Master Kiełbaster Napisano 7 Grudzień 2005 Share Napisano 7 Grudzień 2005 cienkie te kulki ;p ...ustaw im większą grubość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 7 Grudzień 2005 Share Napisano 7 Grudzień 2005 nawet siatke pokazał ;]. kulki jak kulki, nic niezwykłego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 11 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2005 Taki test jak będzie wyglądała scenka którą robie - home cinema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 11 Grudzień 2005 Share Napisano 11 Grudzień 2005 chveti co do ipoda to czepnąlbym sie samego modelu ze za ostre krawedzie ma troszke zmiekczenia i bliczek by si ełądny pokazał.. ale to chyba nie o modele w tym wątku chodzi.. :) AGmakonts fajnie sie zapowiada.. byc moze troszke za jasno jak na takie wnetrze// ale moze za camerą jakies duze okno sie znajduje.. niemniej shaderki calkiem przyjemne.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 11 Grudzień 2005 Share Napisano 11 Grudzień 2005 pokażecie jakiś samochodzik w maxwellu? bo tego jeszcze nie widziałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Grudzień 2005 Share Napisano 11 Grudzień 2005 mentaller ciekawe jak by to wyszlo hindus,chveti i AG kiedy bedzie dzialac killthevertex ?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 11 Grudzień 2005 Share Napisano 11 Grudzień 2005 hindus złodzieju pokaż kradzionego skylajna ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 12 Grudzień 2005 Share Napisano 12 Grudzień 2005 ... i w tym momencie zapadła niezręczna cisza ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 12 Grudzień 2005 Share Napisano 12 Grudzień 2005 kome :D kredyty modeliku lecą do QBA(usera z tego forum - dla nie wtajemniczonych) render trwał ok 1h ale to test lakieru samochu i ogólnie taki tam na suchara for fun jak to nazwa wątku wskazuje. Ag - fajnie ale to juz wiesz ;) Nielot - kto to wie :) teraz mam nadzieje ze to wypali bo założyłęm konto w banku ale chłopaki milcza tak ze nie wiem czy sie obrazili czy ich maxwell wciągnął ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 13 Grudzień 2005 Share Napisano 13 Grudzień 2005 ładny render ale model brzydki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Grudzień 2005 Share Napisano 14 Grudzień 2005 hehe nadkola do wymiany :D render przyjemny :) hindus--> szkoda ze narazie nie bedzie :) chlopaki nie milczec tylko odzywac sie do hindusa (badz oderwijcie sie od maxwella) ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 14 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2005 heheh ja tam się odzywam jak oge a mało ostatnio siedze bo nauki wiele a chvetiego to w ogóle gdzieś wywiało na sybir chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 dajcie cos nowego chłopaki :/ dobra juz dobra tylko testowałem shader :> koleś strzelił karpia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 OMG... WTF is that? (Bez obrazy, tu nie było brzydkich słów. Przecież WTF to nic innego jak tylko skrót od Wytwórni Tutoriali Fabularnych) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 zgadzam sie z pytaniem shoguna :D tylko ze wtf to oznacza "wytwornia twoich filmow" :D ale mine to ma nieziemska :D buahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 zadaje to samo pytanie co Shogun3d;) aaa, jest podpisane na dole: "dobra juz dobra tylko testowałem shader :>" a to spoko:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 nie wiem co to ale fajne ma zęby :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 hehe widze żę im gorsze gówno tym więcej komentarzy ;) dzieki chłopaki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 20 Grudzień 2005 Share Napisano 20 Grudzień 2005 można się dorzucić? plastikowy samochodzik: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 20 Grudzień 2005 Share Napisano 20 Grudzień 2005 kurde ta inspiracja nfsami:D...a tak na powaznie to chyba troche sie za duzo w scence dzieje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 20 Grudzień 2005 Share Napisano 20 Grudzień 2005 fajne podłoże ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 Podziękowania dla Illy'ego i Georgas'a za pomoc w wstawianiu bo na tym łączu co mi przyszło pracować to porażka ;) Wybaczcie jakosc pierwszego ale 4razy go renderowałem i za każdym razem mi wyłączali prąd na osiedlu w trakcie samplingu w granicach 7-8 :o dosłownie 4razy - Komentujcie prosze :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 I to jest boskie, prosze ja ciebie. Zwlaszcza 1 i 2. Ladne makiety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 22 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2005 no wszystko ładnie ale 2 najfajniejsza choć woda wyszła tak jakoś dziwnie, ale mi tez lepiej nie wychodziła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 francja elegancja:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 Nie jest to złe, ale daleko mi do entuzjazmu poprzednikow;] Modele są proste, materiały niewiele bardziej skomplikowane... Mogłbys powiedziec jak mniej więcej wyglądały czasy tych renderingow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 pewnie nieciekawie :P "Wybaczcie jakosc pierwszego ale 4razy go renderowałem i za każdym razem mi wyłączali prąd na osiedlu w trakcie samplingu w granicach 7-8 :o dosłownie 4razy" nie wiem czy to udało im się popsuć w RC ale beta zachowywała obrazek co 10 min renderingu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 tak i nadal tak jest - bo rendery są z bety z tym że chciałem osiągnąc sample ok 15 a zawsze przed 10 mi wywalało prąd :] i za każdym razem od nowa i w koncu gdy ostatni raz szedł render i znowu padła elektrycznosc powiedziałem stop i zatrzymałem sie chyba na 8samplu - nie powiem dokładnie bo nie siedziałem przed pc - ogólnie jesli idzie o czas renderu wszystkie były zrobione tego samego dnia - drugi który moim zdaniem najlepszy o dziwo renderował się strasznie szybko - cos około 40min, trzeci cos powyzej tej wartosci. Dzieki za komentarze - posataram sie cos jeszcze spłodzic ale jak narazie jelitka dokuczają także sobie odpuszcze na dzis ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 23 Grudzień 2005 Share Napisano 23 Grudzień 2005 to jest piękniste ;) ale zarzuć renderem na dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg_jg Napisano 23 Grudzień 2005 Share Napisano 23 Grudzień 2005 Rzeczywiście, dla mnie najlepsze z tych ostatnich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 27 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2005 Tutaj taki speedzik, niebawem dojdzie kolejny render:) SUBWOOFER KTV 600 100W Obudowa: zamknięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 27 Grudzień 2005 Share Napisano 27 Grudzień 2005 Jednak zdobyles fajne drewno. :) Pierwszy render jest super, bardzo mi sie podoba. Tylko... w tej czcionce V wyglada jak U, ktos postronny moze sie pomylic. :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 27 Grudzień 2005 Share Napisano 27 Grudzień 2005 Ładnie ładnie, ile się renderowało ?? i skąd masz modele tych sprzętów ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 27 Grudzień 2005 Share Napisano 27 Grudzień 2005 ładnie, jaki sampling? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 27 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2005 Modele:P sam wymyślam jestem zboczony na punkcie głośników a że mało kolumn istniejących mi sie podoba to musze wymyslac:D nie pamiętam czasów ale wiem że pierwszy doszedł do samplingu koło 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 27 Grudzień 2005 Share Napisano 27 Grudzień 2005 Jednak zdobyles fajne drewno. :) wood workshop :) znowu dostanniesz kulke na paintballu za nieznajomość softu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 27 Grudzień 2005 Share Napisano 27 Grudzień 2005 To jest wood workshop? Ladneee. :) Soft znam, mam, ale nie uzywam. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 28 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2005 Taki speed w pzrerwie od modelowania głowy obudowa ta sama ale nowy woofer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 AGmakonts bardzo ładne rendery, jaki to maxwell?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 1.2.2 beta Krzysiu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 28 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2005 chveti ty się w moją sekretarke bawisz? joke ale tak chłop ma racje 1.2.2 a teraz renderuje już kolejny subwoofer tym razem w obudowie pasmo-przepustowej ze szkła o grubości 4 cm EDIT: dobra dobra nici z tego szkła kijowo to wygląda mimo że może i by fajnie grało przy takej wadze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 to ładnie podziwiam was za te rendery :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 AGmakonts widze ze tu ostro promuje maxwella:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 AGmakonts-cudo ten subofer...naprawde bomba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 Ja bym chcial zobaczyc wyrenderowane moje glosniczki Unitry. :( Ktos chetny? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 29 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2005 RA pytasz:D daj mi tylko fotki i jakieś wymiaty:D to będzie przyjemność:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 jupi! Pykne dzisiaj pare fotek i bedzie. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 Trojkat to wątek KTV - mój, Chvetiego i Ag - wybacz - trzymam sie zasad - nasz to nasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 oo hinuds nie wiedzialem, sorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 hindus--> hehe tez nie wiedzialem a tak na marginesie luknij na post nr.201 ;P AG ladniutki ten glosniczek.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi