hkropinski Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 napisze tak: na miniaturce prezentuje sie lepiej:P pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 hehe takie ala 2d, szkoda ze ten koniec korytaza nie jest blizej;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deviator Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 @AGmakonts no jak to? Nie widzisz małych kratek? Chodzi mi o render beczek i SPIKE'a. Na obu są małe pola kratek 3x3 pola. Beczka stojąca po lewej stronie w górnej jej części a SPIKE ma po prawej. Co to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 Sorki Ag , dla mnie fe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 4 Lipiec 2006 Share Napisano 4 Lipiec 2006 zgadzam się z chvetim, dziwna praca ale jak speed dla zabawy to wybaczam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 4 Lipiec 2006 Share Napisano 4 Lipiec 2006 ine wygląda to dobrze :(, wrzućcie doś na waszym poziomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darmo Napisano 4 Lipiec 2006 Share Napisano 4 Lipiec 2006 Do mnie też nie trafia to, Georgas ma racje! Coś na poziomie KTV musi być :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 6 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2006 Najnowszy gniot, narazie wazon ale będzie tuning do lampy:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 6 Sierpień 2006 Share Napisano 6 Sierpień 2006 Very ładna rendera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 6 Sierpień 2006 Share Napisano 6 Sierpień 2006 bardzo ładne materiały render bardzo mi się podoba no trochę tło nie podchodzi mi ale to szczegół fajnie ze wątek odkopaliście:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 6 Sierpień 2006 Share Napisano 6 Sierpień 2006 chciałbym zobaczyć lampę ;P. jak sie spisuje nowy vray ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 6 Sierpień 2006 Share Napisano 6 Sierpień 2006 serwus :) Bardzo mi sie podoba ten renderek :) Super. pozdrawiam i życze powodzneia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 6 Sierpień 2006 Share Napisano 6 Sierpień 2006 ladnie to wyglada, napierwszy rzut oka to trochelewituje ale ogolnie ladnie, swietne materialy, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 6 Sierpień 2006 Share Napisano 6 Sierpień 2006 Render good ;)... A wersja vraya rox ... fajny wykrywacz piratow :D, nawet nie mozna zaprzeczyc ;] btw. dla niewiedzacych wersja 1.50.06 jest to przerobione bodajrze 1.49.03 przez jakiegos zartownisia ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 MF hehe nom to prawda ale też się dobrze renderuje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 Bardzo dobre materiały AG !! dla mnie tylko brakuje odciecia boków i podostrzenie kontrastu. Dajesz dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 9 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2006 zestaw miski i kubka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 Bądź człowiekiem. Daj materiał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 AG rewelka!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 hmm... matowe szkło... trza będzie wyrównać poziom i zrobić to w Mentalu ;) ogólnie nieźle. gdzie byłeś jak cie nie było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 Trochę zbyt papierowe te szkło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 9 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2006 bo to plastik jest:P dzieki chłopaki:P a mat jest prosty, lekki fog w vrayu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 i pewnie reflect albo refract glos. zmniejszone do 0,6? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 9 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2006 0,7 :) blisko byłes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 no materiał ładny render też nie najgorszy ale czegoś w nim brakuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 Renderów na 3 portfolia, a strony nima. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 11 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2006 Ty tak z tą stroną jakbyś conajmniej był chętny do jej zrobienia:D prosze bardzo wolontariat zakazany nie jest:) a co sie mnie czepiacie chveti poluje z m16 na rekiny w bałtyku nielota wywiało gdzies z gadu a miwt'a tez nie widac pozatym skrobie micre a ja nie mam pomysłów na strone:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 chveti poluje z m16 na rekiny w bałtyku teraz już wiem po co jeździł na paintball :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 12 Sierpień 2006 Share Napisano 12 Sierpień 2006 Tak , zaraz na rekiny ;) AG , material super , modele juz mniej ;) chociaz lampka niczego sobie. Pozdrowienia z krainy darmowej radiówki w knajpie ;). .//in Ustka..Over Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 19 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2006 Perfumy KTV for man Perfumy KTV for woman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 Prawie jak Bond ;] Niebieskie cacy, ale rozowe przepalone na dole ;/ pzdr! ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cta Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 ale czym sie te perfumy dla kobiet i mężczyzn różnią, bo ja widze że tylko oświetleniem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiRi Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 No właśnie?? W sklepach można by się pomylić a zwłaszcza w jakimś podrzędnym kosmeciaku, którego nie stać na Neony o tych kolorach ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 oba rendery ładne, ale niebieskie fajniejsze bardziej subtelne:) ładnie materiał wyszedł na perfumach, troche AA słabe, a jaki czas renderingu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 20 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2006 w sumie tak o to niczym sie nie roznią:) renderki po 1,5 H mniejwiecej dzieki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 Cholera, chciałem coś miłego, budującego napisać, ale... kurcze to jest brzydkie! :D AG, weź się porządnie za wizkę (khem, khem), a nie takie pseudo perfumy pokazujesz. ;) PS: No dobra, może jednak coś miłego napiszę. ;) Brushed całkiem ładny, ale brakuje mi ostrych zarysowań. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 Raczej termos for man i woman :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 21 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2006 RA - wizke robie ale jakos wolno mi idzie bo nie mam siły sie je**ć z GI które jak na złosc pokazuje wstrętne bugi. jeszcze troche domodeluje i bedzie finał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 ja wiem czym sie różnią te perfumki męskie od damskich ...napewno zapachem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 10 Październik 2006 Share Napisano 10 Październik 2006 Tak odkopuje , miałem wolny wieczór. Kto z Was drogie dzieci wie , skąd wyrasta USB? ;) Taki speedzik ...modelik w 30minut a reszta to render i materiały , trochę szkło babolowate i GI nie takie ale kiedyś poprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 10 Październik 2006 Share Napisano 10 Październik 2006 fajnie, że jeszcze działacie:) co ten render taki mały?? materiał palstiku na usb nie ładny:) stać cie na więcej:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 10 Październik 2006 Share Napisano 10 Październik 2006 przewody nie bardzo (model jak i shader), dopracuj to :) , pomysł przedni :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 10 Październik 2006 Share Napisano 10 Październik 2006 Prawdę mówiąc na dniach staram się trochę odejść od grafiki użytkowej i serczuje pomysły ...bo użytkowa ostatnio mi się za bardzo narzuca. dzięki :) ehhh..marudy ;) [full res 1600x800] przy następnym wolnym wieczorku to dopracuje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Październik 2006 Share Napisano 10 Październik 2006 madafaker!! dla mnie rewelka chcialbym miec takie cos na oknie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 11 Październik 2006 Share Napisano 11 Październik 2006 jak wyzej + jak zrobiłeś doniczke tą drewnianą? pare boxów +zabawa z pivotem i rotate? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 11 Październik 2006 Share Napisano 11 Październik 2006 dokładnie tak ;) 8-mio kąt z boxów, clonem i do góry, później obróciłem lekko i scale.Jak już uzyskałem 5 takich rzędów to całe kopiowałem i znów to samo ;) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 11 Październik 2006 Share Napisano 11 Październik 2006 niezłe chveti !! - tak jak wyżej jeśli idzie o shader przewodzików..render miodzio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 11 Październik 2006 Share Napisano 11 Październik 2006 Dzięki jeszcze raz :) kiedyś (w najbliższym czasie) to dopracuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 11 Październik 2006 Share Napisano 11 Październik 2006 fajne, chcialbym takie;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 13 Październik 2006 Autor Share Napisano 13 Październik 2006 no widze żeś odżył:D i to w jakim stylu zią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi