Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
2 minuty temu, SebastianSz napisał:

Jezu engagement rate tego trailera to chyba skale wyjebał xD Muszę zapamiętać, jak następynm razem coś będę malował

aaaaaaa.jpg.dccf9d485c486aa855cfd9e67c468188.jpg

ta? 

Brak opisu.

• kekw_waldi 1
  • Confused 1
Napisano
6 minutes ago, KLICEK said:

milo mi ze ktos pomyslal ze cos moge XD

Masz największe szanse zęby cichaczem zakraść się do kuchni i podmienić torebki liptona dla zarządu z minutą dla pracowników 🙂 A jak już taki sabotaż to i 4 pąpnięcia sobie weź bo coś Ci się od życia za tę pracę w końcu należy! 😄 

sd.jpg

• kekw 3
Napisano
Teraz, Destroyer napisał:

Masz największe szanse zęby cichaczem zakraść się do kuchni i podmienić torebki liptona dla zarządu z minutą dla pracowników 🙂 A jak już taki sabotaż to i 4 pąpnięcia sobie weź bo coś Ci się od życia za tę pracę w końcu należy! 😄 

sd.jpg

w human arku kiedys tak bylo, ze byly pulki w lodowce dla zarzadu XD w Cdpie nie ma czegos takiego XD

• kekw 1
  • Haha 1
Napisano
10 minut temu, KLICEK napisał:

nah bro, nie biore tego do siebie. Bardziej bylem zdziwiony np. postem Nazumiego gdzie on mysli ze ja pojde gdzies cos powiem i nagle naprawie firme XD jak ja jestem pionasem XD 

dzisiaj pracuje, jutro nie XD ale milo mi ze ktos pomyslal ze cos moge XD

ale on chyba niczego takiego na serio nie pisał, tylko żartem?

• kekw 1
Napisano
4 minuty temu, michalo napisał:

Po  Streaptease a potem G.I. Jane łyse laski dla mnie mają coś w sobie (ochh Demi🥰) więc i ta dla mnie ma coś w sobie. 

ta dla mnie tez, smierdzi secondary npcem

3 minuty temu, EthicallyChallenged napisał:

ale on chyba niczego takiego na serio nie pisał, tylko żartem?

to musze zobaczyc czy kij z dupy mi przypadkiem nie wystaje XD

• Like 1
Napisano
6 minutes ago, kengi said:

My dream job: Unemployed, highly payed.

*My dream: Unemployed, highly payed. bo joba to tam nie będzie, i zdalnie oczywiście z dodatkiem mieszkaniowym, wysoką odprawą, premiami za wyniki, wcześniejszą emeryturą, w weekendy i święta płatne po 200-300 bo tak samo w ten czas nie będę nic robił😄 A jak ktoś zapyta dlaczego mnie nigdy na oczy nie widział to powiem, że jestem trans-parentny 😄 

• kekw 1
  • bogactwo 1
  • +1 1
Napisano
6 minut temu, KLICEK napisał:

ta dla mnie tez, smierdzi secondary npcem

co ja ci poradzę, że dla mnie jest spoko? Większy mam problem z tym że lata porszakiem.. snobka.. 

Poza tym fajna, zgrabna. Buźka ładna - chyba jakaś aktorka. 
Moze to jakiś soulslike będzie.

Ludze hejtują wszystko. ELdena nowego też.. no ja pierdole. Zaraza jakaś. 

• Like 1
Napisano
2 minuty temu, michalo napisał:

tak jak Błażej pisał powyżej, 9 na 10 reakcji jest pozytywnych, ale hejt wyraźniej słychać i wydaje się, że jest go więcej.

No kurde mówię, mój mem jest tak trafny że japierdole. Te same zależności, tylko z drugiej strony okna (Overtona)

• Like 1
Napisano
6 minut temu, michalo napisał:

co ja ci poradzę, że dla mnie jest spoko? Większy mam problem z tym że lata porszakiem.. snobka.. 

Luz, na bank sie to moze podobac, bo calosc w sensie glownie ujecia i kolorki super. 

Napisano (edytowane)
3 hours ago, michalo said:

Myślicie że są ślepi na sukcesy EA, Concord, Disney i innych gigantów tęczowej prawdy?

A myslisz ze Concord nie widzial wczesniejszych "sukcesow" Disneya na przyklad? To jest problem z ta ideologia - ci ludzie wierza ze naprawiaja swiat. Straty sie nie licza. Liczy sie walka z wiatrakami.

Jak z komunizmem - nikt nie moze wskazac jednego przykladu na sukces komunizmu a mimo wszystko zagorzali komunisci istnieja i tlumacza to sobie tak, ze poprzednicy to zle wprowadzali komunizm ale oni teraz wprowadza dobrze.

To sa bardzo podobnie myslacy ludzie.

Edytowane przez Nezumi
  • Like 3
Napisano
11 minutes ago, EthicallyChallenged said:

czemu tylko Cedep?

CzemÓ TykO GAMed3V?

CZEMOO TYLKO FIRMY?

niech każda organizacja zakłada, chwila się znajdzie na kilka dobrych rad, jak będzie trzeba to nawet z klawiatury przeskoczymy na telefon jak będzie czas iść do kibla

Nie no spokojnie, hold you horses, shitposting to sztuka wynikająca z potrzeby duszy a nie praca na akrod, wypalimy się zawodowo 😄 

• kekw_waldi 1
Napisano (edytowane)

Dobra wiadomosc.

Sie wlasnie dowiedzialem ze Sapkowski wydal niedawno nowa ksiazke o Wiedzminie - "Rozdroze Krukow". Podobniez o poczatkach Geralta w wiedzminskim fachu. Bedzie co czytac.

Fajnie ze dzieje sie ze jest to o wczesniejszych wydarzeniach - nie bedzie trzeba sie zmagac z calym tym szit szolem "a w grach to bylo ze wiedzmin zrobil to czy tamto a teraz Sapkowski napisal ze wcale ze nie" 😄 

Edytowane przez Nezumi
Napisano
9 minutes ago, EthicallyChallenged said:

Wypalenie występuje tylko w pracy gdzie daja wypłatę. W przeciwnym wypadku nie grozi bo można przestac pracować kiedy sie tylko chce.

Ale o wypłacie już była mowa wyżej, przynajmniej dla mnie 😄 Shitposting to też zawód tylko głównie dla rodziny i najbliższego otoczenia 😄

Napisano
3 minuty temu, Nezumi napisał:

Dobra wiadomosc.

Sie wlasnie dowiedzialem ze Sapkowski wydal niedawno nowa ksiazke o Wiedzminie - "Rozdroze Krukow". Podobniez o poczatkach Geralta w wiedzminskim fachu. Bedzie co czytac.

już ponad tydzień temu wyszła, nawet w tym wątku kengi flexował, że czytał

• Like 1
Napisano
2 minutes ago, EthicallyChallenged said:

już ponad tydzień temu wyszła, nawet w tym wątku kengi flexował, że czytał

Musialo mi umknac podczas zmagan z twarza Ciri 😄 

W mojej bananowej republice docieraja do mnie takie newsy nieco pozniej bo nie moge po prostu wejsc do ksiagarni i zauwazyc.

Napisano
29 minutes ago, Nezumi said:

w grach to bylo ze wiedzmin zrobil to czy tamto a teraz Sapkowski napisal ze wcale ze nie" 😄

Chyba ci nie zaspojleruje, ale sobie nawet parę pierdół z gier pożyczył :) Ale Sapek ma swój własny osobisty DEI dept. in his head, jak już wiemy z tego wątku. Ale powinno ci się spodobać, mi się podobało. Wrzuciłem mini recenzje w. wątku książkowym.

• Like 1
  • +1 1
Napisano
1 hour ago, Nezumi said:

Musialo mi umknac podczas zmagan z twarza Ciri 😄 

W mojej bananowej republice docieraja do mnie takie newsy nieco pozniej bo nie moge po prostu wejsc do ksiagarni i zauwazyc.

• Haha 1
Napisano (edytowane)
3 hours ago, michalo said:

Ta no tez mi sie podoba ale mega ciezko zapomniec te baby co sie na lyso obcinaja zeby nie byc atrakcyjnymi bo Trump wygral... Gdzie w wiekszosci przypadkow to obcinanie wlosow jest niepotrzebne bo i tak sa wystarczajaco nieatrakcyjne - z wlosami nawet.

Ale tak, spoko wyglada z buzi ta panienka (NIE TO CO CIRI 😛 😛 😛 😛 😛 ). A Porshe to moje ulubione auto bo jak bylem maly to mialem porshaka z Matchboxa z OTWIERANYMI DRZWIAMI. Wtedy to bylo dla mnie tak jakby teraz miec... prawdziwego 😄 

Edytowane przez Nezumi
  • Like 1
  • Haha 1
Napisano
2 godziny temu, Nezumi napisał:

a no tez mi sie podoba ale mega ciezko zapomniec te baby co sie na lyso obcinaja zeby nie byc atrakcyjnymi bo Trump wygral

Aaa, no widzisz... Do naszego zaścianka moda jeszcze nie dotarła.

Ale wiem co czujesz bo te wszelakiej maści wrzeszczące aktywiszcze popsuły mi kolorowe włosy u kobiet całkowicie. Kiedyś (xx lat temu) jarały mnie pankówy i grandżówy w niecodziennych kolorach a teraz bleee i mehh, źle mi sie kojarzy. 

• +1 1
Napisano
34 minutes ago, michalo said:

Do naszego zaścianka moda jeszcze nie dotarła.

Do mojej bananowej republiki tez nie na szczescie. Ale ogladam duzo co sie w Stanach dzieje. Nie wiem po co - tylko sie wkurzam 😄 Chociaz usmieje sie tez z ludzkiej glupoty. Najsmieszniejszy jest teraz 4b movement - wersja ze Stanow (https://en.wikipedia.org/wiki/4B_movement) . Podobno (jak same twierdza) niektore kobiety sie wysterylizowaly i namawiaja do tego reszte - bo... Trump wygral i je bedzie zmuszal do rodzenia dzieci..? Jakos..? A one zrobia mu na zlosc i sie wysterylizuja! Inne nie ida tak daleko - po prostu nie beda randkowac, uprawiac seksu, miec dzieci. Bo Trump, rozumiesz... 🙂 I to jest o tyle zabawne ze bedzie mniej dzieci wychowanych przez takie osoby - wiec mam nadzieje ze dotrzymaja slowa.

----

Niemal wszystko postepowe jest jakies popieprzone. I dlatego smuci ze nawet "nasze" firmy ida za trendem ktory prowadzi do ruiny. Nie ten segment rynku. Moga spytac Ubisoftu jak to sie oplaci.

I tak, moze ta Ciri nie jest tragiczna zupelnie, moze czasem przesadzamy w jej ocenie ale koniec koncow jakby ja zrobili ladna jak byla to by wszyscy sie posmarkali ze szczescia ze bedzie nowy witcher. Wszyscy realnie kupujacy i grajacy - bo "game journalists" i "X-activists" by plakali. Ale na sprzedaz by to wplynelo tak jak ich bojkot tej gry o Harrym Potterze. Zerowo. Jeszcze reklamy narobili tym swoim lewackim jojczeniem i ludzie kupili wiecej.

A to cale tlumaczenie ze "ale jest starsza, ale jest realistycznie, ale jest...". Kurna to jest swiat w ktorym czarodziejki sie upiekszaja magicznie i trudno powiedziec w jakim sa wieku. To nie jest film dokumentalny - Ciri moze byc jaka sobie tylko zechca. "Ale ona przeszla probe traw!". No przeszla bo ktos tak sobie wymyslil. Mozna bylo z latwoscia zrobic ladna Ciri walczaco-czarujaca ktora nie przeszla proby traw. Maja pelna kontrole nad historia. Za ta zmiana stoi czyjas decyzja a nie jakies niezalezne od nikogo wydarzenia - bo jest to fikcja. I trudno oprzec sie wrazeniu ze sa to decyzje tych pasozytow z dzialu DEI czy jak tam sobie nazwac ta rakowa narosl na zdrowej tkance firmy 😄 

• Like 3
  • Haha 1
Napisano
39 minutes ago, michalo said:

Aaa, no widzisz... Do naszego zaścianka moda jeszcze nie dotarła.

To nie tyle moda co prostest lewackich bab, zrobili taki ruch 4B, za to że Kamala nie wygrała to wiadomo, że wina tych złych mizoginistycznych mężczyzn więc 4B to "1 do not date men, 2 marry men, 3 have sex with men, 4 or have children with men." Kobiety z prawicy popierająbo to rozwiązuje masę problemów od aborcji, mnożenia się lewactwa i chorób wenerycznych po zmniejszenia zatruwania rynku matrymonialnego przez "wartości" progresywne 😄 Ale jak napisał @Nezumi to większość tych najgłośniejszych to i tak nie ma co i komu zabraniać i nie dawać szans mężczyznom bo są granice 😄 

tnHrwpg.jpeg

yL62hgs.jpeg

nYq1WVm.jpeg

Albo jak kiedyś w Polsce się odgrażali, że wyprowadzają się do innego kraju, do Kanady jak Trump wygra i chyba tradycyjnie nikt spasionej dupy nie ruszył poza tym babochłopem z jakichś talkshowów która tak zachwalała Diddiego który ostatnio został aresztowany ale chyba jeszcze nie popełnił samobójstwa asystowanego w więzieniu 😄

aJko0WR.jpeg

Trump nawet nie przejął jeszcze władzy a świat już się sam leczy, nawet wallmart odchodzi od programów dei https://edition.cnn.com/2024/11/25/business/walmart-dei-rollback/index.html i inne korporacje też zaczynają odchodzić bo jak nie ma pieniążków do wyrzucenia to w pierwszej kolejności odcina się tłuszcz a i tak wszyscy wiedzą kto jest niepotrzebny 🙂  https://www.forbes.com/sites/aliciagonzalez/2024/08/31/the-corporate-retreat-from-dei-a-short-sighted-strategy/ ( tu autorka od razu pisze latinx, określnie które Latynosi uwielbiają 😄i już wiadomo po której stornie jest i jaki będzie charakter wypowiedzi 🙂więc wychodzi na to że zwycięstwo Trumpa to póki co duże plusy już nawet pomijając rozdzierającą rozpacz przegranych i lawina doskonałych memów cieszących duszę 😄 Choć kobiece grono "ekspertów" lekko niezadowolone 😄

IzMpAOO.jpeg

Widzę, że wiele dobroci Cię ominęło 🙂 ale idzie ku lepszemu i koniec końców można powiedzieć, że 

EbmSRmi.jpeg

• kekw 3
Napisano
6 minut temu, wujek_kane napisał:

W ciekawych czasach przyszło nam żyć... A pamiętacie 3dstudiomax.punkt.pl na płycie cd? Internet był lepszym miejscem, gry bardziej cieszyły i - cholera - chyba byliśmy młodsi 😐

otoz to 😄

Napisano
8 minut temu, wujek_kane napisał(a):

W ciekawych czasach przyszło nam żyć... A pamiętacie 3dstudiomax.punkt.pl na płycie cd? Internet był lepszym miejscem, gry bardziej cieszyły i - cholera - chyba byliśmy młodsi 😐

po prostu identyfikuj się jako osoba młoda, co za problem? xd

• Like 1
  • kekw 4
  • Wow 1
  • +1 1
Napisano
1 minute ago, tr3buh said:

po prostu identyfikuj się jako osoba młoda, co za problem? xd

Gdy masz już więcej włosów na plecach niż na głowie to trochę ciężko 🙂 Chyba, że udasz, że to w ramach protestu 😄 

• Haha 1
Napisano
1 minute ago, Destroyer said:

Gdy masz już więcej włosów na plecach niż na głowie to trochę ciężko 🙂 Chyba, że udasz, że to w ramach protestu 😄 

Ja nie widze problemu, to, ze jestes lysy nie oznacza, ze nie masz bujnej grzywy. Wazne, ze ty sie tak identyfikujesz.

image.jpeg.af6cd8adfa33fbc674ce1d1544e395e8.jpeg

• Haha 3
Napisano
32 minutes ago, Destroyer said:

pisze latinx, określnie które Latynosi uwielbiają

No. Mniej wiecej tak jakby na Polakow mowic Polax.

W obu przypadkach brzmi jak jakas nazwa plynu do czyszczenia czy cos... 😄 

• Haha 1
Napisano
56 minut temu, Destroyer napisał:

Ale to łyse na głowie jest od testosteronu, prawda? PRAWDA?!

Napisano
27 minutes ago, wujek_kane said:

Ale to łyse na głowie jest od testosteronu, prawda? PRAWDA?!

tak 🙂 

a bierzesz w ogóle? 😛

@KLICEK miał zaczynać cykl ale cicho siedzi więc pewnie robi formę życia a potem wpadnie tak 

IakBbZs.jpeg

M5H7g8v.jpeg

Napisano
2 godziny temu, Destroyer napisał(a):

a może dla niektórych będzie to zaletą a nie wadą?

image.thumb.jpeg.ad21058bb070d5fe9df4346151de6760.jpeg

• kekw_waldi 2
Napisano

Żeby nazywać kogoś incelem będąc jednocześnie entuzjastycznym smakoszem kaprolitów to wspaniały widok 😄już pominę resztę "twórczości" i "osobowości" tych... indywiduów 🙂 

• kekw 1
Napisano
1 hour ago, KLICEK said:

Może być zdjęciem przedstawiającym 3 osoby i tekst „VICIOUS @viciousfrockery 19h incels yearn for james charles Denims @DenimsTV 3d Pic from the game on the left, fan made on the right. Hire fans lol x.com/EndymionYT/ sta... C C74.7K 4.7K 101K u1.5M 1.5M ,”

jebane zloto to jest XD

Ludzie lubia skakac ze skrajnosci w skrajnosc. A prawda jest taka, ze gdyby Ciri wygladala jak Ciri z trojki tylko troche starsza to by nikt nic nie powiedzial. 

• +1 2
Napisano
15 godzin temu, KLICEK napisał(a):

polska nie gotowa mowicie? image.jpeg

Skonczy sie jak z ta pinda z Disneya. Raychel Zeger czy jakos tak, ta gwiazdeczka co gra nowa śniezke.

• Like 1
Napisano (edytowane)
23 minuty temu, Xaia napisał:

Ludzie lubia skakac ze skrajnosci w skrajnosc. A prawda jest taka, ze gdyby Ciri wygladala jak Ciri z trojki tylko troche starsza to by nikt nic nie powiedzial. 

Chyba oszalałeś, nie istnieje taki scenariusz, na który nikt by nic nie powiedział XD Żyjemy w erze gównoburzy, zawsze się ona rozpęta.

Edytowane przez EthicallyChallenged
  • Like 1
  • kekw 1
  • bogactwo 1