Napisano 9 Wrzesień9 Wrz Bluzniercy wy. Jakbym byl muzulmaninem to juz bym cos podpalil, wysadzil albo kogos zastrzelil a tak... Eh...
Napisano 9 Wrzesień9 Wrz 12 minut temu, Nezumi napisał:Bluzniercy wy. Jakbym byl muzulmaninem to juz bym cos podpalil, wysadzil albo kogos zastrzelil a tak... Eh...zawsze możesz zapytać "What would Jesus do?", a potem złapać za bat, powywracać stoliki lichwiarzom i ich pogonić.ale to byłby antysemityzm
Napisano 9 Wrzesień9 Wrz Autor Just now, EthicallyChallenged said:zawsze możesz zapytać "What would Jesus do?"
Napisano 9 Wrzesień9 Wrz Autor Anthropic Can Pay $1.5 Billion to Writers Whose Works Tra...500,000 authors might get $3,000 each.
Napisano 9 Wrzesień9 Wrz 1 hour ago, Destroyer said:Anthropic Can Pay $1.5 Billion to Writers Whose Works Tra...500,000 authors might get $3,000 each.wtf co to za logo xD
Napisano 9 Wrzesień9 Wrz Autor No grosze, wrzucą w koszty działalności i fairant, nawet nie odczują, można kraść dalej, jest przyzwolenie . :/Tak jak niedawno warszaska policyja chwaliła się że wystawiła mandaty za nielegalne wyścigi na ulicach za 75 tys zł! ponad 180 mandatów czyli po 400zł na osobę :D a samochody i po pół miliona na takim wyścigu których zatankowanie jest droższe :) czyli dozwolone za niewielką opłatą, "prawo" jest tylko dla biednychhttps://www.bankier.pl/wiadomosc/Warszawa-stolica-nielegalnych-wyscigow-Wystawiono-lacznie-185-mandatow-na-prawie-75-tys-zl-8982221.html2 minutes ago, SebastianSz said:wtf co to za logo xDtak miało być, przekaz firmy "mamy was i wszystko w dupie" Edytowane 9 Wrzesień9 Wrz przez Destroyer
Napisano 9 Wrzesień9 Wrz 3 minutes ago, Destroyer said:No grosze, wrzucą w koszty działalności i fairant, nawet nie odczują, można kraść dalej, jest przyzwolenie . :/Tak jak niedawno warszaska policyja chwaliła się że wystawiła mandaty za nielegalne wyścigi na ulicach za 75 tys zł! ponad 180 mandatów czyli po 400zł na osobę :D a samochody i po pół miliona na takim wyścigu których zatankowanie jest droższe :) czyli dozwolone za niewielką opłatą, "prawo" jest tylko dla biednychhttps://www.bankier.pl/wiadomosc/Warszawa-stolica-nielegalnych-wyscigow-Wystawiono-lacznie-185-mandatow-na-prawie-75-tys-zl-8982221.htmltak miało być, przekaz firmy "mamy was i wszystko w dupie"No człowieka tylko ogrania taka niemoc i frustracja patrząc na to :(
Napisano 9 Wrzesień9 Wrz 1 hour ago, SebastianSz said:wtf co to za logo xDWhy do AI company logos look like buttholes?A humorous exploration of the uncanny resemblance between AI company logos and human anatomy. Discover why circular, gradient-based designs dominate the AI industry, and what this design convergence t
Napisano 9 Wrzesień9 Wrz 25 minutes ago, kengi said:Why do AI company logos look like buttholes?A humorous exploration of the uncanny resemblance between AI company logos and human anatomy. Discover why circular, gradient-based designs dominate the AI industry, and what this design convergence tTe dupki nawet się z tym nie kryją!
Napisano Środa o 02:005 dn Mega mi brakuje jakiejs ikonki z rzygajaca/zniesmaczona twarzyczka czasem ;)Z innej beczki - czy mnie oczy myla czy ci tutaj reklamuja swoj skaner tym, ze teraz wspomagany ejajem slabiej skanuje?.. No bo duzo bardziej podoba mi sie efekt skanu z "before" - widac detal. A z ejajem wygladzone wszystko - w tym zrenice oczu na przyklad... Wyglada jakby ktos wrzucil "smooth" po calaku bez troski o szczegoly :D Kiri Engine 4.0 is out for Android and iOS | CG ChannelMobile 3D scanning app now lets you export an unlimited number of photogrammetry or Lidar scans for free. Check out the other changes.Czyli teraz niewazne ze gorzej, wazne ze z ejajem. Spoko "postep"... Edytowane Środa o 04:545 dn przez Nezumi
Napisano 10 godzin temu10 godz Autor Jeszcze nie tak dawno gdy wchodziłem na twattera to widziałem tylko rzeczy osób które śledziłem i tematy które mnie interesują czyli grafika 3d, hoduni i takie takie ale od jakiegos czasu gdy wchodzę na główną to czasem zalew zachwytów na ai a teraz jakieś bardziej wiralowe treści i nawet nie światowe tylko z polskiego zaścianka, dzisiaj mnie taki post napastował https://x.com/Venek__/status/1967518970254365115można powiedzieć, że ai już zawitało pod strzechy :D Jak ta stara baba od bubelbee tej apliakcji "randkowej" jak tinder co mówiła, że wprowadzą boty czy tam konsilneirzy ai które będą między sobą gadały a jak się dogadają to para której boty wszystko ustaliły i już wszystko o sobie wiedzą to musi się już tylko spotkać XDDD xDˣᴰ i jeszcze taki budujący przykład naszej przyszłości jako ludzkość, każda cywilizacja upadłą i my już stoimy na krawędzi - nareszcie! :)
Napisano 9 godzin temu9 godz nożesz ku... a mać, @Destroyer tym ostatnim newsem to juz mnie zniszczyles. nic tylko wziac granat i albo wysadzic siebie albo ich, bo to jest tak pojebane ze brak slow , nawet ejaj nie pomoze mi tego opisac.
Napisano 8 godzin temu8 godz 2 hours ago, Destroyer said:Jeszcze nie tak dawno gdy wchodziłem na twattera to widziałem tylko rzeczy osób które śledziłem i tematy które mnie interesują czyli grafika 3d, hoduni i takie takie ale od jakiegos czasu gdy wchodzę na główną to czasem zalew zachwytów na ai a teraz jakieś bardziej wiralowe treści i nawet nie światowe tylko z polskiego zaścianka, dzisiaj mnie taki post napastowałhttps://x.com/Venek__/status/1967518970254365115można powiedzieć, że ai już zawitało pod strzechy :DJak ta stara baba od bubelbee tej apliakcji "randkowej" jak tinder co mówiła, że wprowadzą boty czy tam konsilneirzy ai które będą między sobą gadały a jak się dogadają to para której boty wszystko ustaliły i już wszystko o sobie wiedzą to musi się już tylko spotkać XDDD xDˣᴰi jeszcze taki budujący przykład naszej przyszłości jako ludzkość, każda cywilizacja upadłą i my już stoimy na krawędzi - nareszcie! :)Piękne, aż łezka w oku się kręci :D Nowy, wspaniały świat! Czy już można ogłaszać, że the game has changed, nothing is the same, i że future is here czy jeszcze trzeba czekać te 5 lat?
Napisano 8 godzin temu8 godz 31 minut temu, SebastianSz napisał:Czy już można ogłaszać, że the game has changed, nothing is the same, i że future is here czy jeszcze trzeba czekać te 5 lat?można, ale za pięć lat znowu wszystko się zmieni, i to nie zapominaj, że w tempie wykładniczym, więc to tylko od Twoich preferencji zależy, kiedy chcesz ogłosić te rewelacje, bo z każdą odczekaną godziną siła tego ogłoszenia rośnie.
Napisano 7 godzin temu7 godz 3 godziny temu, Destroyer napisał:Jak ta stara baba od bubelbee tej apliakcji "randkowej" jak tinder co mówiła, że wprowadzą boty czy tam konsilneirzy ai które będą między sobą gadały a jak się dogadają to para której boty wszystko ustaliły i już wszystko o sobie wiedzą to musi się już tylko spotkać XDDD xDˣᴰNie no kurde bomba. Zakładasz konto, zapominasz a za rok wprowadza się jakaś Jesika z trójką bahorów bo was ejaj zeswatało! No i to wszystko uprawomocnione - albo przyjmujesz albo alimenty, no bo jak inaczej? Można by komuś dla beki konto założyć XD
Napisano 7 godzin temu7 godz 29 minutes ago, EthicallyChallenged said:można, ale za pięć lat znowu wszystko się zmieni, i to nie zapominaj, że w tempie wykładniczym, więc to tylko od Twoich preferencji zależy, kiedy chcesz ogłosić te rewelacje, bo z każdą odczekaną godziną siła tego ogłoszenia rośnie.Ciężkie te wybory... To poczekam jeszce, ogłoszę dopiero jak sprzedam NFT i będę milionerem w metaversum
Napisano 4 godziny temu4 godz Autor 2 hours ago, michalo said:Nie no kurde bomba. Zakładasz konto, zapominasz a za rok wprowadza się jakaś Jesika z trójką bahorów bo was ejaj zeswatało! No i to wszystko uprawomocnione - albo przyjmujesz albo alimenty, no bo jak inaczej?Można by komuś dla beki konto założyć XDPaaanie a co to komu szkodzi płacić alimenty nie na swoje dzieci? Płaci alimenty na troje dzieci. Żadnego nie jest ojcemhttps://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2024-09-30/musi-placic-alimenty-na-dzieci-jestem-czlowiekiem-bezplodnym/https://prawo.gazetaprawna.pl/artykuly/9882243,mezczyzna-w-polsce-moze-placic-alimenty-na-cudze-dziecko-zaprzeczenie-ojcostwa-nie-zawsze-wystarczy.htmlAlbo lepiej czemu by nie płacić alimentów w ogóle bez dzieci? Ale przecież takei rzeczy spotykają tylko biednych i mało znaczących ludzików którzy nie mają żadnej władzy przed zfeminizowanymi urzędami i sądami prawda? Np taki były premier :DKazimierz Marcinkiewicz, były premier: Trzy lata byliśmy razem, przez 15 lat musiałem płacić alimenty na młodą, dorosłą osobę, która może pracowaćWP Wiadomości"Mam za swoje". Kazimierz Marcinkiewicz o małżeństwie z I...Kilka dni temu sąd orzekł, że były premier Kazimierz Marcinkiewicz po 15 latach nie musi już płacić alimentów na byłą żonę Izabelę O. - To błąd całego mojego życia, mój dramat - mówi polityk Wirtualnebtw aliemnty na psiecko czy kociechę też już są w polsce choć jeszcze nie ustanowione przez prawo tylko papuga może wyszarpać ☹️Kto ponosi koszty utrzymania zwierzęcia? Zapytaj adwokata. - Kancelaria Adwokacka Marta Rozwadowska-Kuckahttps://bezprawnik.pl/alimenty-na-psa-lub-kota/Ba nawet nie trzeba być w związku małżeńskim żeby zasądzono alimenty czy podział majątku więc nawet związek nieformalny przed niczym nie chroniWspólne życie bez ślubu. Co z majątkiem? Sąd zdecydował Edytowane 4 godziny temu4 godz przez Destroyer
Napisano 4 godziny temu4 godz Autor 5 hours ago, drakul said:nożesz ku... a mać, @Destroyer tym ostatnim newsem to juz mnie zniszczyles. nic tylko wziac granat i albo wysadzic siebie albo ich, bo to jest tak pojebane ze brak slow , nawet ejaj nie pomoze mi tego opisac.No to prawda, ale jak chwilę przeglądałem tego ogólnego twattera gdzie promują takie "treści" to wszystko jest takie obrzydliwe, taki śmietnik i zepsucie, jak patrzeć na ostatnie stadium śmiertelnej choroby wenerycznej, przestaje już dziwić czemu ludzie którzy w tym szambie przebywają są tak wykolejeni i najpewniej nie ma już dla nich ratunku poza programem sznur+ :) Ja jakoś tak mam że gdy jakieś zmiany przychodzą powoli np na facebooka, linked-in, twattera, instagrama czy gdzie tam to ja jakoś naturalnie tracę zainteresowanie i przechodzę w inne meisjce i mam nawet nie takei złę zdanei o tych palfromach a potem po jakimś czasie gdy wchodzę albo oglądam z ciekawości filmik o upadku platform i społeczności to się aż łapię za głowę jak bardzo i jak szybko mogło się to wszystko zmienić. Ale gdy liczy się uwaga, rage bait, fake news, optymalizacja pod uzależnienie od planformy to nie ma w tym nic zdrowego tylko pogoń za pieniądzem kosztem użytkwoników.