kliment woroszyłow Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 hehehe...moze ija swoja tankietke zrobie w kwiatki albo co..:D mnie sie tam podoba.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 wreszcie coś innego niż tylko studyjne renderki :D teraz tylko czekać jak pojawią się mroczne klimaty fantasy czy SF ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 hehe... dobre;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 fajnie fajjnie mogles obrocic lufe w strone kamery fajny efekt byl by i dac wiecej krwi i jakiegos bipeda bez nogi ;) hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 Jakże inny render od tych, co były do tej pory pokazywane bardzo pozytywnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 haha co to ma byc ! super :D w koncu ktos zarzucil cos na rozluznienie :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 Muehhe :) Ciesze się że coś wyszło i zostało potraktowane jak miało. Na luźno...też musiałem odetchnąć ;) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 buuuuu tam jest martwy zwierzaczek :( buuuu hehe swietny klimacik :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 no to teraz dajcie coś z zawyżonym poziomem - pokażcie na co was stac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 no to teraz dajcie coś z zawyżonym poziomem - pokażcie na co was stac :) ty nie zwalaj roboty na kolegow tylko sam sie wejs za jakies renderki wkoncu potrafisz a maxwellem sie juz troche bawisz wiec.... ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 no to teraz dajcie coś z zawyżonym poziomem - pokażcie na co was stac :) mam nieodparte wrażenie że do wakacji bendę za leniwy , aczkolwiek nie wykluczam czegoś ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 11 Maj 2006 Autor Share Napisano 11 Maj 2006 No nareszcie:D Pracka juz (chyba skonczona) moze kiedys cos dodam. Miał byc jeszcze stanik na lampie ale nikt modelu nie miał:( Teraz podziękowania: ( kolejnosc alfabetyczna) Aniu thx za kameleona na sciane:) Georgas thx za diore Marcin dzieki za pomoc przy swietle:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 11 Maj 2006 Share Napisano 11 Maj 2006 NICE! podloga wymiata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 11 Maj 2006 Share Napisano 11 Maj 2006 A ten kontakt słodki :) Oświetlonko bardzo ładne:) Jakaś postprodukcja, czy czysty render? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Savoy Napisano 11 Maj 2006 Share Napisano 11 Maj 2006 Ładne, ładne. Niezła radiacja, hmm... a mozesz podać czas ? (bo oczywiście render Maxwell?) Podłogę dałbym jako wzornik dle renderów. Pozdr. Przykładam się powoli do renderu klasy szkolnej wiec się niedługo odezwę. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 11 Maj 2006 Share Napisano 11 Maj 2006 Co mi nie pasuje : Nie podoba mi się biały shader plastiku zarówno na lampie po prawej jak i tej podwieszonej nad łóżkiem, envi za oknem, shader na przedniej czesci łóżka - widać dziwny noise :) to pudełeczko(nie wiem co to jest) co leży na łóżku jakoś tam nie pasuje no i te kolumny znowu :/ fajnie natomiast wygląda ten stosik papierów po lewej w wnęce. Savoy - no co ty - z kilometra powiało vrayem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 11 Maj 2006 Share Napisano 11 Maj 2006 render i wykonanie super ;) ale ogólnie to nie chciał bym mieć takiego mieszkania:p ps. jeszcze raz brawo dla Ani :D ale mogłeś już to dać (ten obraz) w antyramie a nie jako plakat imo pozdr. (+) hehe i widze że nawet evermotionwoski kwiatek znalazł swoje miejsce ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 11 Maj 2006 Share Napisano 11 Maj 2006 Bardzo ładny render, piękne kolumny ale dlaczego nie ma kabli do nich:| wydaje mi się że są proporcje skopane (lampa, to coś na łóżku ) no i przede wszystkim za małe to łóżko choć bardzo ładne, zdecydowanie za małe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 11 Maj 2006 Share Napisano 11 Maj 2006 bardzo ładny render szczególnie materiał podłogi ładnie wyszedł, a tak to co hindus zauważył może zrób jeszcze wersje nocną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 11 Maj 2006 Share Napisano 11 Maj 2006 podłoga jest imo najlepsza, ale sampling membran i drewna na kolumnach jeszcze do poprawki (poza tym koor obudowy kolumn nie za bardzo mi tutaj pasuje). lampa chvetiego powinna mieć inna stopę :] cały pokój wygląda mi na taki co to dopiero się do niego wprowadzili i nie ma jeszcze połowy rzeczy. szkoda, że nie ma jakiegos puchatego dywanika przed łózkiem czy kilku obrazków na ścianie nad schodami. taki skrajnie nowoczesny, ascetyczny pokoik. może jakby mu zmienić kolor ścian, czy okno zwieńczyć na górze lekkim łukiem, przyjemniej by się mi na to patrzyło. co nie zmienia faktu, że technicznie jest bez zastrzeżeń tylko zostaw render na dłużej i wyeliminuj to ziarno :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 11 Maj 2006 Share Napisano 11 Maj 2006 Eheeheh plagiat?? Roślinka z (sampla) evermotion :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 11 Maj 2006 Autor Share Napisano 11 Maj 2006 a wiec tak: po pierwsze dzieki za oceny (wszytkie:)) Jest to oczywiscie vray Proporcje sa dobre, poprostu pokoj ma 4 m wysokosci. To pudelko na łózku to paczka malboro. Walne dzis chyba wersje nocną tylko naprawie najpierw materiały. No i w psie zrobilem tylko widok za oknem reszta to czysciutki vray. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 11 Maj 2006 Share Napisano 11 Maj 2006 khem, można zobaczyć teksturę podłogi? :D To tytułem wstępu, a tytułem zakończenia: Wyśmienita praca, bardzo miłe dla oka światło. :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 11 Maj 2006 Share Napisano 11 Maj 2006 jak dla mnie technicznie bez zastrzezeń. Nie podoba mi sie kolor drewna na kolumnach ale to juz kwestia gustu...poza tym zajefajne!!! Podłoga istotnie wymiata:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 11 Maj 2006 Autor Share Napisano 11 Maj 2006 textuki nie dostaniecie bo nie mam tej mapy juz:( Wersja nocna musi poczekac bo jak wstawilem swoatla i zobaczylem ze samo LC ktore w dzien szlo 20 min tutaj idzie 2H stwierdzilem ze zapuszcze to jak bd mial od groma czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 textuki nie dostaniecie bo nie mam tej mapy juz:( Wersja nocna musi poczekac bo jak wstawilem swoatla i zobaczylem ze samo LC ktore w dzien szlo 20 min tutaj idzie 2H stwierdzilem ze zapuszcze to jak bd mial od groma czasu AG a jak zrobisz wersje nocna skoro nie masz tej mapy juz(podlogi) :D [joke] renderek zajebi*** tylko sie uczyc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 Bardzo ładnie zią ;) Nie podoba mi się sampling materialu membrany ...i shader klosza troszkę :> Reszta ok :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 12 Maj 2006 Autor Share Napisano 12 Maj 2006 to Twoj shader:P Chyba sie zabiore za cos nowego, mam zamiar jeszcze pare pomieszczen z tego domu w podobnych klimatach bo do nocnego lightingu nie mam juz siły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 13 Maj 2006 Share Napisano 13 Maj 2006 no i jak mało mi potrzeba do szczęścia :P BARDZO MI SIE PODOBA!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darmo Napisano 14 Maj 2006 Share Napisano 14 Maj 2006 Nie bede pisał co jest źle bo to już zostało wymienione i to by było czepialstwo ;) Co mnie najbardziej razi to brak kabelków ;) Ogólnie mi się podoba, Fajny klimat Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 16 Maj 2006 Autor Share Napisano 16 Maj 2006 no co nudziło mi sie:P Własciwiet to bardziej zabawa ze studiem niz jakis galeriowy render ale i tak pokazuje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 16 Maj 2006 Share Napisano 16 Maj 2006 nice :) ale gdzie jest komin? powinien być komin :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 16 Maj 2006 Share Napisano 16 Maj 2006 zacytuje moze mojego kolege :"Komin musi być" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 16 Maj 2006 Share Napisano 16 Maj 2006 rzondamy kómina. a tak na poważnie to co to jest ta barierka na dachu - to chyba miał byc piorunochron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 16 Maj 2006 Autor Share Napisano 16 Maj 2006 komin jest ale się chowa przed Wami:P a co zły ten piorunichron;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 no pogromca piorunów powinien mieć gdzieś jakieś uziemienie a wtedy (w tamtych czasach) montowano raczej takie standardowe piorunochrony: z dachu po elewacji i w fundamenty, żeby łuk elektryczny mógł przejść swobodnie omijając część mieszkalną domu. komin jest ale się chowa przed Wami:P biedny komin. co mu zrobiłeś AG? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 17 Maj 2006 Autor Share Napisano 17 Maj 2006 jestem niewinny:P on sie przestraszył zmiany kadru:P Taki tescik jeszcze do poprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darmo Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 To wszystko to VRay Light Mtl ? Może poeksperymentuj z fotometrycznymi światłami troche;) będzie lepszy efekt, nigdy nie jest tak że klosz świeci całą swą powierrzchnią z takim samym natężeniem i te światła to zbyt białe IMO, 8h Ci się to renderowało ? zbyt dużo Tło za oknem jeszcze dodaj Jak to teścik to OK ale fajny klimat może wyjść jak popracujesz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 17 Maj 2006 Autor Share Napisano 17 Maj 2006 to szkło z vray lightem w srodku tylko zeby było wystarczająco jasno mają one multi 150 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 Ag można spytac czemu przesiadliście sie na vraya ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 17 Maj 2006 Autor Share Napisano 17 Maj 2006 szybkosc hindus szybkosc:) no i material edytor:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 całkiem ładne rendery temu nocnemu jeszcze czegoś brakuje ale jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 Bardzo fajnie ten budynek wygląda a jeśli chodzi o interior to znacznie lepiej by wyglądało jakbyś maxwellem go potraktował ale twój wybór ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 18 Maj 2006 Autor Share Napisano 18 Maj 2006 taki for fun render:) Mam zamiar to rozbudowac kiedys do jakies wiekszej sceny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 18 Maj 2006 Share Napisano 18 Maj 2006 fajny renderek tylko szkoda że nie maxwell ;> choć byłem przekonany że to właśnie maxwell :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 18 Maj 2006 Share Napisano 18 Maj 2006 :) ładne zwłaszcza dolna połowa renderu.. bo góra raczej nie ciekawa ;) ps.dobrze że nie maxwell ;) v-ray górą :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 18 Maj 2006 Share Napisano 18 Maj 2006 Moglo byc lepiej - tekstura murku za lawkami oraz plyt chodnikowych do wymiany. Poza tym troche sie kloci wielce pofalowany plac wylozony plytami chodnikowymi z taka ladniutka trawka. Cosik tu nie gra :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 18 Maj 2006 Share Napisano 18 Maj 2006 oswietlenie sceny troche nie pasuje do oswietlenia palm w tle słonce mogloby być bardziej żółte trawniczek zbyt ładnie przystrzyzony. widziales kiedys taki w miescie? :P ale ogolnie klimatyczne... az usiadłbym sobie tam i posączył zimnego browarka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 18 Maj 2006 Share Napisano 18 Maj 2006 AG niby wszystko ładnie a jakoś to sztucznie wygląda ale jak będzie już final to mam nadzieje że wyjdzie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 18 Maj 2006 Autor Share Napisano 18 Maj 2006 eee? a to nie jest finał? kurde byłem przekonany ze jest:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi