kengi Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 witam, dawno mnie tu nie bylo. wiec moze troche nadrobie zaleglosci. no wiec puszczam do waszej ocenki kilka konceptow, ktore ostatnio wybazgralem. do mmorpg (tak dr Ugu - mmorpg) http://ginanh.org . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 koncepty masakra, kroliczek 10. Tarzan szczesliwy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 Dla mnie najlepsze dwa ostatnie - ogolnie - fajny styl :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 zajebiaszcze podoba mi sie..pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 ajjj, boskie są, szczegolnie panienka z kroliczkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 czpki z głów !! ostatni wymiata :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 świetna kreska świetna technika świetny wygląd świetne koncepty świetna kreska, jesteś świetny :D brawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 fajne. A pani chyba się zaraz przewróci na króliczka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 no super...kazda postac ma cos w soboie ale ostatnia the best!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carioca Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 dobre dobre!!Wdziałem już na CA:). Na prawdę fajniste! Niestety nie bedę oryginalny:)Podobają mi się wszystkie a szególnie ostatni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Straw Napisano 16 Grudzień 2005 Share Napisano 16 Grudzień 2005 Swietne, szczegolnie ostatni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 16 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2005 dzieki za komentarze, ciesze sie ze sie podoba. dorzucam jeszcze 3d co by kolejnego watku bez sensu nie zakladac. bazgralem po modelu low poly w zbrushu. low poly bedzie wykorzystane w grze. model zbrushowy zrobiony raczej tylko dla zabawy. chociaz wykorzystam normalmapke do namalowania tekstury na low poly. ale to nie wiem kiedy sie stanie bo narazie mam inne zobowiazania. . Morbid: pani bardzo lubi kroliczki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 Świetne prace - to tło to jakaś tektura czy malowane??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 ten ostatni koncept(samuraj?) az prosi sie o wersje w 3d :) 3D fajny - tylko ze render sredni :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 swietnie podane mi tam rendery bardzo sie podobają btw: niedorysowana noga (ew. nogi) to jakiś kanon w konceptach ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 17 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2005 tlo to mieszanka tekstury (skan jakiejs brudnej kartki) i malowania. co do renderu to mayowy scanline. raczej zeby pokazac bryle. ale chetnie poczytam jakby mozna bylo go poprawic. niedorysowana noga to oczywiscie standard zgodny z norma iso-1213-542-qdi -64-WX-#41 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablonardo Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 pracki bardzo ładne a i o iso mogły by się starać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 rysunki świetne.. czuc klimat .. 3d przyjemne..ogólnie jak zawsze miło popatzrec:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 brawo ! pozdrawiam koniec przekazu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 i pomyśleć że to wszystko do tekstowego rpg'a ;] szalony! bardzo bardzo mi się podobają koncepciki, model też. Besides, Kengi has joined so the project has a real graphic artist now. no no chwalebne ;] aż sobie ściągnę i skompiluję źródełka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 oO. Lovely... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 17 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2005 Salvator.... hehe ginanh przeszedl dosc dluga droge juz... od tekstowego rpga do w pelni 3d. niedlugo (w styczniu) powinna wyjsc playable wersja, wlasnie 3d. no ale skompiluj skompiluj. btw. ginanh potrzebuje wspoltworcow :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 bardzo ladne, fajny 'papier' pod rysunkiem, ladne kolory :-) mrok dla Ciebie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolipop Napisano 18 Grudzień 2005 Share Napisano 18 Grudzień 2005 charakterne te postacie.bardzo dobre.tylko pozazdroscic smialosci kreski i trafnych pomyslow:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 18 Grudzień 2005 Share Napisano 18 Grudzień 2005 Mi sie wydaje ze w tym "turku" troche ci perspektywa padla jezeli chodzi o kapelusik i scyzoryk ;) ale calosc b. fajna! JoKeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 18 Grudzień 2005 Share Napisano 18 Grudzień 2005 Salvator.... hehe ginanh przeszedl dosc dluga droge juz... od tekstowego rpga do w pelni 3d. niedlugo (w styczniu) powinna wyjsc playable wersja, wlasnie 3d. no ale skompiluj skompiluj. btw. ginanh potrzebuje wspoltworcow :). Jak wyjdzie to zainstaluję jakiegoś lina, jako drugi system :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 18 Grudzień 2005 Share Napisano 18 Grudzień 2005 klimatyczne maaan w 100 percentach poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 lubie taki klimat. super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secator Napisano 24 Grudzień 2005 Share Napisano 24 Grudzień 2005 Ta babka (przedostatni drawing) wymiata :] Boska jest, kocham ja :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi