Skocz do zawartości

W jakie gry gracie i jakie polecacie?? 2022 edition

Featured Replies

Napisano
15 godzin temu, kengi napisał:

EDIT: aaa i to jest fest chora gra, dla fest chorych ludzi! 🤣

taaak, hahaha, specyficzny team, specyficzna gra i przyciąga specyficznych fanów. Bardzo się cieszę, że tam zlądowałem :)

• Odpowiedzi 1,5k
  • Wyświetleń 80,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• EthicallyChallenged
    EthicallyChallenged

Jako, że spędziłem tydień w Kolonii na gamescom to pomyslałem, że napiszę parę słów dla szanownych formumowiczów o tym, jak było i co robiłem. Niestety albo stety większość czasu spędziłem na naszym H

• Wlasnie skonczylem Cannon Fodder na Amidze 😛 Nie bylo latwo - normalne savy nie jakis tam save state'y 😄 (Tak NA PRAWDE wyglada screen po skonczeniu giery 😄 WARTO BYLO katowac sie przez 24 misje.

• Nie mogłem wytrzymać i muszę polecić tą produkcję 😄 głównie dlatego że robiłem tam enviro przez 2 lata, ale tak serio to całkiem porządna gra wyszła    

Posted Images

Napisano
  • Autor
The Verge
No image preview

Sony is killing all physical PlayStation game discs

New games released after January 2028 will be digital-only.

a-YQ9v-MN-460swp.webp

Koniec z odsprzedażą gierki po przejściu i najważniejszego plusa poza exami live services :)

Edytowane przez Destroyer

Napisano

Ale fajny ten nowoczesny swiat!

Jeszcze tylko musza pozbyc sie konsoli w ogole i zrobic dostep do serwerow przez wtyczke jakas czy kabelek. Bedziesz kupowal wielkie pudlo z wygenerowanym przez ejaj obrazkiem konsoli a w srodku bedzie pudeleczko z wtyczka i kod dostepu do ich sieci wazny przez 6 miesiecy.

Przyszlosc!