grynio Napisano 11 Lipiec 2005 Share Napisano 11 Lipiec 2005 witam panstwa dzis skonczylem swoje portfolio i przy okazji nowy pictur czekam na wasze opinie http://www.michalgryn.prv.pl zapraszam grynio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 11 Lipiec 2005 Share Napisano 11 Lipiec 2005 zastąpie leru, zmień temat na zgodny z regulaminem :) Co do scenki to mi się podoba, może jedynie te wzgórza są zbyt regularne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 11 Lipiec 2005 Share Napisano 11 Lipiec 2005 bardzo przyjemnie sie na to patrzy, podoba mi sie, kształt pagórków mi akurat pasuje, natomiast dałabym je nie aż tak zielone tylko bardziej w brąz wpadające. mam uwagę co do portfolio, masz w galerii wszystkie obrazki na raz, strasznie długo się ładuje, czy nie lepiej dać małe obrazki i jak sie kliknie na jeden to wtedy dopiero ukaże się w dużej wersji. bo jak ktoś ma wolne łącze to sie wkurzy zanim mu sie wszystko załaduje, i wyłączy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 11 Lipiec 2005 Share Napisano 11 Lipiec 2005 Budynek świetny, światło i kolory też. Kłopot w tym że po prawej stronie nic się nie dzieje ciekawego- dziewczynki właściwie nie widać tak jest mała i szara. Trochę wygląda to tak jakbyś miał bardzo fajny budynek i brak pomysłu lub chęci na resztę. Niezależnie od tego- budynek kopie i to ostro. Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 11 Lipiec 2005 Share Napisano 11 Lipiec 2005 jak to dziewczynki nie widac, widac i to nawet dobrze... cala scena kopie i to ostro:) najbardziej to mnie "rajcuja" texturki na domku, sliczen saa:D.. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 11 Lipiec 2005 Share Napisano 11 Lipiec 2005 Scena jest super, bardzo mi sie podoba, klimat jest wspaniały, BRAWO !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 11 Lipiec 2005 Share Napisano 11 Lipiec 2005 Świetny Klimacik 7/10 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 11 Lipiec 2005 Share Napisano 11 Lipiec 2005 trawka na pierwszym planie trąci troche scatterem, ale mimo wszystko wygląda ładnie (choc brak jakiejs wydeptanej ściezki prowadzącej do drzwi czy czegos takiego) domek wypasiony: świetny model i jeszcze lepsze teksturki ogolnie bardzo klimatyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 11 Lipiec 2005 Share Napisano 11 Lipiec 2005 Dla mnie rewelacja. Dawno mi się żadna pracka tak nie podobała. Na prawdę super. Może tylko dziewczynka za mało się w oczy rzuca, ale tak to rewelka, na prawdę. Klimacik świetny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekp Napisano 11 Lipiec 2005 Share Napisano 11 Lipiec 2005 fajny klimacik tylko cosik malo sie na scenie dzieje ale fajne pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 11 Lipiec 2005 Share Napisano 11 Lipiec 2005 Bardzo ładne i przyjemne. Jak to jest z tymi prackami, żę w pomniejszeniu te fajne wyglądają gorzej i na odwrót? Dopiero w powiekszęniu widać efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 bardzo ładne..przyjemne dla oka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sartr Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 świetna pracka - dachowki cód miód:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartonfink Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 Piekne :) zgadzam sie z poprzednikami co do dziewczynki :) budynek - miszczostwo swiata :D Ps. co do portfolio -> to Yode daj na sam kopnec :) - bo master wyglada na bardzo ciezko chorego ;) ( a z boku - to wyglada jak by mial zaraz zwrocic galaktycny posilek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WToreK Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 Bardzo bardzo ladne ! :) Jedyne co mi sie nie widzi to te pagorki, troche moglyby miec 'mniejsze doliny' mam nadzieje ze wyrazam sie jasno ;) Teraz wygladaja jakby prawie nie byly polaczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 13 Lipiec 2005 Share Napisano 13 Lipiec 2005 full wypas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grynio Napisano 13 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2005 troche zmniejszylem rozmiar obrazkow , powinno wiec szybciej chodzic , zapraszam http://www.michalgryn.prv.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 13 Lipiec 2005 Share Napisano 13 Lipiec 2005 zalatuje muminakami:P... ale super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zio_mal Napisano 13 Lipiec 2005 Share Napisano 13 Lipiec 2005 super;) domek zajefajny:) Baldack - trafiles:) mi sie ona tez jakos kojarzyla ale nie wiedzialem z kim heh:) wspulczuje tyko listonoszowi jak na rowerze jezdzi... z gorki... pod gorke... z gorki... i tak w kolko heh przynajmniej nie musi chodzic na kolejki gorskie do wesolego miasteczka heheheh;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 14 Lipiec 2005 Share Napisano 14 Lipiec 2005 mnie się podoba, ładnie to wygląda ale pagórki jakieś dziwne, na początku myślałem że to korony drzew w miniaturowym świecie, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 14 Lipiec 2005 Share Napisano 14 Lipiec 2005 Naprawde bardzo przyjemnie :) Dobry kadr, fajny klimat i piekne teksturki...Oby tak dalej !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 22 Lipiec 2005 Share Napisano 22 Lipiec 2005 świetna praca. fajny klimacik, super textury szczegolnie dachowki no i wogole calego domq i nawet te gory mi sie podobaja ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 22 Lipiec 2005 Share Napisano 22 Lipiec 2005 no baardzo przyjemne, ja nie mam zadnych zastrzezen:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 22 Lipiec 2005 Share Napisano 22 Lipiec 2005 klasa scenka Tylko jedno bym zmienił ostatni pagorek jest zbyt zamglony rozjaśnij to. Reszta pracy jest git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 bardzo fajnie to wygląda w szczególności trawa :] tło troche takie dziwne(chmury - za duży blur) ale tak 4/6 zdecydowanie tak ;) ps zapodaj sobie jakąs ramke (grubości 1pixela) co by troszke poprawiło ogólne spojrzenie ;) pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grynio Napisano 27 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2005 pomyslalem ze fajnie bylo by ta scene w nocy zrobic ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 27 Lipiec 2005 Share Napisano 27 Lipiec 2005 i to fajnie wygląda, a tekstury wziąłeś z total textures 15? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 6 Sierpień 2005 Share Napisano 6 Sierpień 2005 Super pracka fajne kolory, fajny klimat. Moze niezbyt orginalne to wszystko ale daje rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 6 Sierpień 2005 Share Napisano 6 Sierpień 2005 Jakby były inne wymiary to miałbym tapete - śleczna pracka :) ... ale bardziej podoba mi się scena nocna ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emer Napisano 6 Sierpień 2005 Share Napisano 6 Sierpień 2005 nareszcie troche polotu w tym smutnym jak p... trójwymiarowym świecie ;) dla mnie bomba, dziewczynka wygląda jakby sie urwała z filmu Tim'a Butron'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 7 Sierpień 2005 Share Napisano 7 Sierpień 2005 hehe, może się czepiam, ale lampion koło dziewczynki ( z lewej ) chyba za mocno świeci... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 7 Sierpień 2005 Share Napisano 7 Sierpień 2005 Fajne bardzo. Szkoda że nie czuć tu przestrzeni (a latawiec bardzo się z nią kojarzy). Brakuje choćby cienia perspektywy powietrznej. Do tego potwornie oczojebne tło wybijające się na pierwszy plan. Rozumiem że klimat bajkowy, ma być słodko i radośnie, ale na moje oko barwa nieba jest lekko przegięta. Tak czy inaczej bardzo fajny obrazek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zelazko Napisano 9 Sierpień 2005 Share Napisano 9 Sierpień 2005 fajne, mile i na scianie bym cos takiego widzial u siebie. Ot grafika dekoracyjna. Przyjemne dla oka. Co do trawy, dla mnie jest w sam raz, jak to w cartoonach, przejaskrawione. Takie byc powinno, bo to sceneria bajkowa, a nie horrorowa, chociaz ta dziewczynka z nozem tez by niezle wygladala ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 9 Sierpień 2005 Share Napisano 9 Sierpień 2005 klimacik jest świetniacki :) Pozdr giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Segal Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 Kręcą mnie takie klimaty ;p Fajna scenka, ale największe wrażenie zrobiła na mnie wbrew pozorom ta dziewczynka. Taka, taka (smaka i takiego :P) toonsowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 Świetne. Bardzo mi sie podoba. Klimat sceny rządzi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirkowaty Napisano 13 Sierpień 2005 Share Napisano 13 Sierpień 2005 Wbijam się na forum żeby znowu popatrzeć na moją super prace i widzę To :D ekstra !!! Szczególnie dzienny widoczek - ludzie się czepiaj ze dziewczynka za mała a ja patrząc na drzwi stwierdzam ze i tak by do domku nie dała rade przez nie wejść haha ale to jest 3d a nie realny świat i co to kogo obchodzi :D Fajny pomysł super wykonanie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bad Moon Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 ta trwaka to plugin czy scatter? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOTHMAN Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Praca świetna - szczególnie dzienna wersja - motyw dziewczynki z latawcem jest świetny - przychodzi mi na myśl mała Mimi z muminków tylko to złośliwe małe coś nie puszczało latawców chyba ;) Naprawde fajne to ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 20 Sierpień 2005 Share Napisano 20 Sierpień 2005 Rewelacja jak dla mnie a domek...SUPER....trawka bomba ( jakiś pluginik?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi