Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Czyli ideał kobiety w mandze:D.

A tak na serio to może jakaś architektura. Może klimat jakiegoś miasta.

np. Madryt, albo Paryż.

• Odpowiedzi 197
  • Wyświetleń 27,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
czy można kontynuować prowadzenie wątku, w tym dziale mimo braku nominacji ?

no własnie ja też mam tego typu pytanie, czy można kontynuować, np. na wip przenieść :-)

pozdrawiam

Napisano

Ja mam propozycję:

Coś związanego z uczuciami. Aby oddać ich ekspresję. Nie mam konkretnej propozycji ale uważam że takie coś może być ciekawe!

Napisano

heh może tym razem ;]

niczym bumerang wraca moja propozycja interpretacji utworu literackiego, najlepiej poetyckiego. Może tym razem temacik dojdzie chociaż do ankiety :>

Napisano

Salvator -> może i nawet fajne ale raczej nie jako jesyny temat. Jeśli coś takiego by miało być to raczej do wyboru tak jak w tej bitwie.

Napisano

no to niech będzie jako drugi, przecież wiadomo, że i tak będą dwa, w każdym bądź razie będzie to z pewnością coś nowego.

Napisano

a ja proponuje cos militarnego (wojna, bitwa, pojazd bojowy, samolot, zolnierz) albo moze cos z ograniczona ilosci poly (ale temat zwiazany raczej z czlowiekiem)

Napisano

moja propozycja : "Żywioły"

np. huragan albo gniew oceanu albo susza itp itd - trudne tematy do przedstawienia ale może właśnie dlatego warte podjęcia trudu ?

Napisano

ooo... Vetis dobrze gada. :) Militaria to ciekawy temat. Tak sie zastanawialem czy nie przystapic do tej edycji bitwy z watkiem: wyscig zbrojen - parada wojskowa (korea polnocna i te sprawy), ale z tematem militaria to juz bym chyba oporow nie mial. :D

Napisano

hmm militaria ostatnio były na evermotion ... poza tym to troszkę prymitywne ;]

Napisano

może skoro militaria zbyt primitywne to np: konflikt tu naprawde można wiele pomysłów upchać

Napisano

We wszystko można. Będzie jak z wyścigiem którego tyle osób chciało a potem mało kto dotykał :D

Napisano

moja 2 propozycja : "Namiętność" też można tu duuużo upchać

albo : "Grzech" - podobnie

np. zbliżenie fragmentu twarzy i szkła w okularach w którym odbija się ekran monitora z wświetloną stroną forum max3d :)

Napisano

Grzech to zdecydowanie najlepsza propozycja a przy tym specjalność Polaków. No może nie wszystkich, ale napewno większości.

Napisano
Grzech to zdecydowanie najlepsza propozycja a przy tym specjalność Polaków. No może nie wszystkich, ale napewno większości.

nie badzmy tacy koscielni...wszystkich ludzi:P

Napisano

Czyli Scena Biblijna. Przynajmniej nie będzie problemów z interpretacją i kombinowania czy jeszcze podchodzi pod temat czy nie;)

Napisano

To by mi się nawet bardzo podobało. Teraz tylko upilnowac pomysły we łbie i czekać na kolejną edycje i na ten temat oczywiście;)

Napisano

hmmm... hmmm... od bolu moze byyyc... :P

Napisano

Wlasnie tez tak sobie pomyslalem i nawet mam juz cos na oku... :)

Badz co badz w Starym Testamencie to troche o wojnach napewno jest.

Napisano

Pionier - juz to widze: Mojzesz forsuje morze czerwone na czele kolumny czołgow :D

Biblia nawet ujdzie, tyle że tak szeroki temat może nieco utrudnić ocenę prac.

Napisano

hmm biblia :D ok a może rozszerzyc to na na inne stare księgi? koran, legenda o Gilgameszu, mity greckie ... bardziej liberalna wersja ;] można wprowadzić za to ograniczenie tematyczne, np. kuszenie, albo grzech ;]

ps: kozioo wyprzedziłeś mnie :>

Napisano

a moze wlasnie mity greckie :) to mi sie podoba!! albo wyobrazenie jakiegos boga z mitow. to by bylo jak dla mnie cool :D

Napisano

kolejna propozycja : "Nie rzucim ziemi skąd nasz ród " wydaj mi się że było by tu dość szerokie pole do popisu :)

Napisano
"Nie rzucim ziemi skąd nasz ród "

Nawet mi o tym nie mów, przez to dostałem kape:)

Ale na temat bitwy się nadaje choć sam nie wiem jak to by mogło wyglądac to raczej bardziej do prac 2d chyba by pasowało

Napisano

mity greckie + militaria sa oke... Np.: Zeus stoi na czele z piorunem w reku a za nim cala militaria czolgow:D

Napisano

jaras - dobry temacik, chociaż według mnie troszkę zbyt dosłowny. btw. gratulacje

po raz enty przypominam o superpozycji literacko-historyczno-teologicznej :D

Napisano

skoro już zeszlismy na rodzimą ziemie to może coś z "obozów zaglady", albo inny, banalny "mój świat w oczach sąsiada"...a moze troche glebszy,łechtający zmysły, nasączony nutką erotyzmu "dotyk Wenus..."...a może coś zabawnego, abstrakcyjnego na przykład "stojące skarpetki, a hodowla kóz podhalańskich"...;]

Napisano

Proponuje temat kolejnej bitwy: Komórka/Telefon 50 lat później :P

Napisano

mnie sie od jakiegos czasu nasuwa "moment krytyczny" tzn wyskok w ostatniej chwili, urywanie sie pulki skalnej, uniki, i wiele wiele innych, i jeszcze cos w stylu co napisal nielot007 "berserker"- kazdy posiada w sobie dzika strone ktora sie aktywuje w danych momentach cos jak w DragonBallZ "porachunki" to tyle

pozdr :D

Napisano

Co prawda ten post tu nie pasuje ale...Do finalistów ostatniej bitwy.

Moze się pochwalimy jakie uwagi dostalismy od Jury?A Leru to jakoś umiesci pod pracami w koncu oceniło nas "Magnificent Seven"

Napisano

ja tam chce "design chałupy"

wlasna aranzacja wnetrza ... moze nawet kilku łączonych ;] zobaczyli bysmy jak tam bylo by z projektowaniem wnetrz u naszych userów ;]

jednak wiem ze i tak to nie przejdzie ;] ale spytac zawsze mozna ;]

Napisano

Marcin -> Jeśli o mnie chodzi to byłbym w 7 niebie ale niestety treba byc poważnym:) Juz predziej podany model pokoju (same ściany okna, itp) a do uczestników nalezało by użądziernie i wyrenderowanie tego pokoiku;)

A co powiecie na "Nasze korzenie"

PS: Jak są jakieś błedy to sorry ale pisałem w pośpiechu i jestem nie wyspany;)

Napisano

draB - dobre na temat speeda

giorgione - prymitywne

nielot - podoba mi się;]

asfalton - jakby to ubrać w ładne słowa, to może być, ciekawe ze względu na dynamikę.

marcin - eehhhhh ;] nie przesadzasz?

simpleman - doceniamy chęć podzielenia się z nami przemyśleniami.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.