Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam ponownie!

Postanowiłem dłużej już Was nie zamęczać tym tematem, toteż umieszczam to już ostatecznie w ukończonych pracach. Co prawda minęło już trochę czasu odkąd skończyłem ten model, ale przyznam szczerze, że planowałem umieścić tu jakąś scenę, jednakże zabrakło na to czasu.

Poniższe rendery przedstawiają postać przy nowym oświetleniu.

Czas przygotowania modelu: ok 130 roboczo-godzin.

Pozdrawiam!

http://www.threedy.com/site/forum/attachment.php?attachmentid=61415&stc=1

http://www.threedy.com/site/forum/attachment.php?attachmentid=61412&stc=1

• Odpowiedzi 37
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

niezle, naprawde b. fajne :> tylko te spodnie troche jakby byl hiphopowcem :> no i brak czerwonej opaski na ramieniu z czarna sfastyka na bialym tle.

pozdro

Napisano

naprawdę ekstra! ..

materiał munduru jest mało przekonywujący moim zdaniem, zbyt duże nasycenie koloru. może troszkę bardziej matowy?

ten film dokumentalny to happy tree friends ?

Napisano

nos troche bokserski-nawet hitler chyba mial nozdrza/chrapki (jak zwal tak zwal), ale i tak mi sie podoba

DraB:

hehhe

- hi gays!

-hi hitler!

lol

Napisano

Toś się chłopie narobił :P

Ogólnie bardzo dobrze.

Facjata podobna - wielki plus.

Razi mnie trochę sterylność munduru , zarówno tekstury jak i modelu - klamry przy paskach mogłeś odrobinę zaokrąglić na rogach ( takie tam marudzenie :P) .

Pozdrawiam.

Gość Krzysio54
Napisano

Bez urazy ale nie lubie hitlera:-(. Ale sam modelik mi się podoba:-) NICE. Tylko postaraj się o Render w innej pozycji.

Napisano

Piękny modelik... Warto było czekać x). Ale gorzej z materiałem tego mundurka - wygląda jakby był z papieru ściernego, albo toaletowego...

Napisano

Hehe wiem, wiem że z tym mundurem jest nie najlepiej, już w WIPie pisałem, że miałem z tym problem.

Dzięki za komentarze!

Wam rónwież życzę powodzenia w dalszych pracach, ponieważ odwalacie kawał dobrej roboty! Bitwę śledzę na bieżąco, żałuję że nie mogę wziąć w niej udziału.

Jeszcze raz dzięki i pozdrówki!

P.S. (w odpowiedzi na wcześniejsze pytanie) Nie liczę za godzinę kiedy robię model. Ale po cichu mogę powiedzieć, że model jest dla doświadczenia i autopromocji (czy pozytywnej to już inni ocenią :) ) i przy moim niedoświadczonym poziomie kasa to sprawa drugorzędna.

Napisano

przegladam sobie spokojnie forum a tu mi Hitler jak zywy wyskakuje :)

naprawde fajnie ci wyszedl tylko kinol chyba troche za duzy, a czy moglbys go dac w rozowym stroju baletnicy;D?

pozdro

Napisano

hehe to wlasnie po zobaczeniu Twojego Adiego, tak mi sie skojazylo: ], tak pozatym fantastyczny modeling i finalowa wersja, wydaje sie byc wierna kopia: ]

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności