
Napisano 15 Listopad 20222 l @Mortom no te chłopki co kszyczom bób, humus, włoszczyzna czy jakoś tak, wegany jacyś czy cuś 🙂
Napisano 15 Listopad 20222 l Jak dostanę wezwanie na jednostkę to dam cynk. Jako szeregowy kierowca, rezerwista, wypada mnie wezwać jako mięso armatnie więc tego.. Trzeba jutro zatankować (kicha bo wyjdę na desperata a już mi się rezerwa świeci)
Napisano 16 Listopad 20222 l 1 hour ago, michalo said: Jak dostanę wezwanie na jednostkę to dam cynk. Jako szeregowy kierowca, rezerwista, wypada mnie wezwać jako mięso armatnie więc tego.. Trzeba jutro zatankować (kicha bo wyjdę na desperata a już mi się rezerwa świeci) Przynajmniej masz jakieś przeszkolenie ja to co najwyżej mogę kamieniami rzucać z okna jakby ktoś podszedł blisko 🙂 choć raczej nie trafię Ewentualnie jak mi się zakola jeszcze trochę cofną to samoloty krótkiego startu i lądowania będą mogły startować z mojego czoła więc się przydam jako mobilny lądowy niszczyciel i aircraft carrier 🙂
Napisano 16 Listopad 20222 l Artysty AI wybierający swoje dzieła pod którymi mogą się podpisać 🙂 AI.mp4
Napisano 17 Listopad 20222 l 13 minut temu, KLICEK napisał: a wy jak tam prawdziwi artysci? nadal banan i tasma? Dla mnie słowo artysta to w ogóle taka prostytutka, że masakra. Nieroby i tyle XD co 2 człowiek to artysta.. kufa. Ja jestem rzemieślnikiem/magikiem/bossem/boskim miszczem 3d 😉 ale nie artystą.
Napisano 19 Listopad 20222 l Niezabardzo wiedziałem gdzie to umieścić więc się tutaj pytam: Czy to to ↓↓↓ z Humble Budle ma jakąś wartość edukacyjną? Jest sens kupić do podszkolenia? Kupił to ktoś z was przypadkowo? Może próbował? Jakoś tak mnie naszło żeby w Unrealu coś sobie podziałać i trafiłem na taką paczuszkę. A może macie jakieś lepsze do polecenia? https://www.humblebundle.com/software/learn-to-use-unreal-engine-5-software?hmb_source=&hmb_medium=product_tile&hmb_campaign=mosaic_section_1_layout_index_2_layout_type_threes_tile_index_1_c_learntouseunrealengine5_softwarebundle
Napisano 19 Listopad 20222 l @Mortom wygląda jak takie mydło i powidło 🙂 niby tylko 24$ ale ja to jużbym brał jakieś dzidsotwa z udemy które są czsem po 30-50zł i traktują tylko o światle czy efektach a nie którkie kursy jak stowrzyć każdy rodzja gry 🙂 Chyba że chcesz iść w gry, jak nie to odpuść. Weź sobie nawet traila gnomon worksop i opatrz ile się da bo to bez porównania lepsze będzie i bardziej profesjonalne i w strone M$E a nie typowy gamedev, jest w czym wybierać, jak się uprzesz to w miesiąc oglądniesz za 49$ + 7 dni triala 🙂
Napisano 19 Listopad 20222 l No w sumie chciałem zrobić sobie taki próbny test gry 😄 osadzonej w mojej miejscowości. Konceptuję sobie taki horror FPS. Nigdy nie byłem w znajomym miejscu w grze i jakoś tak zapragnąłem sobie zrobić coś ala futuristic / horror / cyberpunk / medival / fps ;D TAK wiem dużo tego, ale chciałem zrobić coś w przyszłości i przeszłości i do tego w alternatywnej linii czasowej dla naszego świata. Takie papcianie kołkownicom po potworkach 🙂 Nic wyszukanego. Ale w sumie na gnomonie jest pare fajnych tutków które akurat by sie przydało przyswoić. A poklikam zobaczę 😛 Edytowane 19 Listopad 20222 l przez Mortom
Napisano 23 Listopad 20222 l Takie przecenki to ja lubię kuuurde, jak za darmo xDDDDD OOOOOOOOOOOOOOOOO a wy co rtx 3090 za 15k kupowaliście
Napisano 23 Listopad 20222 l 11 hours ago, Skyrush said: Takie przecenki to ja lubię kuuurde, jak za darmo xDDDDD OOOOOOOOOOOOOOOOO a wy co rtx 3090 za 15k kupowaliście Na święta jakiś rodzic pomyśli a kupie coś porządnego pod choinkę, nie będę żałował raz w roku. Masz synek karte za 10tys z całym 1gb, teraz to już ci niczego nie zbraknie w komputerze 😄 -- Edytowane 23 Listopad 20222 l przez Destroyer
Napisano 25 Listopad 20222 l wyświetlacz z Chin sobie zakupiłem, może być niezłym prezentem na gwiazdkę https://pl.aliexpress.com/item/1005003737123482.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.e317740di5J1w5&algo_pvid=215e5e1d-8f10-4b32-9320-ee41d3c410e4&algo_exp_id=215e5e1d-8f10-4b32-9320-ee41d3c410e4-20&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"12000026985330644"}&pdp_npi=2%40dis!PLN!727.27!436.34!!!!!%402100bde316693070505717695e86b6!12000026985330644!sea&curPageLogUid=endz2CgFmAcg można wgrywać różne filmiki, gify czy co tam, rozsądny rozmiar to pewnie do 3 minut bo próbowałem nie wiem, czy ktoś takie rzeczy kupował 😄 xd
Napisano 25 Listopad 20222 l do stołu się tego nie przykleja bo rezonuje i by się rozwaliło, musi mieć mocne zamocowanie.
Napisano 4 Grudzień 20222 l Po tym jak giełda crypto FTX zniknęła z pieniążkami teraz kolejna zrobiła wypłatę 🙂 1,2 mln ludzi pomyślało: hoo exchange - brzmi bardzo uczciwie i wiarygodnie, na spokojnie mogę im zaufać 😄 Edytowane 4 Grudzień 20222 l przez Destroyer
Napisano 7 Grudzień 20222 l 2 godziny temu, michalo napisał(a): Kurwa, to mają motywację studenci XD obcy kapitał coraz bardziej sie rozwija w PL 😄 nice
Napisano 7 Grudzień 20222 l 1 minutę temu, Destroyer napisał(a): Niepowtarzalna okazja współpracy z otyłym Panem Walaszkiem 🙂 podesle kumplowi:D
Napisano 7 Grudzień 20222 l 16 minutes ago, michalo said: Praca z cyklu "jak zostać legendą" 😄 Animowanie Blok ekipy i Egezorcysty to nie tylko zaszczyt ale też przywilej! 🙂 Myślenie o pracy z Walaszkiem to jedno a praca nad tymi animacjami pewnie by wyglądała tak 🙂
Napisano 9 Grudzień 20222 l W dniu 7.12.2022 o 19:49, Destroyer napisał: Animowanie Blok ekipy i Egezorcysty to nie tylko zaszczyt ale też przywilej! 🙂 Myślenie o pracy z Walaszkiem to jedno a praca nad tymi animacjami pewnie by wyglądała tak 🙂 Czytanie skryptów albo branie udział w wymyślaniu dialogów tak wygląda 😉 Terminator true story
Napisano 10 Grudzień 20222 l No i. Wszystko jasnw, prezes mi wytlumaczyl jak sobie poradzic z inflacja. Kurde jakie to proste a tu tyle strachu i stresu.
Napisano 10 Grudzień 20222 l Autor 2 minuty temu, Kalberos napisał: No i. Wszystko jasnw, prezes mi wytlumaczyl jak sobie poradzic z inflacja. Kurde jakie to proste a tu tyle strachu i stresu. dawaj poprawnego linka xd
Napisano 10 Grudzień 20222 l No masz, a ja ani psa ani kota... a o spokojności to tylko legendy słyszałem, że podobno istnieje. Jak fajnie tak sobie żyć w oderwanej od rzeczywistości bańce bulszitów 😉