Napisano 5 Wrzesień 200519 l Nie wiem czy to wygląda jak "evil" ale co tam :] Pracka miała być szybka i przyjemna i była do czasu zabrania się za oświetlenie... chciałem dodać jeszcze volume ale wtedy widać było tylko promienie światła i lepiej wygląda tak. A teraz poddaje to waszej ocenie :] No a teraz wracam do Laboratorium :] pozdrawiam
Napisano 5 Wrzesień 200519 l Niby ladnie wykonane, niby z pomyslem ale do mnie jakos ta praca nie przemawia...
Napisano 5 Wrzesień 200519 l wrota do innego swiata ...prowadzace przez kibel :D pewnie w star treku mieli cos takiego :P zauwazcie ze nigdy nie pokazali tam kibla
Napisano 5 Wrzesień 200519 l Heh. Pomysł smieszny i orygianlny. Tylko ja bym dolozyl jakies zeby na deklu, bo to co stworzyles to raczej magic toilet i nadaje sie do reklamy domestosa (wszystko takie czyste). NIech to wyglada jak miejscowka z silent hill'a. ;)
Napisano 5 Wrzesień 200519 l Mi się podoba. Bardzo orginalne. Może to po domestosie faktycznie, dusze bakteri wracają do kibla po domestosie:)
Napisano 5 Wrzesień 200519 l bardzo przyjemny renderek i kolorek. Jest w tym jakaś tajemniczość ;) Pozdrawiam
Napisano 5 Wrzesień 200519 l w sumie jak wczesniej zauwazono, klopik taki malo przerazajacy, jakby wygladal jak w trainspotingu to by bylo cos ;) wiec chyba tylko tytul nie pasuje...
Napisano 5 Wrzesień 200519 l Autor Dzięki wszystkim za opinie, właśnie nie mogłem wpaść na jakąś dobrą nazwę do tego "dzieła" ;] Łącząc wszystkie wasze pomysły chyba najlepiej będzie brzmiał "Magiczny Tron" / "The Magical Throne" :P A prawdziwie Evil może zrobię kiedy indziej... co autor miał na myśli? Głównie zaczęło się od patrzenia na kibel podczas załatwiania potrzeby :] Wpadłem na pomysł żeby zrobić szybką scenkę z sedesem w roli głównej, a potem to jakoś poszło... nie miało być głębokie ... właściwie to to miała być zwykła toaleta, kadr z góry i tytuł "głębia" ale nie mogłem zrobić dobrej wody więc kombinowałem ze światłami ;P pozdrawiam PS. zmieniłem temat, mam nadzieję że to legalne ;P
Napisano 9 Wrzesień 200519 l Wypas.. zawsze o takim marzylem.. wiem ze to finished works but;. wrota do innego swiata sa gites.. moznaby walnac jakies lapy i potwory chcace zexterminowac nasza rase przez kibel :P...fajne swiatlo i klimat!
Napisano 12 Lipiec 200618 l Super pomysł Kronos, to oświetlenie to powinna być kwarcówka doświadczenia mogłyby być ciekawe :) Podoba mi się.
Napisano 12 Lipiec 200618 l noo faktycznie wyglda, jak autka po chamskim tuningu :] znaczy się nic tylko przyprowadzac tabuny lasek i zarywać :] ciekawe jak zadziała :] pewnie o zgrozo dość dobrze jak to się ma przy autkach :] no a propo samej pracki to technicznie wydaje się w porządku, ino jest tam jaśniejszy fragment pod muszlą z tyłu, jakoś tam jaśniej a nie bardzo jest tego źródło. no i troszke pusta scenka, pomysł można by rozwinąć
Napisano 12 Lipiec 200618 l he nawet ciekawie to wyglada Ja obstawiam ze to kibel na radzieckim atomowym okrecie podwodnym do ktorego przed chwila wyszczal sie jakis majtek ;]
Napisano 12 Lipiec 200618 l oryginalne podejscie do sprawy robienia kupy bym powiedzial, dobre do poczytania gazetki na klopie w nocy :P ogolnie pozytywnie :)
Napisano 13 Lipiec 200618 l opatentuj i zacznij sprzedawać takie podświetlenie a pierwszego klienta już masz. Ładne świateło i pomysł niezły
Napisano 13 Lipiec 200618 l Wspominałeś, że chciałeś dodać volume light - i właśnie tego brakuje tej scence, a pozatym spox ;)
Napisano 13 Lipiec 200618 l Wyczesany pomysł :D Nie to jak dobre przypieczenie czterech liter przy tak ważnej cynności :D
Napisano 15 Lipiec 200618 l hehe śmieszna pracka z pomysłem :D nie tego się spodziewałem po tytule :P
Napisano 22 Sierpień 200618 l mi to wygląda na uliczną lampę wsadzoną do klopa :D ciekawy wynalazek hehe moze lepiej by wygladalo z zielonkawym swiatlem i mgielka na podlodze.. niebieskie kojarzy mi sie z moddingiem ;)