KLICEK Napisano 10 Październik 2022 Share Napisano 10 Październik 2022 cale 4 lajki, wiec temat uwazam za wybrany 🙂 pozdro 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 10 Październik 2022 Autor Share Napisano 10 Październik 2022 btw narzucamy time limit na wpisywanie tagow? XD 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 10 Październik 2022 Share Napisano 10 Październik 2022 (edytowane) Pierszy Tak to już jest Edytowane 12 Październik 2022 przez RaVirr 7 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 10 Październik 2022 Autor Share Napisano 10 Październik 2022 hopie, piekne! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 11 Październik 2022 Share Napisano 11 Październik 2022 Kurde bede musial wszystkich spac położyć zeby rozpoczac swoj artystyczny prpces tworczy. Najpierw research w malym internecie 😁 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 11 Październik 2022 Share Napisano 11 Październik 2022 Przyznam, miałem cichą nadzieję że się przyjmie 😄 (. Y .) 👀 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 11 Październik 2022 Autor Share Napisano 11 Październik 2022 no pyknalem na szybkosci 😄 6 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 11 Październik 2022 Share Napisano 11 Październik 2022 Pewnie wyśmiejecie.... ale co tam.. cyce: ✓, nimfka: ✓ 8 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 11 Październik 2022 Share Napisano 11 Październik 2022 No ładnie, teraz żeby się wybić na prowadzenie trzeba chyba wrzucić do ai zdjęcie z tej reklamy co tu krąży na max3d 😛 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 11 Październik 2022 Autor Share Napisano 11 Październik 2022 sie wjezdza 😄 zgadnijcie kto posluzyl jako "fraza" wyjsciowa 🙂 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 11 Październik 2022 Share Napisano 11 Październik 2022 chyba strimkerka Sasha Gray, dobry kontent ma na tłiczu, głeboki. Śledzę kariere od jakiegoś czasu 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 11 Październik 2022 Share Napisano 11 Październik 2022 6 godzin temu, michalo napisał: Kurde bede musial wszystkich spac położyć zeby rozpoczac swoj artystyczny prpces tworczy. Najpierw research w malym internecie 😁 Az mi sie wspomnialo jak rysowalem scene orgi:D 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 12 Październik 2022 Share Napisano 12 Październik 2022 bwahaha AI rządzi. Panowie, chyba wygrałem. ale to niżej już trochę lepiej - i musiałem złączyć 2 obrazy bo dłonie były w dziwnych miejscach. Myślę, że na to forum nie zechce przyjść żadna dziewczyna po tym konkursie. I nadal myśle, że generowanie tych obrazków, to takie trochę... noo siara, wstyd i hańba dla nas 🙂 3 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 12 Październik 2022 Share Napisano 12 Październik 2022 9 hours ago, KLICEK said: sie wjezdza 😄 zgadnijcie kto posluzyl jako "fraza" wyjsciowa 🙂 To ja sie tylko pochwale ze Sasza bawiła sie moja skórą ((((co robiłem do medium 🙂 )))) 1:39 dla niedowiarków 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 12 Październik 2022 Share Napisano 12 Październik 2022 Najlepsza receznja ever! Staryy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobiq4 Napisano 12 Październik 2022 Share Napisano 12 Październik 2022 (edytowane) 16 minut temu, ArnoldSzczesliwy napisał: To ja sie tylko pochwale ze Sasza bawiła sie moja skórą ((((co robiłem do medium 🙂 )))) 1:39 dla niedowiarków A Twoja kobieta wie? 😅 Edytowane 12 Październik 2022 przez tobiq4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 12 Październik 2022 Share Napisano 12 Październik 2022 (edytowane) 44 minuty temu, michalo napisał: Myślę, że na to forum nie zechce przyjść żadna dziewczyna po tym konkursie. I nadal myśle, że generowanie tych obrazków, to takie trochę... noo siara, wstyd i hańba dla nas 🙂 Dla równowagi zawsze następna edycja może zahaczyć o gołego chłopa 😄 Full body bull madaf...r 😜 Oto próbka możliwości jaka się przed nami otwiera: 😄 - nie wiem co się tu dzieje ale ktoś zapomniał żywopłot przyciąć 😜 Edytowane 12 Październik 2022 przez Mortom 1 3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 12 Październik 2022 Share Napisano 12 Październik 2022 Moje kolejne podsumowanie to - raczej nie czułem się twórcą tylko widzem, jak scrollowanie deviant art... A generowanie kolejnych obrazków to jak praca artdirectora z debilem 😉 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 12 Październik 2022 Share Napisano 12 Październik 2022 1 hour ago, michalo said: bwahaha AI rządzi. Panowie, chyba wygrałem. 😄 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 12 Październik 2022 Share Napisano 12 Październik 2022 (edytowane) W dniu 12.10.2022 o 08:35, michalo napisał: bwahaha AI rządzi. Panowie, chyba wygrałem. Wpisz w negatywnych promptach "fajna dupa z przodu", powinno pomóc. Powiem Wam, że namęczyłem się 100 razy bardziej, niż gdybym to robił ręcznie: Edytowane 13 Październik 2022 przez EthicallyChallenged 2 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 12 Październik 2022 Share Napisano 12 Październik 2022 Teraz, EthicallyChallenged napisał: Wpisz w negatywnych promptach "fajna dupa z przodu", powinno pomóc. Ale ja tam nie widzę problemu xd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 12 Październik 2022 Share Napisano 12 Październik 2022 kurde u mnie cos dziwnego wyszlo 😛 1 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 12 Październik 2022 Share Napisano 12 Październik 2022 @Kalberos Whole human centur? 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 12 Październik 2022 Share Napisano 12 Październik 2022 Teraz, Mortom napisał: @Kalberos Whole human centur? 😄 no wlasnie nic mu o tym nie wspomnialem. Nie wiem moze tak widzi piekna kobite:D 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 12 Październik 2022 Share Napisano 12 Październik 2022 (edytowane) @Kalberos No cóż, są gusta i guściki 😜 Edytowane 12 Październik 2022 przez Mortom 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 12 Październik 2022 Share Napisano 12 Październik 2022 9 hours ago, michalo said: Wychodzi na to że to nie jest wcale takie oderwane od rzeczywistości 😄 A potem robisz ludzika i ktoś ci powie, a wiesz to jest trochę niepoprawne anatomiczne a po świecie chodzą ludzie co przy generatorze postaci kliknęli all random i od razu accept bez patrzenia bo tak im się spieszyło na respawn 😄 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 12 Październik 2022 Autor Share Napisano 12 Październik 2022 chopy nagla zmiana planow XD gogole nam grozby wysyla ze reklamy zdejmo! trzeba zakryc cyce 😄 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 12 Październik 2022 Share Napisano 12 Październik 2022 2 minuty temu, KLICEK napisał: chopy nagla zmiana planow XD gogole nam grozby wysyla ze reklamy zdejmo! trzeba zakryc cyce 😄 Hah mój Boże, co teraz? Dodaj tagi, że one się identyfikują jako mężczyźni i już git. Poza tym to artystyczne forum a sutki są częścią sztuki. 1 godzinę temu, Destroyer napisał: A potem robisz ludzika i ktoś ci powie, a wiesz to jest trochę niepoprawne anatomiczne a po świecie chodzą ludzie co przy generatorze postaci kliknęli all random i od razu accept bez patrzenia bo tak im się spieszyło na respawn Ja już dawno stawiam na realizm w anatomii XD Krytyka - "Chyba ma coś źle ze stawem" - Mój argument - "odwal się , taki już się urodził" 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 12 Październik 2022 Autor Share Napisano 12 Październik 2022 1 minutę temu, michalo napisał: Hah mój Boże, co teraz? Dodaj tagi, że one się identyfikują jako mężczyźni i już git. Poza tym to artystyczne forum a sutki są częścią sztuki. Ja już dawno stawiam na realizm w anatomii XD Krytyka - "Chyba ma coś źle ze stawem" - Mój argument - "odwal się , taki już się urodził" BOTY TEGO NIE ROZUMIO! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 12 Październik 2022 Share Napisano 12 Październik 2022 @KLICEK serio macie takie ostrzeżenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 12 Październik 2022 Autor Share Napisano 12 Październik 2022 3 minuty temu, Destroyer napisał: @KLICEK serio macie takie ostrzeżenia? ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 12 Październik 2022 Share Napisano 12 Październik 2022 13 minutes ago, KLICEK said: ta fuuuck:/ a reklamy z bukake nikt nie rusza, ostatnio chyba jest kolejna tura bo widzę ją w wielu miejscach nawet w bussiens insider się wyświetliła 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 12 Październik 2022 Autor Share Napisano 12 Październik 2022 1 minutę temu, Destroyer napisał: fuuuck:/ a reklamy z bukake nikt nie rusza, ostatnio chyba jest kolejna tura bo widzę ją w wielu miejscach nawet w bussiens insider się wyświetliła na to samo zwrocilem uwage XD ale nic nie mowilem juz XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 12 Październik 2022 Share Napisano 12 Październik 2022 Zabawne jest to jak ameryka reaguje na nagość... ale jak 50 liter z chłopa/baby buchnie po 1 strzale z pistoletu, eee to looz to tylko przemoc. Grunt że dzieci nie widziały fajfusa jak dana postać wybuchła! A tak serio to co robić? serio zakryć cyce? Reklamy są jak wódka na imieninach wujka - no muszą być, bo inaczej po imprezie 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 12 Październik 2022 Share Napisano 12 Październik 2022 49 minut temu, KLICEK napisał: chopy nagla zmiana planow XD gogole nam grozby wysyla ze reklamy zdejmo! trzeba zakryc cyce 😄 co kurwa! no pojebalo ich. To szmule na instagramie pierogiemi i cycem szczuja i maja na tym szmal i nikt kurwa o to nie ma problemu. Napiszmy ze jestesmy klubem maskularnych truskawek z czarnoskorymi korzeniami i czujemy sie kobietami i to jest rasim! ha Tfuuu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 12 Październik 2022 Share Napisano 12 Październik 2022 To chyba już moment, ze trzeba wyjść na ulicę i powiedzieć to głośno. Który skacze przez płot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 12 Październik 2022 Share Napisano 12 Październik 2022 7 minut temu, michalo napisał: To chyba już moment, ze trzeba wyjść na ulicę i powiedzieć to głośno. Który skacze przez płot? Ja się trochę cykam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 12 Październik 2022 Share Napisano 12 Październik 2022 1 minutę temu, RaVirr napisał: Ja się trochę cykam schron sobie sprawdz:D bo strasza. Tak na powaznie, to wystarczy suta zakryc, ja zostalem zbanowany juz 2 razy na fb wlasnie przez narysowanego wystajacego sutka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 12 Październik 2022 Share Napisano 12 Październik 2022 Ale co, to mamy przeedytować te obrazki? Jak to tera w Stabble Diffussion mam wpisać żeby trafiło w sutka a nie w czoło? Co na to AI? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 12 Październik 2022 Share Napisano 12 Październik 2022 Skala tych modern problemow mnie przytlacza 🤣 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alex3d Napisano 12 Październik 2022 Share Napisano 12 Październik 2022 (edytowane) O Mościowie Pany, to mi tu internety AI zblurowane wyrzucają te nimfy - pół dnia jakieś instaluje wersje na blaszaka, żeby złapać ostrość obrazka conajmniej jak u Klicka i w tym zaszczytnym konkursie wziąć udział, a jakieś dziady z garażu od internetu naszą Aurea Libertas ograniczają. Radźmy. To advertise or not to advertise 🙂 Oto moja praca według najwyższych standardów Google. Klicek ja już mam pomysł nawet na reklamę. "Potrzebujesz badania wzroku"? 😀 Edytowane 12 Październik 2022 przez alex3d 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 12 Październik 2022 Share Napisano 12 Październik 2022 51 minut temu, michalo napisał: Ale co, to mamy przeedytować te obrazki? Jak to tera w Stabble Diffussion mam wpisać żeby trafiło w sutka a nie w czoło? Co na to AI? wpisz _fck googe i fck fb 😄 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 13 Październik 2022 Share Napisano 13 Październik 2022 (edytowane) Przeedytowałem. AI nie potrafiło poradzić sobie z frazą "nipples" jako negative i "cover nipples" jako prompt Czyli jednak to AI nie jest take łolaboga cudo. Zakasałem rękawy, odpaliłem affinity i zrobiłem to oldschoolowo. Zwróćcie uwagę jak unosi się jej lewy pośladek wraz z uniesionym ramieniem. Wiedza o anatomii na coś się przydała. Dłonie mi się bardzo podobają. Pasują do ogólnej budowy tej pani więc ich nie ruszałem. Edytowane 13 Październik 2022 przez michalo 3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 13 Październik 2022 Share Napisano 13 Październik 2022 @michalo 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JonJoan Napisano 13 Październik 2022 Share Napisano 13 Październik 2022 (edytowane) Shazhile. Co prawda bogini. Kwiatów. Ale bez stanika więc mam nadzieję że przejdzie. Poniżej wersja stara. Nie jara. Coraz bardziej mi się podoba ta technologia. Następnym razem spróbuję jakieś rendery poprzerabiać Edytowane 13 Październik 2022 przez JonJoan 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 14 Październik 2022 Share Napisano 14 Październik 2022 W starej wersji dłoń bardziej leżała. Mi się naradzie nie podoba ta technologia. Mam nadzieję, że jej ogromny potencjał nie zostanie zmarnowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JonJoan Napisano 14 Październik 2022 Share Napisano 14 Październik 2022 Dłoń po prostu zaniedbałem. Pewnie ją poprawię zanim wrzócę do komiksu. Dobrze że jest max 3d bo ludzie tu zwracaja uwagę na takie rzeczy. A ta technologia jest o tyle zła że człowiek zaczyna olewać istotne sprawy. Ogólnie cały świat zmierza w tym kierunku. Jest totalna olewka i ludzie są skupieni na samych sobie. Ludzie narzekaja na max3D że umiera- to niech spróbują wejść na taki cubebrush- by się przekonać czym jest prawdziwa trupiarnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 14 Październik 2022 Share Napisano 14 Październik 2022 max3d to taki ostatni bastion. To cudowne, że forum się reaktywowało i unowocześniło. Co do olewania istotnych spraw.. tak to wygląda teraz w socialach. Wszystko na szybko, byle dać efekt wow bez zagłębiania się w szczegóły, Ale powiem ci, że w normalnej pracy to tak niestety nie ma. Jak ktoś ci płaci to jednak pilnuje, żeby dostał to za co płaci. Najgorzej jest wyrobić sobie manierę robienia na odpierdol i potem mieć taką etykietę. Raczej nikt dłuższej współpracy z takim artystą nie zawiążę. AI nęci gotowymi rozwiązaniami ale to na dłuższą metę upośledzające. Ciało i umysł musi być stymulowane żeby się rozwijać. Jak czegoś nie robisz to mięśnie zanikają. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 14 Październik 2022 Share Napisano 14 Październik 2022 https://xgp.pl/newsy/ban-za-screenshot-yakuza-xbox/?fbclid=IwAR1_opG6DNOqD-Nj-2dLhuf0g7aRCezKkJlyBl8iL6EGKakG29FuIii3pDQ wszedzie maja problem do sutkow... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 28 Grudzień 2022 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2022 hop hop robimy jakiegos AI speeda v2? tylko z ubranymi postaciami? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi