Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Nie wiem czy to wygląda jak "evil" ale co tam :] Pracka miała być szybka i przyjemna i była do czasu zabrania się za oświetlenie... chciałem dodać jeszcze volume ale wtedy widać było tylko promienie światła i lepiej wygląda tak. A teraz poddaje to waszej ocenie :]

loo1_final.jpg

loo3_final.jpg

No a teraz wracam do Laboratorium :]

pozdrawiam

• Odpowiedzi 37
  • Wyświetleń 4,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hmm jak to evil Toilet to plyn powinien byc chyba czerwony ;)

Napisano

Ładny tron ;) sprawie sobie taki w toalecie :>

Napisano

wrota do innego swiata ...prowadzace przez kibel :D

pewnie w star treku mieli cos takiego :P

zauwazcie ze nigdy nie pokazali tam kibla

Napisano

Heh. Pomysł smieszny i orygianlny. Tylko ja bym dolozyl jakies zeby na deklu, bo to co stworzyles to raczej magic toilet i nadaje sie do reklamy domestosa (wszystko takie czyste). NIech to wyglada jak miejscowka z silent hill'a. ;)

Napisano

Mi się podoba. Bardzo orginalne. Może to po domestosie faktycznie, dusze bakteri wracają do kibla po domestosie:)

Napisano

bardzo przyjemny renderek i kolorek. Jest w tym jakaś tajemniczość ;)

Pozdrawiam

Napisano

sory Kronos, że tak na twoim obrazku ale... czegoś mi brakowało:)

loo3final7pn.th.jpg

Napisano

w sumie jak wczesniej zauwazono, klopik taki malo przerazajacy, jakby wygladal jak w trainspotingu to by bylo cos ;) wiec chyba tylko tytul nie pasuje...

Napisano
  • Autor

Dzięki wszystkim za opinie, właśnie nie mogłem wpaść na jakąś dobrą nazwę do tego "dzieła" ;] Łącząc wszystkie wasze pomysły chyba najlepiej będzie brzmiał "Magiczny Tron" / "The Magical Throne" :P A prawdziwie Evil może zrobię kiedy indziej...

co autor miał na myśli?

Głównie zaczęło się od patrzenia na kibel podczas załatwiania potrzeby :] Wpadłem na pomysł żeby zrobić szybką scenkę z sedesem w roli głównej, a potem to jakoś poszło... nie miało być głębokie ...

właściwie to to miała być zwykła toaleta, kadr z góry i tytuł "głębia" ale nie mogłem zrobić dobrej wody więc kombinowałem ze światłami ;P

pozdrawiam

PS. zmieniłem temat, mam nadzieję że to legalne ;P

Napisano

Fajny ten kibel :) wyglada jak po malym tuningu (neony i te sprawy :P)

Napisano

Wypas.. zawsze o takim marzylem.. wiem ze to finished works but;. wrota do innego swiata sa gites.. moznaby walnac jakies lapy i potwory chcace zexterminowac nasza rase przez kibel :P...fajne swiatlo i klimat!

Napisano

Super pomysł Kronos, to oświetlenie to powinna być kwarcówka doświadczenia mogłyby być ciekawe :)

Podoba mi się.

Napisano

noo faktycznie wyglda, jak autka po chamskim tuningu :]

znaczy się nic tylko przyprowadzac tabuny lasek i zarywać :]

ciekawe jak zadziała :] pewnie o zgrozo dość dobrze jak to się ma przy autkach :]

no a propo samej pracki to technicznie wydaje się w porządku, ino jest tam jaśniejszy fragment pod muszlą z tyłu, jakoś tam jaśniej a nie bardzo jest tego źródło. no i troszke pusta scenka,

pomysł można by rozwinąć

Napisano

he nawet ciekawie to wyglada

Ja obstawiam ze to kibel na radzieckim atomowym okrecie podwodnym do ktorego przed chwila wyszczal sie jakis majtek ;]

Napisano

oryginalne podejscie do sprawy robienia kupy bym powiedzial, dobre do poczytania gazetki na klopie w nocy :P

ogolnie pozytywnie :)

Napisano

opatentuj i zacznij sprzedawać takie podświetlenie a pierwszego klienta już masz.

Ładne świateło i pomysł niezły

Napisano

Wspominałeś, że chciałeś dodać volume light - i właśnie tego brakuje tej scence, a pozatym spox ;)

Napisano

Wyczesany pomysł :D Nie to jak dobre przypieczenie czterech liter przy tak ważnej cynności :D

Napisano

hehe śmieszna pracka z pomysłem :D nie tego się spodziewałem po tytule :P

Napisano

mi to wygląda na uliczną lampę wsadzoną do klopa :D ciekawy wynalazek hehe moze lepiej by wygladalo z zielonkawym swiatlem i mgielka na podlodze.. niebieskie kojarzy mi sie z moddingiem ;)

Napisano

mi sie podoba fajny ma klimat :) tylko skad swiatlo na podlodze? :P

Napisano

Pomysl niezly, ale czegos mi tu jeszcze brakuje... nie wiem :)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności