Bacry Napisano 22 Kwiecień 2005 Share Napisano 22 Kwiecień 2005 Czyli ideał kobiety w mandze:D. A tak na serio to może jakaś architektura. Może klimat jakiegoś miasta. np. Madryt, albo Paryż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 22 Kwiecień 2005 Share Napisano 22 Kwiecień 2005 czy można kontynuować prowadzenie wątku, w tym dziale mimo braku nominacji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tau Napisano 22 Kwiecień 2005 Share Napisano 22 Kwiecień 2005 czy można kontynuować prowadzenie wątku, w tym dziale mimo braku nominacji ? no własnie ja też mam tego typu pytanie, czy można kontynuować, np. na wip przenieść :-) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 22 Kwiecień 2005 Share Napisano 22 Kwiecień 2005 Pewnie ze mozna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
und3r Napisano 26 Kwiecień 2005 Share Napisano 26 Kwiecień 2005 Ja mam propozycję: Coś związanego z uczuciami. Aby oddać ich ekspresję. Nie mam konkretnej propozycji ale uważam że takie coś może być ciekawe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 miłość i RK będzie mógł zrobić kobietę idealną :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 lokalizacja za xxx lat.. cos z przyszloscia! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 heh może tym razem ;] niczym bumerang wraca moja propozycja interpretacji utworu literackiego, najlepiej poetyckiego. Może tym razem temacik dojdzie chociaż do ankiety :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 Salvator -> może i nawet fajne ale raczej nie jako jesyny temat. Jeśli coś takiego by miało być to raczej do wyboru tak jak w tej bitwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 no to niech będzie jako drugi, przecież wiadomo, że i tak będą dwa, w każdym bądź razie będzie to z pewnością coś nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 a ja proponuje cos militarnego (wojna, bitwa, pojazd bojowy, samolot, zolnierz) albo moze cos z ograniczona ilosci poly (ale temat zwiazany raczej z czlowiekiem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 moja propozycja : "Żywioły" np. huragan albo gniew oceanu albo susza itp itd - trudne tematy do przedstawienia ale może właśnie dlatego warte podjęcia trudu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 A moja "świątynia" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 che che świątynie to ja już mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 ooo... Vetis dobrze gada. :) Militaria to ciekawy temat. Tak sie zastanawialem czy nie przystapic do tej edycji bitwy z watkiem: wyscig zbrojen - parada wojskowa (korea polnocna i te sprawy), ale z tematem militaria to juz bym chyba oporow nie mial. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 hmm militaria ostatnio były na evermotion ... poza tym to troszkę prymitywne ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 narzekasz... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 może skoro militaria zbyt primitywne to np: konflikt tu naprawde można wiele pomysłów upchać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 We wszystko można. Będzie jak z wyścigiem którego tyle osób chciało a potem mało kto dotykał :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 moja 2 propozycja : "Namiętność" też można tu duuużo upchać albo : "Grzech" - podobnie np. zbliżenie fragmentu twarzy i szkła w okularach w którym odbija się ekran monitora z wświetloną stroną forum max3d :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 28 Kwiecień 2005 Share Napisano 28 Kwiecień 2005 Grzech to zdecydowanie najlepsza propozycja a przy tym specjalność Polaków. No może nie wszystkich, ale napewno większości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 28 Kwiecień 2005 Share Napisano 28 Kwiecień 2005 Grzech to zdecydowanie najlepsza propozycja a przy tym specjalność Polaków. No może nie wszystkich, ale napewno większości. nie badzmy tacy koscielni...wszystkich ludzi:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 28 Kwiecień 2005 Share Napisano 28 Kwiecień 2005 I chomików ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 30 Kwiecień 2005 Share Napisano 30 Kwiecień 2005 Czyli Scena Biblijna. Przynajmniej nie będzie problemów z interpretacją i kombinowania czy jeszcze podchodzi pod temat czy nie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 30 Kwiecień 2005 Share Napisano 30 Kwiecień 2005 To by mi się nawet bardzo podobało. Teraz tylko upilnowac pomysły we łbie i czekać na kolejną edycje i na ten temat oczywiście;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 30 Kwiecień 2005 Share Napisano 30 Kwiecień 2005 podoba mi sie :) biblia jest fajna i mozna duzo rzeczy naskrobac ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 30 Kwiecień 2005 Share Napisano 30 Kwiecień 2005 hmmm... hmmm... od bolu moze byyyc... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 30 Kwiecień 2005 Share Napisano 30 Kwiecień 2005 w sumie, na upartego mozna pod to podpiac wojne ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 30 Kwiecień 2005 Share Napisano 30 Kwiecień 2005 Wlasnie tez tak sobie pomyslalem i nawet mam juz cos na oku... :) Badz co badz w Starym Testamencie to troche o wojnach napewno jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 1 Maj 2005 Share Napisano 1 Maj 2005 biblia, sounds nice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 1 Maj 2005 Share Napisano 1 Maj 2005 Pionier - juz to widze: Mojzesz forsuje morze czerwone na czele kolumny czołgow :D Biblia nawet ujdzie, tyle że tak szeroki temat może nieco utrudnić ocenę prac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 1 Maj 2005 Share Napisano 1 Maj 2005 hmm biblia :D ok a może rozszerzyc to na na inne stare księgi? koran, legenda o Gilgameszu, mity greckie ... bardziej liberalna wersja ;] można wprowadzić za to ograniczenie tematyczne, np. kuszenie, albo grzech ;] ps: kozioo wyprzedziłeś mnie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 1 Maj 2005 Share Napisano 1 Maj 2005 to moze ogolnie "pisma swiete" nie zawezajac sie tylko na katolicyzm ale jak salv mowi na inne religie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polik Napisano 1 Maj 2005 Share Napisano 1 Maj 2005 a moze wlasnie mity greckie :) to mi sie podoba!! albo wyobrazenie jakiegos boga z mitow. to by bylo jak dla mnie cool :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 12 Maj 2005 Share Napisano 12 Maj 2005 kolejna propozycja : "Nie rzucim ziemi skąd nasz ród " wydaj mi się że było by tu dość szerokie pole do popisu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 20 Maj 2005 Share Napisano 20 Maj 2005 "Nie rzucim ziemi skąd nasz ród " Nawet mi o tym nie mów, przez to dostałem kape:) Ale na temat bitwy się nadaje choć sam nie wiem jak to by mogło wyglądac to raczej bardziej do prac 2d chyba by pasowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mistrz3d Napisano 20 Maj 2005 Share Napisano 20 Maj 2005 mity greckie + militaria sa oke... Np.: Zeus stoi na czele z piorunem w reku a za nim cala militaria czolgow:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 20 Maj 2005 Share Napisano 20 Maj 2005 jaras - dobry temacik, chociaż według mnie troszkę zbyt dosłowny. btw. gratulacje po raz enty przypominam o superpozycji literacko-historyczno-teologicznej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
La R Napisano 20 Maj 2005 Share Napisano 20 Maj 2005 skoro już zeszlismy na rodzimą ziemie to może coś z "obozów zaglady", albo inny, banalny "mój świat w oczach sąsiada"...a moze troche glebszy,łechtający zmysły, nasączony nutką erotyzmu "dotyk Wenus..."...a może coś zabawnego, abstrakcyjnego na przykład "stojące skarpetki, a hodowla kóz podhalańskich"...;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 21 Maj 2005 Share Napisano 21 Maj 2005 Proponuje temat kolejnej bitwy: Komórka/Telefon 50 lat później :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 21 Maj 2005 Share Napisano 21 Maj 2005 a moze po prostu to co jest teraz na topie - czyli STAR WARS :D:D:D pozdr giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Maj 2005 Share Napisano 21 Maj 2005 a moze "dzikość" czy cos w tym stylu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 21 Maj 2005 Share Napisano 21 Maj 2005 mnie sie od jakiegos czasu nasuwa "moment krytyczny" tzn wyskok w ostatniej chwili, urywanie sie pulki skalnej, uniki, i wiele wiele innych, i jeszcze cos w stylu co napisal nielot007 "berserker"- kazdy posiada w sobie dzika strone ktora sie aktywuje w danych momentach cos jak w DragonBallZ "porachunki" to tyle pozdr :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeg Napisano 21 Maj 2005 Share Napisano 21 Maj 2005 Co prawda ten post tu nie pasuje ale...Do finalistów ostatniej bitwy. Moze się pochwalimy jakie uwagi dostalismy od Jury?A Leru to jakoś umiesci pod pracami w koncu oceniło nas "Magnificent Seven" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 21 Maj 2005 Share Napisano 21 Maj 2005 ja tam chce "design chałupy" wlasna aranzacja wnetrza ... moze nawet kilku łączonych ;] zobaczyli bysmy jak tam bylo by z projektowaniem wnetrz u naszych userów ;] jednak wiem ze i tak to nie przejdzie ;] ale spytac zawsze mozna ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 21 Maj 2005 Share Napisano 21 Maj 2005 Marcin -> Jeśli o mnie chodzi to byłbym w 7 niebie ale niestety treba byc poważnym:) Juz predziej podany model pokoju (same ściany okna, itp) a do uczestników nalezało by użądziernie i wyrenderowanie tego pokoiku;) A co powiecie na "Nasze korzenie" PS: Jak są jakieś błedy to sorry ale pisałem w pośpiechu i jestem nie wyspany;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 21 Maj 2005 Share Napisano 21 Maj 2005 girgione - może Star Wars - Episod VII - pierwsze obrazki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 21 Maj 2005 Share Napisano 21 Maj 2005 Ja swojego korzenia na forum nie pokażę i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 21 Maj 2005 Share Napisano 21 Maj 2005 draB - dobre na temat speeda giorgione - prymitywne nielot - podoba mi się;] asfalton - jakby to ubrać w ładne słowa, to może być, ciekawe ze względu na dynamikę. marcin - eehhhhh ;] nie przesadzasz? simpleman - doceniamy chęć podzielenia się z nami przemyśleniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 21 Maj 2005 Share Napisano 21 Maj 2005 marcin - eehhhhh ;] nie przesadzasz? nie sądze ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi