Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
10 godzin temu, kengi napisał(a):

Znalazłem akwarelę, gdzie testowałem te białe noce.

01. 2022. Tak mi się spodobało, że od tego czasu nie ruszałem :)

watercolor-01.jpg

Pikne pracki. Ja totalnie stracilem zapal do rysowania. Chyba ej aj psychoza mnie dorwala. Ciekawe czy panstwo daje na to rente;D

• Odpowiedzi 328
  • Wyświetleń 18,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Napisano

Testowania CD tym razem białe noce najmniejszy set 12 kolorów ofc będę się zasłaniał kompresja i zdjęciem robionym mydelniczka a nie niskimi umiejętnościami bo też jak @Destroyer malować umimorca-image-20134039.jpeg.jpeg

Napisano

I kolejny trochę się przypomina jak w podstawówce się malowało tylko wtedy były kołka w kasetce Astry

orca-image--2125642536.jpeg.jpeg

Napisano

No to dalej męczą mnie białe noce xD

orca-image--485197605.jpeg.jpegorca-image--1341261909.jpeg.jpegorca-image--1010237552.jpeg.jpegorca-image--1299850411.jpeg.jpeg

I mały bonus mój kącik w kuchni xD

orca-image-1217451498.jpeg.jpeg

No i jeszcze dziś wpadła poważniejsza sztukaorca-image--1821017264.jpeg.jpegorca-image--254821264.jpeg.jpeg

Napisano

No i znów czuje że śmiecę w wątku także Planie i Panowie do roboty na pewno rozgrzewkowe szkice robicie 👻

orca-image-162257079.jpeg.jpeg

Napisano

Wyczuwam tu potencjał na piękny cross-play :D BTW. Piękne te speedy Panowie :)

On 7/24/2025 at 8:50 PM, Kalberos said:

sculpt_doodle.JPG

20 hours ago, ZiN said:

lipiec-2025-10.JPG

Edytowane przez blazejbobek

Napisano
18 godzin temu, blazejbobek napisał(a):

Wyczuwam tu potencjał na piękny cross-play :D BTW. Piękne te speedy Panowie :)

Masz na mysli domalowac tam ozziego?

Napisano
19 godzin temu, blazejbobek napisał(a):

rutkowski-jak.gif

no moze innym razem, nie wiem gdzie go tu wrzucic, Chyba ze zamiast pomnika... hmm

Napisano

Od dość dawna podpatrywałem dzieła nicponima i zawsze mnie intrygowało, jak potrafi fajnie wetkać obraz w mistycznej mgle. Miałem do tej pory taką technikę malowania, że ni cholery nie szło nawet zbliżyć się do tego efektu, ba! nawet do końca nie wiedziałem jak właściwie oddać efekt mgły na płótnie, dlatego dziś postanowiłem z tym powalczyć.... jak zwykle użyty tylko okrąglak.

lipiec-2025-13.JPG