Napisano 15 Grudzień 200519 l witam, dawno mnie tu nie bylo. wiec moze troche nadrobie zaleglosci. no wiec puszczam do waszej ocenki kilka konceptow, ktore ostatnio wybazgralem. do mmorpg (tak dr Ugu - mmorpg) http://ginanh.org .
Napisano 15 Grudzień 200519 l świetna kreska świetna technika świetny wygląd świetne koncepty świetna kreska, jesteś świetny :D brawo.
Napisano 15 Grudzień 200519 l dobre dobre!!Wdziałem już na CA:). Na prawdę fajniste! Niestety nie bedę oryginalny:)Podobają mi się wszystkie a szególnie ostatni.
Napisano 16 Grudzień 200519 l Autor dzieki za komentarze, ciesze sie ze sie podoba. dorzucam jeszcze 3d co by kolejnego watku bez sensu nie zakladac. bazgralem po modelu low poly w zbrushu. low poly bedzie wykorzystane w grze. model zbrushowy zrobiony raczej tylko dla zabawy. chociaz wykorzystam normalmapke do namalowania tekstury na low poly. ale to nie wiem kiedy sie stanie bo narazie mam inne zobowiazania. . Morbid: pani bardzo lubi kroliczki ;)
Napisano 17 Grudzień 200519 l ten ostatni koncept(samuraj?) az prosi sie o wersje w 3d :) 3D fajny - tylko ze render sredni :|
Napisano 17 Grudzień 200519 l swietnie podane mi tam rendery bardzo sie podobają btw: niedorysowana noga (ew. nogi) to jakiś kanon w konceptach ? :)
Napisano 17 Grudzień 200519 l Autor tlo to mieszanka tekstury (skan jakiejs brudnej kartki) i malowania. co do renderu to mayowy scanline. raczej zeby pokazac bryle. ale chetnie poczytam jakby mozna bylo go poprawic. niedorysowana noga to oczywiscie standard zgodny z norma iso-1213-542-qdi -64-WX-#41 :)
Napisano 17 Grudzień 200519 l rysunki świetne.. czuc klimat .. 3d przyjemne..ogólnie jak zawsze miło popatzrec:) pozdrawiam
Napisano 17 Grudzień 200519 l i pomyśleć że to wszystko do tekstowego rpg'a ;] szalony! bardzo bardzo mi się podobają koncepciki, model też. Besides, Kengi has joined so the project has a real graphic artist now. no no chwalebne ;] aż sobie ściągnę i skompiluję źródełka.
Napisano 17 Grudzień 200519 l Autor Salvator.... hehe ginanh przeszedl dosc dluga droge juz... od tekstowego rpga do w pelni 3d. niedlugo (w styczniu) powinna wyjsc playable wersja, wlasnie 3d. no ale skompiluj skompiluj. btw. ginanh potrzebuje wspoltworcow :).
Napisano 17 Grudzień 200519 l bardzo ladne, fajny 'papier' pod rysunkiem, ladne kolory :-) mrok dla Ciebie :D
Napisano 18 Grudzień 200519 l charakterne te postacie.bardzo dobre.tylko pozazdroscic smialosci kreski i trafnych pomyslow:]
Napisano 18 Grudzień 200519 l Mi sie wydaje ze w tym "turku" troche ci perspektywa padla jezeli chodzi o kapelusik i scyzoryk ;) ale calosc b. fajna! JoKeR
Napisano 18 Grudzień 200519 l Salvator.... hehe ginanh przeszedl dosc dluga droge juz... od tekstowego rpga do w pelni 3d. niedlugo (w styczniu) powinna wyjsc playable wersja, wlasnie 3d. no ale skompiluj skompiluj. btw. ginanh potrzebuje wspoltworcow :). Jak wyjdzie to zainstaluję jakiegoś lina, jako drugi system :D