ArTooRo Napisano 12 Luty 2005 Share Napisano 12 Luty 2005 Witam ponownie! Postanowiłem dłużej już Was nie zamęczać tym tematem, toteż umieszczam to już ostatecznie w ukończonych pracach. Co prawda minęło już trochę czasu odkąd skończyłem ten model, ale przyznam szczerze, że planowałem umieścić tu jakąś scenę, jednakże zabrakło na to czasu. Poniższe rendery przedstawiają postać przy nowym oświetleniu. Czas przygotowania modelu: ok 130 roboczo-godzin. Pozdrawiam! http://www.threedy.com/site/forum/attachment.php?attachmentid=61415&stc=1 http://www.threedy.com/site/forum/attachment.php?attachmentid=61412&stc=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 12 Luty 2005 Share Napisano 12 Luty 2005 ma brzydka twarz, ale co poradzic, ze go tak historia skrzywdzila- odwzorowanie paskudnej twarzy oczywiscie bez zarzutow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonVito Corleone Napisano 12 Luty 2005 Share Napisano 12 Luty 2005 OOOOOOO Pan Hitler :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro Napisano 12 Luty 2005 Share Napisano 12 Luty 2005 Adolf jak zywy :> Daj siateczke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan Edek Napisano 12 Luty 2005 Share Napisano 12 Luty 2005 nie lubie adolfa ale model spox, do jakiego dokumentu a i ile bierzesz za godzine jak możesz powiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 12 Luty 2005 Share Napisano 12 Luty 2005 ten chatrakterystyczny wąsik... super pracka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blopy Napisano 12 Luty 2005 Share Napisano 12 Luty 2005 niezle, naprawde b. fajne :> tylko te spodnie troche jakby byl hiphopowcem :> no i brak czerwonej opaski na ramieniu z czarna sfastyka na bialym tle. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 12 Luty 2005 Share Napisano 12 Luty 2005 Adolf jak ta lala...dobra robota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 12 Luty 2005 Share Napisano 12 Luty 2005 Ja bym go nie robil nawet gdybym umial:D Hi Hitler Adolf daje rade Zrobilbys render z reka i tekstem hi hitler :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 12 Luty 2005 Share Napisano 12 Luty 2005 Model i texturki jak najbardziej spoko :). Szkoda tylko że przedstawiasz go na tym paskudnym białym tle ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 12 Luty 2005 Share Napisano 12 Luty 2005 Jestem pod ogromnym wrażeniem twojego dzieła jaki jest Adolf Hitler. Wyszło super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duck Napisano 12 Luty 2005 Share Napisano 12 Luty 2005 naprawdę ekstra! .. materiał munduru jest mało przekonywujący moim zdaniem, zbyt duże nasycenie koloru. może troszkę bardziej matowy? ten film dokumentalny to happy tree friends ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Futro Napisano 12 Luty 2005 Share Napisano 12 Luty 2005 no to teraz rob ten film...jak tanczy na rurze naprzyklad, niezly `dokument` z tego bedzie;D a tak serio to ladne;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 13 Luty 2005 Share Napisano 13 Luty 2005 Shader skóry, nos i ucho nie bardzo mi pasują i w tali powinien być chyba chudszy. Poza tym super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dobosz Napisano 13 Luty 2005 Share Napisano 13 Luty 2005 on nie ma kolan troszke za malych?:) ale i tak bardzoooo mi sie podoba. gratuluje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kru Napisano 13 Luty 2005 Share Napisano 13 Luty 2005 nos troche bokserski-nawet hitler chyba mial nozdrza/chrapki (jak zwal tak zwal), ale i tak mi sie podoba DraB: hehhe - hi gays! -hi hitler! lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 13 Luty 2005 Share Napisano 13 Luty 2005 dlugo to trwalo ale warto bylo czekac :) hitlerek luxor :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 13 Luty 2005 Share Napisano 13 Luty 2005 no to będzie ładny film dokumętalny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 13 Luty 2005 Share Napisano 13 Luty 2005 Toś się chłopie narobił :P Ogólnie bardzo dobrze. Facjata podobna - wielki plus. Razi mnie trochę sterylność munduru , zarówno tekstury jak i modelu - klamry przy paskach mogłeś odrobinę zaokrąglić na rogach ( takie tam marudzenie :P) . Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysio54 Napisano 17 Luty 2005 Share Napisano 17 Luty 2005 Bez urazy ale nie lubie hitlera:-(. Ale sam modelik mi się podoba:-) NICE. Tylko postaraj się o Render w innej pozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prabab Napisano 17 Luty 2005 Share Napisano 17 Luty 2005 Piękny modelik... Warto było czekać x). Ale gorzej z materiałem tego mundurka - wygląda jakby był z papieru ściernego, albo toaletowego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 17 Luty 2005 Share Napisano 17 Luty 2005 prędzej toaletowego :P... modelik ładny.... gratululje 5 gwiazdek na 3dtotal :)... i życze powodzenia w dalszej pracy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 17 Luty 2005 Autor Share Napisano 17 Luty 2005 Hehe wiem, wiem że z tym mundurem jest nie najlepiej, już w WIPie pisałem, że miałem z tym problem. Dzięki za komentarze! Wam rónwież życzę powodzenia w dalszych pracach, ponieważ odwalacie kawał dobrej roboty! Bitwę śledzę na bieżąco, żałuję że nie mogę wziąć w niej udziału. Jeszcze raz dzięki i pozdrówki! P.S. (w odpowiedzi na wcześniejsze pytanie) Nie liczę za godzinę kiedy robię model. Ale po cichu mogę powiedzieć, że model jest dla doświadczenia i autopromocji (czy pozytywnej to już inni ocenią :) ) i przy moim niedoświadczonym poziomie kasa to sprawa drugorzędna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amigafan Napisano 17 Luty 2005 Share Napisano 17 Luty 2005 Super, super , super ! To czego sie teraz mozemy spodziewac ? - ewy braun ? , czy kogos z otoczenia? - swietna robota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 17 Luty 2005 Share Napisano 17 Luty 2005 no, bardzo ładnie, nic tylko podziwiać, ja sie przyczepie tylko do krawatu, jest za czarny, nigdy nie uzywaj maksymal;nego nasycenia koloru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 21 Luty 2005 Share Napisano 21 Luty 2005 przegladam sobie spokojnie forum a tu mi Hitler jak zywy wyskakuje :) naprawde fajnie ci wyszedl tylko kinol chyba troche za duzy, a czy moglbys go dac w rozowym stroju baletnicy;D? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 30 Marzec 2005 Share Napisano 30 Marzec 2005 Ten "nazi scum" wyszedł ekstra, tylko sam nia wiem czy pod kolor mi ten mundur, ale pracka w porzadku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-M@RTIN- Napisano 16 Czerwiec 2005 Share Napisano 16 Czerwiec 2005 adolf fuj, ale pracka zajebista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 16 Czerwiec 2005 Share Napisano 16 Czerwiec 2005 Szacuneczek... Pełen wypas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 hehe to wlasnie po zobaczeniu Twojego Adiego, tak mi sie skojazylo: ], tak pozatym fantastyczny modeling i finalowa wersja, wydaje sie byc wierna kopia: ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 18 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2005 Jeszcze raz big thanks ludziska! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeg Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 no coż, oby takich palantów wiecej na swiecie nie było.Model swietny.gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 zrob jeszcze Kubelwagen , wsadz go do srodka na tylne siedzenie i bedize git, no i moze jeszcze garbusa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taylor Napisano 22 Lipiec 2005 Share Napisano 22 Lipiec 2005 Hi Hitla ! Modelik jest spox . Tylko tutaj brakuje jednego człowieka ... Sz.P Józefa :P hmmm...towarzysza Stalina:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norden Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 Heh skojarzył mi się film/intro z Red Alert .... jak to oszukali historie cofneli się w czasie...... Guten tag herr Hitler.... no i go pac ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 model fajny tekstury też, ale wąsik wygląda nirealnie, zupelnie jakby byl przyklejony, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 powies dziada w scenie koncowej - ładny model - nawet bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisim Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 Świetne odwzorowanie historycznej, aczkolwiek niezbyt pozytywnej postaci. Szacuneczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi