Kronos Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 Nie wiem czy to wygląda jak "evil" ale co tam :] Pracka miała być szybka i przyjemna i była do czasu zabrania się za oświetlenie... chciałem dodać jeszcze volume ale wtedy widać było tylko promienie światła i lepiej wygląda tak. A teraz poddaje to waszej ocenie :] No a teraz wracam do Laboratorium :] pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 Niby ladnie wykonane, niby z pomyslem ale do mnie jakos ta praca nie przemawia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Straw Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 Bo brakuje w srodku plywajacej kupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emer Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 no... kibel nówka sztuka nie mykany :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 Hmm jak to evil Toilet to plyn powinien byc chyba czerwony ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 Ładny tron ;) sprawie sobie taki w toalecie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flesz_gordon Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 wrota do innego swiata ...prowadzace przez kibel :D pewnie w star treku mieli cos takiego :P zauwazcie ze nigdy nie pokazali tam kibla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphinx Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 Heh. Pomysł smieszny i orygianlny. Tylko ja bym dolozyl jakies zeby na deklu, bo to co stworzyles to raczej magic toilet i nadaje sie do reklamy domestosa (wszystko takie czyste). NIech to wyglada jak miejscowka z silent hill'a. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeus Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 Mi się podoba. Bardzo orginalne. Może to po domestosie faktycznie, dusze bakteri wracają do kibla po domestosie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 bardzo przyjemny renderek i kolorek. Jest w tym jakaś tajemniczość ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrafMax Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 co autor miał na myśli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 sory Kronos, że tak na twoim obrazku ale... czegoś mi brakowało:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeus Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 Sweet :) Wygląda jeszcze orginalniej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 rotfl - jedyne co moge powiedzieć ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[MaTRiX] Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 w sumie jak wczesniej zauwazono, klopik taki malo przerazajacy, jakby wygladal jak w trainspotingu to by bylo cos ;) wiec chyba tylko tytul nie pasuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 zamiast evil daj "mysterious toilet" ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kronos Napisano 5 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2005 Dzięki wszystkim za opinie, właśnie nie mogłem wpaść na jakąś dobrą nazwę do tego "dzieła" ;] Łącząc wszystkie wasze pomysły chyba najlepiej będzie brzmiał "Magiczny Tron" / "The Magical Throne" :P A prawdziwie Evil może zrobię kiedy indziej... co autor miał na myśli? Głównie zaczęło się od patrzenia na kibel podczas załatwiania potrzeby :] Wpadłem na pomysł żeby zrobić szybką scenkę z sedesem w roli głównej, a potem to jakoś poszło... nie miało być głębokie ... właściwie to to miała być zwykła toaleta, kadr z góry i tytuł "głębia" ale nie mogłem zrobić dobrej wody więc kombinowałem ze światłami ;P pozdrawiam PS. zmieniłem temat, mam nadzieję że to legalne ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert B. Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 ami sie pomysł z podswietlonym kiblem podoba :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 fajnie, ale kolor dałbym czerwony, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mradu Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 Fajny ten kibel :) wyglada jak po malym tuningu (neony i te sprawy :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaggeM Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 Wypas.. zawsze o takim marzylem.. wiem ze to finished works but;. wrota do innego swiata sa gites.. moznaby walnac jakies lapy i potwory chcace zexterminowac nasza rase przez kibel :P...fajne swiatlo i klimat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Yagan Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 Super pomysł Kronos, to oświetlenie to powinna być kwarcówka doświadczenia mogłyby być ciekawe :) Podoba mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3grosze Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 noo faktycznie wyglda, jak autka po chamskim tuningu :] znaczy się nic tylko przyprowadzac tabuny lasek i zarywać :] ciekawe jak zadziała :] pewnie o zgrozo dość dobrze jak to się ma przy autkach :] no a propo samej pracki to technicznie wydaje się w porządku, ino jest tam jaśniejszy fragment pod muszlą z tyłu, jakoś tam jaśniej a nie bardzo jest tego źródło. no i troszke pusta scenka, pomysł można by rozwinąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 he nawet ciekawie to wyglada Ja obstawiam ze to kibel na radzieckim atomowym okrecie podwodnym do ktorego przed chwila wyszczal sie jakis majtek ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 oryginalne podejscie do sprawy robienia kupy bym powiedzial, dobre do poczytania gazetki na klopie w nocy :P ogolnie pozytywnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 nieźle wygląda odpowiedź na zeszłoroczny topic :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 opatentuj i zacznij sprzedawać takie podświetlenie a pierwszego klienta już masz. Ładne świateło i pomysł niezły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makbol Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 Ciekawy pomysł i wykonanie, jednak brakuje mi szczegołów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gizmo74 Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 Wspominałeś, że chciałeś dodać volume light - i właśnie tego brakuje tej scence, a pozatym spox ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 Hehehe. Fajne. Poprosze jeden. Z alupokrywą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyler Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 Wyczesany pomysł :D Nie to jak dobre przypieczenie czterech liter przy tak ważnej cynności :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urban Napisano 15 Lipiec 2006 Share Napisano 15 Lipiec 2006 hehe śmieszna pracka z pomysłem :D nie tego się spodziewałem po tytule :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 Az strach siadac ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beatou Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 mi to wygląda na uliczną lampę wsadzoną do klopa :D ciekawy wynalazek hehe moze lepiej by wygladalo z zielonkawym swiatlem i mgielka na podlodze.. niebieskie kojarzy mi sie z moddingiem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrazZ Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 mi sie podoba fajny ma klimat :) tylko skad swiatlo na podlodze? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
byku92 Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 zawsze chciałem mieć kibel z neonami:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 To se kup :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 Pomysl niezly, ale czegos mi tu jeszcze brakuje... nie wiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi