Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 197
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
czy można kontynuować prowadzenie wątku, w tym dziale mimo braku nominacji ?

no własnie ja też mam tego typu pytanie, czy można kontynuować, np. na wip przenieść :-)

pozdrawiam

Napisano

Ja mam propozycję:

Coś związanego z uczuciami. Aby oddać ich ekspresję. Nie mam konkretnej propozycji ale uważam że takie coś może być ciekawe!

Napisano

heh może tym razem ;]

niczym bumerang wraca moja propozycja interpretacji utworu literackiego, najlepiej poetyckiego. Może tym razem temacik dojdzie chociaż do ankiety :>

Napisano

a ja proponuje cos militarnego (wojna, bitwa, pojazd bojowy, samolot, zolnierz) albo moze cos z ograniczona ilosci poly (ale temat zwiazany raczej z czlowiekiem)

Napisano

moja propozycja : "Żywioły"

np. huragan albo gniew oceanu albo susza itp itd - trudne tematy do przedstawienia ale może właśnie dlatego warte podjęcia trudu ?

Napisano

ooo... Vetis dobrze gada. :) Militaria to ciekawy temat. Tak sie zastanawialem czy nie przystapic do tej edycji bitwy z watkiem: wyscig zbrojen - parada wojskowa (korea polnocna i te sprawy), ale z tematem militaria to juz bym chyba oporow nie mial. :D

Napisano

moja 2 propozycja : "Namiętność" też można tu duuużo upchać

albo : "Grzech" - podobnie

np. zbliżenie fragmentu twarzy i szkła w okularach w którym odbija się ekran monitora z wświetloną stroną forum max3d :)

Napisano
Grzech to zdecydowanie najlepsza propozycja a przy tym specjalność Polaków. No może nie wszystkich, ale napewno większości.

nie badzmy tacy koscielni...wszystkich ludzi:P

Napisano

Wlasnie tez tak sobie pomyslalem i nawet mam juz cos na oku... :)

Badz co badz w Starym Testamencie to troche o wojnach napewno jest.

Napisano

Pionier - juz to widze: Mojzesz forsuje morze czerwone na czele kolumny czołgow :D

Biblia nawet ujdzie, tyle że tak szeroki temat może nieco utrudnić ocenę prac.

Napisano

hmm biblia :D ok a może rozszerzyc to na na inne stare księgi? koran, legenda o Gilgameszu, mity greckie ... bardziej liberalna wersja ;] można wprowadzić za to ograniczenie tematyczne, np. kuszenie, albo grzech ;]

ps: kozioo wyprzedziłeś mnie :>

Napisano

a moze wlasnie mity greckie :) to mi sie podoba!! albo wyobrazenie jakiegos boga z mitow. to by bylo jak dla mnie cool :D

Napisano
"Nie rzucim ziemi skąd nasz ród "

Nawet mi o tym nie mów, przez to dostałem kape:)

Ale na temat bitwy się nadaje choć sam nie wiem jak to by mogło wyglądac to raczej bardziej do prac 2d chyba by pasowało

Napisano

jaras - dobry temacik, chociaż według mnie troszkę zbyt dosłowny. btw. gratulacje

po raz enty przypominam o superpozycji literacko-historyczno-teologicznej :D

Napisano

skoro już zeszlismy na rodzimą ziemie to może coś z "obozów zaglady", albo inny, banalny "mój świat w oczach sąsiada"...a moze troche glebszy,łechtający zmysły, nasączony nutką erotyzmu "dotyk Wenus..."...a może coś zabawnego, abstrakcyjnego na przykład "stojące skarpetki, a hodowla kóz podhalańskich"...;]

Napisano

mnie sie od jakiegos czasu nasuwa "moment krytyczny" tzn wyskok w ostatniej chwili, urywanie sie pulki skalnej, uniki, i wiele wiele innych, i jeszcze cos w stylu co napisal nielot007 "berserker"- kazdy posiada w sobie dzika strone ktora sie aktywuje w danych momentach cos jak w DragonBallZ "porachunki" to tyle

pozdr :D

Napisano

Co prawda ten post tu nie pasuje ale...Do finalistów ostatniej bitwy.

Moze się pochwalimy jakie uwagi dostalismy od Jury?A Leru to jakoś umiesci pod pracami w koncu oceniło nas "Magnificent Seven"

Napisano

ja tam chce "design chałupy"

wlasna aranzacja wnetrza ... moze nawet kilku łączonych ;] zobaczyli bysmy jak tam bylo by z projektowaniem wnetrz u naszych userów ;]

jednak wiem ze i tak to nie przejdzie ;] ale spytac zawsze mozna ;]

Napisano

Marcin -> Jeśli o mnie chodzi to byłbym w 7 niebie ale niestety treba byc poważnym:) Juz predziej podany model pokoju (same ściany okna, itp) a do uczestników nalezało by użądziernie i wyrenderowanie tego pokoiku;)

A co powiecie na "Nasze korzenie"

PS: Jak są jakieś błedy to sorry ale pisałem w pośpiechu i jestem nie wyspany;)

Napisano

draB - dobre na temat speeda

giorgione - prymitywne

nielot - podoba mi się;]

asfalton - jakby to ubrać w ładne słowa, to może być, ciekawe ze względu na dynamikę.

marcin - eehhhhh ;] nie przesadzasz?

simpleman - doceniamy chęć podzielenia się z nami przemyśleniami.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności