Napisano 11 Lipiec 200519 l witam panstwa dzis skonczylem swoje portfolio i przy okazji nowy pictur czekam na wasze opinie http://www.michalgryn.prv.pl zapraszam grynio
Napisano 11 Lipiec 200519 l zastąpie leru, zmień temat na zgodny z regulaminem :) Co do scenki to mi się podoba, może jedynie te wzgórza są zbyt regularne
Napisano 11 Lipiec 200519 l bardzo przyjemnie sie na to patrzy, podoba mi sie, kształt pagórków mi akurat pasuje, natomiast dałabym je nie aż tak zielone tylko bardziej w brąz wpadające. mam uwagę co do portfolio, masz w galerii wszystkie obrazki na raz, strasznie długo się ładuje, czy nie lepiej dać małe obrazki i jak sie kliknie na jeden to wtedy dopiero ukaże się w dużej wersji. bo jak ktoś ma wolne łącze to sie wkurzy zanim mu sie wszystko załaduje, i wyłączy.
Napisano 11 Lipiec 200519 l Budynek świetny, światło i kolory też. Kłopot w tym że po prawej stronie nic się nie dzieje ciekawego- dziewczynki właściwie nie widać tak jest mała i szara. Trochę wygląda to tak jakbyś miał bardzo fajny budynek i brak pomysłu lub chęci na resztę. Niezależnie od tego- budynek kopie i to ostro. Gratulacje.
Napisano 11 Lipiec 200519 l jak to dziewczynki nie widac, widac i to nawet dobrze... cala scena kopie i to ostro:) najbardziej to mnie "rajcuja" texturki na domku, sliczen saa:D.. pozdr
Napisano 11 Lipiec 200519 l trawka na pierwszym planie trąci troche scatterem, ale mimo wszystko wygląda ładnie (choc brak jakiejs wydeptanej ściezki prowadzącej do drzwi czy czegos takiego) domek wypasiony: świetny model i jeszcze lepsze teksturki ogolnie bardzo klimatyczne
Napisano 11 Lipiec 200519 l Dla mnie rewelacja. Dawno mi się żadna pracka tak nie podobała. Na prawdę super. Może tylko dziewczynka za mało się w oczy rzuca, ale tak to rewelka, na prawdę. Klimacik świetny.
Napisano 11 Lipiec 200519 l Bardzo ładne i przyjemne. Jak to jest z tymi prackami, żę w pomniejszeniu te fajne wyglądają gorzej i na odwrót? Dopiero w powiekszęniu widać efekt.
Napisano 12 Lipiec 200519 l Piekne :) zgadzam sie z poprzednikami co do dziewczynki :) budynek - miszczostwo swiata :D Ps. co do portfolio -> to Yode daj na sam kopnec :) - bo master wyglada na bardzo ciezko chorego ;) ( a z boku - to wyglada jak by mial zaraz zwrocic galaktycny posilek ;)
Napisano 12 Lipiec 200519 l Bardzo bardzo ladne ! :) Jedyne co mi sie nie widzi to te pagorki, troche moglyby miec 'mniejsze doliny' mam nadzieje ze wyrazam sie jasno ;) Teraz wygladaja jakby prawie nie byly polaczone.
Napisano 13 Lipiec 200519 l Autor troche zmniejszylem rozmiar obrazkow , powinno wiec szybciej chodzic , zapraszam http://www.michalgryn.prv.pl/
Napisano 13 Lipiec 200519 l super;) domek zajefajny:) Baldack - trafiles:) mi sie ona tez jakos kojarzyla ale nie wiedzialem z kim heh:) wspulczuje tyko listonoszowi jak na rowerze jezdzi... z gorki... pod gorke... z gorki... i tak w kolko heh przynajmniej nie musi chodzic na kolejki gorskie do wesolego miasteczka heheheh;)
Napisano 14 Lipiec 200519 l mnie się podoba, ładnie to wygląda ale pagórki jakieś dziwne, na początku myślałem że to korony drzew w miniaturowym świecie, pozdrawiam
Napisano 14 Lipiec 200519 l Naprawde bardzo przyjemnie :) Dobry kadr, fajny klimat i piekne teksturki...Oby tak dalej !!
Napisano 22 Lipiec 200519 l świetna praca. fajny klimacik, super textury szczegolnie dachowki no i wogole calego domq i nawet te gory mi sie podobaja ;) pozdro
Napisano 22 Lipiec 200519 l klasa scenka Tylko jedno bym zmienił ostatni pagorek jest zbyt zamglony rozjaśnij to. Reszta pracy jest git
Napisano 23 Lipiec 200519 l bardzo fajnie to wygląda w szczególności trawa :] tło troche takie dziwne(chmury - za duży blur) ale tak 4/6 zdecydowanie tak ;) ps zapodaj sobie jakąs ramke (grubości 1pixela) co by troszke poprawiło ogólne spojrzenie ;) pozdro.
Napisano 6 Sierpień 200519 l Super pracka fajne kolory, fajny klimat. Moze niezbyt orginalne to wszystko ale daje rade.
Napisano 6 Sierpień 200519 l Jakby były inne wymiary to miałbym tapete - śleczna pracka :) ... ale bardziej podoba mi się scena nocna ...
Napisano 6 Sierpień 200519 l nareszcie troche polotu w tym smutnym jak p... trójwymiarowym świecie ;) dla mnie bomba, dziewczynka wygląda jakby sie urwała z filmu Tim'a Butron'a
Napisano 7 Sierpień 200519 l hehe, może się czepiam, ale lampion koło dziewczynki ( z lewej ) chyba za mocno świeci... pozdrawiam
Napisano 7 Sierpień 200519 l Fajne bardzo. Szkoda że nie czuć tu przestrzeni (a latawiec bardzo się z nią kojarzy). Brakuje choćby cienia perspektywy powietrznej. Do tego potwornie oczojebne tło wybijające się na pierwszy plan. Rozumiem że klimat bajkowy, ma być słodko i radośnie, ale na moje oko barwa nieba jest lekko przegięta. Tak czy inaczej bardzo fajny obrazek :)
Napisano 9 Sierpień 200519 l fajne, mile i na scianie bym cos takiego widzial u siebie. Ot grafika dekoracyjna. Przyjemne dla oka. Co do trawy, dla mnie jest w sam raz, jak to w cartoonach, przejaskrawione. Takie byc powinno, bo to sceneria bajkowa, a nie horrorowa, chociaz ta dziewczynka z nozem tez by niezle wygladala ;)
Napisano 10 Sierpień 200519 l Kręcą mnie takie klimaty ;p Fajna scenka, ale największe wrażenie zrobiła na mnie wbrew pozorom ta dziewczynka. Taka, taka (smaka i takiego :P) toonsowa...
Napisano 13 Sierpień 200519 l Wbijam się na forum żeby znowu popatrzeć na moją super prace i widzę To :D ekstra !!! Szczególnie dzienny widoczek - ludzie się czepiaj ze dziewczynka za mała a ja patrząc na drzwi stwierdzam ze i tak by do domku nie dała rade przez nie wejść haha ale to jest 3d a nie realny świat i co to kogo obchodzi :D Fajny pomysł super wykonanie Pozdrawiam
Napisano 19 Sierpień 200519 l Praca świetna - szczególnie dzienna wersja - motyw dziewczynki z latawcem jest świetny - przychodzi mi na myśl mała Mimi z muminków tylko to złośliwe małe coś nie puszczało latawców chyba ;) Naprawde fajne to !
Napisano 20 Sierpień 200519 l Rewelacja jak dla mnie a domek...SUPER....trawka bomba ( jakiś pluginik?)