Napisano 18 Lipiec18 Lip 10 godzin temu, kengi napisał(a):Znalazłem akwarelę, gdzie testowałem te białe noce.01. 2022. Tak mi się spodobało, że od tego czasu nie ruszałem :)Pikne pracki. Ja totalnie stracilem zapal do rysowania. Chyba ej aj psychoza mnie dorwala. Ciekawe czy panstwo daje na to rente;D
Napisano 19 Lipiec19 Lip Testowania CD tym razem białe noce najmniejszy set 12 kolorów ofc będę się zasłaniał kompresja i zdjęciem robionym mydelniczka a nie niskimi umiejętnościami bo też jak @Destroyer malować umim
Napisano 19 Lipiec19 Lip I kolejny trochę się przypomina jak w podstawówce się malowało tylko wtedy były kołka w kasetce Astry
Napisano 20 Lipiec20 Lip No to dalej męczą mnie białe noce xDI mały bonus mój kącik w kuchni xDNo i jeszcze dziś wpadła poważniejsza sztuka
Napisano 24 Lipiec24 Lip No i znów czuje że śmiecę w wątku także Planie i Panowie do roboty na pewno rozgrzewkowe szkice robicie 👻
Napisano 25 Lipiec25 Lip Wyczuwam tu potencjał na piękny cross-play :D BTW. Piękne te speedy Panowie :)On 7/24/2025 at 8:50 PM, Kalberos said:20 hours ago, ZiN said: Edytowane 25 Lipiec25 Lip przez blazejbobek
Napisano Sobota o 13:215 dn 18 godzin temu, blazejbobek napisał(a):Wyczuwam tu potencjał na piękny cross-play :D BTW. Piękne te speedy Panowie :)Masz na mysli domalowac tam ozziego?
Napisano Niedziela o 15:264 dn 19 godzin temu, blazejbobek napisał(a):no moze innym razem, nie wiem gdzie go tu wrzucic, Chyba ze zamiast pomnika... hmm
Napisano 2 godziny temu2 godz Od dość dawna podpatrywałem dzieła nicponima i zawsze mnie intrygowało, jak potrafi fajnie wetkać obraz w mistycznej mgle. Miałem do tej pory taką technikę malowania, że ni cholery nie szło nawet zbliżyć się do tego efektu, ba! nawet do końca nie wiedziałem jak właściwie oddać efekt mgły na płótnie, dlatego dziś postanowiłem z tym powalczyć.... jak zwykle użyty tylko okrąglak.