Kronos Napisano 5 Wrzesień 2005 Napisano 5 Wrzesień 2005 Nie wiem czy to wygląda jak "evil" ale co tam :] Pracka miała być szybka i przyjemna i była do czasu zabrania się za oświetlenie... chciałem dodać jeszcze volume ale wtedy widać było tylko promienie światła i lepiej wygląda tak. A teraz poddaje to waszej ocenie :] No a teraz wracam do Laboratorium :] pozdrawiam
Archangel Napisano 5 Wrzesień 2005 Napisano 5 Wrzesień 2005 Niby ladnie wykonane, niby z pomyslem ale do mnie jakos ta praca nie przemawia...
DraB Napisano 5 Wrzesień 2005 Napisano 5 Wrzesień 2005 Hmm jak to evil Toilet to plyn powinien byc chyba czerwony ;)
Gość obo Napisano 5 Wrzesień 2005 Napisano 5 Wrzesień 2005 Ładny tron ;) sprawie sobie taki w toalecie :>
flesz_gordon Napisano 5 Wrzesień 2005 Napisano 5 Wrzesień 2005 wrota do innego swiata ...prowadzace przez kibel :D pewnie w star treku mieli cos takiego :P zauwazcie ze nigdy nie pokazali tam kibla
sphinx Napisano 5 Wrzesień 2005 Napisano 5 Wrzesień 2005 Heh. Pomysł smieszny i orygianlny. Tylko ja bym dolozyl jakies zeby na deklu, bo to co stworzyles to raczej magic toilet i nadaje sie do reklamy domestosa (wszystko takie czyste). NIech to wyglada jak miejscowka z silent hill'a. ;)
tomeus Napisano 5 Wrzesień 2005 Napisano 5 Wrzesień 2005 Mi się podoba. Bardzo orginalne. Może to po domestosie faktycznie, dusze bakteri wracają do kibla po domestosie:)
Vorek Napisano 5 Wrzesień 2005 Napisano 5 Wrzesień 2005 bardzo przyjemny renderek i kolorek. Jest w tym jakaś tajemniczość ;) Pozdrawiam
xeav Napisano 5 Wrzesień 2005 Napisano 5 Wrzesień 2005 sory Kronos, że tak na twoim obrazku ale... czegoś mi brakowało:)
[MaTRiX] Napisano 5 Wrzesień 2005 Napisano 5 Wrzesień 2005 w sumie jak wczesniej zauwazono, klopik taki malo przerazajacy, jakby wygladal jak w trainspotingu to by bylo cos ;) wiec chyba tylko tytul nie pasuje...
Kronos Napisano 5 Wrzesień 2005 Autor Napisano 5 Wrzesień 2005 Dzięki wszystkim za opinie, właśnie nie mogłem wpaść na jakąś dobrą nazwę do tego "dzieła" ;] Łącząc wszystkie wasze pomysły chyba najlepiej będzie brzmiał "Magiczny Tron" / "The Magical Throne" :P A prawdziwie Evil może zrobię kiedy indziej... co autor miał na myśli? Głównie zaczęło się od patrzenia na kibel podczas załatwiania potrzeby :] Wpadłem na pomysł żeby zrobić szybką scenkę z sedesem w roli głównej, a potem to jakoś poszło... nie miało być głębokie ... właściwie to to miała być zwykła toaleta, kadr z góry i tytuł "głębia" ale nie mogłem zrobić dobrej wody więc kombinowałem ze światłami ;P pozdrawiam PS. zmieniłem temat, mam nadzieję że to legalne ;P
Robert B. Napisano 5 Wrzesień 2005 Napisano 5 Wrzesień 2005 ami sie pomysł z podswietlonym kiblem podoba :-)
hkropinski Napisano 6 Wrzesień 2005 Napisano 6 Wrzesień 2005 fajnie, ale kolor dałbym czerwony, pozdr
Mradu Napisano 6 Wrzesień 2005 Napisano 6 Wrzesień 2005 Fajny ten kibel :) wyglada jak po malym tuningu (neony i te sprawy :P)
MaggeM Napisano 9 Wrzesień 2005 Napisano 9 Wrzesień 2005 Wypas.. zawsze o takim marzylem.. wiem ze to finished works but;. wrota do innego swiata sa gites.. moznaby walnac jakies lapy i potwory chcace zexterminowac nasza rase przez kibel :P...fajne swiatlo i klimat!
Gość Yagan Napisano 12 Lipiec 2006 Napisano 12 Lipiec 2006 Super pomysł Kronos, to oświetlenie to powinna być kwarcówka doświadczenia mogłyby być ciekawe :) Podoba mi się.
3grosze Napisano 12 Lipiec 2006 Napisano 12 Lipiec 2006 noo faktycznie wyglda, jak autka po chamskim tuningu :] znaczy się nic tylko przyprowadzac tabuny lasek i zarywać :] ciekawe jak zadziała :] pewnie o zgrozo dość dobrze jak to się ma przy autkach :] no a propo samej pracki to technicznie wydaje się w porządku, ino jest tam jaśniejszy fragment pod muszlą z tyłu, jakoś tam jaśniej a nie bardzo jest tego źródło. no i troszke pusta scenka, pomysł można by rozwinąć
Pawelkos Napisano 12 Lipiec 2006 Napisano 12 Lipiec 2006 he nawet ciekawie to wyglada Ja obstawiam ze to kibel na radzieckim atomowym okrecie podwodnym do ktorego przed chwila wyszczal sie jakis majtek ;]
Kuciel Napisano 12 Lipiec 2006 Napisano 12 Lipiec 2006 oryginalne podejscie do sprawy robienia kupy bym powiedzial, dobre do poczytania gazetki na klopie w nocy :P ogolnie pozytywnie :)
chveti Napisano 12 Lipiec 2006 Napisano 12 Lipiec 2006 nieźle wygląda odpowiedź na zeszłoroczny topic :D
piksar Napisano 13 Lipiec 2006 Napisano 13 Lipiec 2006 opatentuj i zacznij sprzedawać takie podświetlenie a pierwszego klienta już masz. Ładne świateło i pomysł niezły
makbol Napisano 13 Lipiec 2006 Napisano 13 Lipiec 2006 Ciekawy pomysł i wykonanie, jednak brakuje mi szczegołów...
Gizmo74 Napisano 13 Lipiec 2006 Napisano 13 Lipiec 2006 Wspominałeś, że chciałeś dodać volume light - i właśnie tego brakuje tej scence, a pozatym spox ;)
Zyler Napisano 13 Lipiec 2006 Napisano 13 Lipiec 2006 Wyczesany pomysł :D Nie to jak dobre przypieczenie czterech liter przy tak ważnej cynności :D
urban Napisano 15 Lipiec 2006 Napisano 15 Lipiec 2006 hehe śmieszna pracka z pomysłem :D nie tego się spodziewałem po tytule :P
Beatou Napisano 22 Sierpień 2006 Napisano 22 Sierpień 2006 mi to wygląda na uliczną lampę wsadzoną do klopa :D ciekawy wynalazek hehe moze lepiej by wygladalo z zielonkawym swiatlem i mgielka na podlodze.. niebieskie kojarzy mi sie z moddingiem ;)
KrazZ Napisano 27 Sierpień 2006 Napisano 27 Sierpień 2006 mi sie podoba fajny ma klimat :) tylko skad swiatlo na podlodze? :P
erwin Napisano 27 Sierpień 2006 Napisano 27 Sierpień 2006 Pomysl niezly, ale czegos mi tu jeszcze brakuje... nie wiem :)
Rekomendowane odpowiedzi