Leru Napisano 23 Grudzień 2005 Share Napisano 23 Grudzień 2005 W tym wątku możecie składać uwagi czy pytania dotyczące obecnej bitwy oraz propozycje przyszłych tematów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 24 Grudzień 2005 Share Napisano 24 Grudzień 2005 No nie wiem...tak jak poprzedni temat juz chyba mi nie podpasuje zaden...no bo ja stary czołgista co mam zrobic? wymodelować sturmtigera z naomi cambel we włazie i niech jury zgaduje która to bestia? :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 24 Grudzień 2005 Share Napisano 24 Grudzień 2005 kliment - powszechnie wiadomo że Naomi to bestia ;) a jak czołg pięknie wymodelujesz to kto wie ? ;) a tak poważnie to mógłbyś zrobić 2 stojące naprzeciw siebie czołgi - jeden to piękna tankietka (albo dziewczę z kwiatkiem) a drugi to ubłocona , straszliwa bestia w postaci niemieckiego Tygrysa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 24 Grudzień 2005 Share Napisano 24 Grudzień 2005 Jeśli uważasz że w temacie bitwy mieszczą się jedynie silikonowe laski na grzbietach włochatych goryli to sorry, na brak pomysłów i wyobraźni niewiele da się poradzić. Temat jest w brew pozorom cholernie szeroki i nawet czołgista jest w stanie podołać. Jak się spodziewasz tematu Ferrari Enzo czy Jagdpanther to się obawiam że nie doczekasz. W tym konkursie nie chodzi wyłącznie o skill. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 24 Grudzień 2005 Share Napisano 24 Grudzień 2005 dokładnie , dobrym przykladem byly poprzednie bitwy gdzie naprawde bylo mnostwo prac o szerokim pojęciu tematu, ten temat moim zdaniem ma jeszcze szersze pole niz wczesniejsze juz nie bede wymienial swoich propozycji , zostawie to innym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 24 Grudzień 2005 Share Napisano 24 Grudzień 2005 łoł no to jestem w szoku musze powiedzieć:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 24 Grudzień 2005 Share Napisano 24 Grudzień 2005 Powiem tak: na brak wyobraźni nie nazekam a umiejętność podkpiwania sobie z samego siebie bywa bardzo cenna. ale rozumiem ze tak uzdolnieni i obdazeni nieskończenie kreatywna wyobraźnią jak pan biglebowsky są ponad tym . Gratuluje. A moze ktos ma za małe poczucie humoru poprostu.... ale pax pax..swieta idą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 24 Grudzień 2005 Share Napisano 24 Grudzień 2005 bylo mnustwo prac czy ja mam napisac do Adka zeby ci moda cofnal? a co do tematu to najpierw powiedzialem ze lipny, a po 10 minutach dostalem olsnienia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 24 Grudzień 2005 Share Napisano 24 Grudzień 2005 qrde skilo , pozno bylo :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 24 Grudzień 2005 Share Napisano 24 Grudzień 2005 Oki panie Kliment, najwyrazniej uzdolniony i obdarzony nie zauwazył tego co z krzakow wyskoczylo i ugryzlo:) Mniej nerwów, w koncu swieta:) Wesołych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 24 Grudzień 2005 Share Napisano 24 Grudzień 2005 Hmm - mam pytanie - dlaczego ta bitwa nie ma podziału na 2d i 3d ?? Czy ja o czymś nie wiem?? :] Czy może zrobiono tak z faktu, że w 2d była mniejsza ilość uczestników a taka sama ilość nagród?? Czy po prostu z lenistwa - ktoś mi może wyjaśni ?? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 24 Grudzień 2005 Share Napisano 24 Grudzień 2005 po prstu mamy większe pole do manewru, mozemy zrobic np. polaczenie 2d i 3d coś ala aspius-> http://www.ef.art.pl/index.php?p=1&u=51 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 24 Grudzień 2005 Share Napisano 24 Grudzień 2005 wysocy panowie jaaa ale wy lubicie lansować :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 24 Grudzień 2005 Share Napisano 24 Grudzień 2005 nie podoba mi się to łączenie, ale .... piękny temat, obym znalazł w sobie nareszcie determinację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 24 Grudzień 2005 Share Napisano 24 Grudzień 2005 No anie mowiłem ze Leru zrobi niespodziankę na Święta:D I to jaką niespodziankę...takiego tematu to przyznam się wogóle nie spodziewałem...myślałem że będzie tez ankieta:] Może coś mnie olśni potem...:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 24 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2005 Marduk -> nie ma tu żadnego powodu, poprostu nowość. Koniec :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 24 Grudzień 2005 Share Napisano 24 Grudzień 2005 Przyznaj sie, to zwykle lenistwo, nie chce ci sie organizowac 2 bitewek:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 24 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2005 No dobra, chciałem się chociaż raz podczas trwania Bitwy wyspać :] (no i są święta więc muszę mieć czas się obżerać :]) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 25 Grudzień 2005 Share Napisano 25 Grudzień 2005 Hmm coś mi się wydaje, że jury będzie miało bardzo ciężko... ocenienie prac, w których będą występować 2D, 3D i jakieś mieszanki... a do tego kolegaalek zapowiada animację... - coś mi się wydaje, że to będzie sajgon ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSychu Napisano 25 Grudzień 2005 Share Napisano 25 Grudzień 2005 Mam pytanie, bo nigdzie nie moglem tego znalezc: jest ustalona jakas docelowa wielkosc finalnego obrazka? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 25 Grudzień 2005 Share Napisano 25 Grudzień 2005 Nie. Możliwie największy ale bez przesady, nie ma w planach drukowania prac więc wystarczą rozdzielczości typowe dla wystawiania obrazków w sieci. Marduk. Nikt nie zabrania robić animacji ale takowa w ocenianiu nie będzie raczej brana pod uwagę. O jurorów sie nie martw, chyba dadzą radę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 26 Grudzień 2005 Share Napisano 26 Grudzień 2005 czy można by zrobić znowu te małe obrazki obok tematów? by się lepiej przeglądało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 26 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2005 Już działa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 27 Grudzień 2005 Share Napisano 27 Grudzień 2005 nom obaczymy jak to bedzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 27 Grudzień 2005 Share Napisano 27 Grudzień 2005 Zerknalem wlasnie na nagrody i trzeba przyznac, ze sa coraz lepsze. Zwlaszcza system chlodzenia jest interesujacy. Pogratulowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 moze jade teraz ot ale bardzo mnie to ciekawi. co bedzie mial zwyciesca tej bitwy pod xywka bo wczesniej bylo 2d lub 3d a teraz 2d&3d ?? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 nielot -> też nad tym myślałem, ale chyba bedzie tak: jeżeli wygra praca 3D to będzie miał 3D, a jezeli zwycięzcą będzie praca 2D to będzie mial pod avatarem znaczek 2D. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 a jezeli wygra np.: simple_man? on bedzie mial polaczenie 2d+3d:) (chyba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dahaka Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 jak mogę dołączyć obrazek do tematu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Safranow Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 czy konieczne jest zamieszczanie ETAPOW pracy? nie ukrywam ze dla mnie to jest problem bo u mnie nie ma etapow :/... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 17 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2006 Dahaka -> piszą posta wejdź w opcje zaawansowane i tam jest opcja zarządzania załącznikami. Dodając załącznik do pierwszego postu dodajesz również miniaturkę w liście tematów. Dobrze jest jedna updaty dodawać do nowych postów, żeby powstawał swoisty WIP. Safranow -> chociaż napisz w wątku coś o pracy, możesz też zrobić tak jak arturros Ci polecił. Zamieszczanie postępu jest JAK NAJBARDZIEJ WSKAZANE ale nie jest konieczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 Skoro jakieś wydawnictwo jest zainteresowane to może zamiast przyklejać topic ustawić "pod nich" temat kolejnej bitwy ? I wilk będzie syty i babcia cała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 Zwłaszcza, że labirynt przyjmuje prace do Maja. Ale w sumie można dla nich zrobić pracę oddzielnie nie nadszarpując zdrowia moderatorów z organizacją Bitwy i jej przeprowadzaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 e... podciaganie tematu pod jakis inny konkurs to kiepski pomysl... ja bylbym naprawde bardzo zadowolony, gdyby w przyszlej bitwie pojawil sie temat rodzaju landscape / architektura painting & modeling :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 13 Luty 2006 Share Napisano 13 Luty 2006 Deus dobrze mówi, wtedy i 3d będą weseli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 21 Luty 2006 Share Napisano 21 Luty 2006 "Terminy: 23.12.2005 - rozpoczęcie Bitwy 23.02.2006 - z wątków uczestników zostanie pobrany plik prezentujący aktualny stan pracy i grono moderatorów przyzna nominacje w ilości zależnej od poziomu prac (jednak nie więcej niż 15 prac)." Czy to znaczy ze w czwartek wieczorem jeszcze mozna cos poprawic i wrzucic czy tylko w srode wieczoream, a w czwartejk juz wybor prac jest? Bo ja bym byl masakrycznie wdzieczny jakbym w czwartek wieczor mogl jeszcze dorobic kilka rzeczy przed wyborem prac do finalu... bardzo nieczasowy jestem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 21 Luty 2006 Share Napisano 21 Luty 2006 eheheh - ale filozofukesz :d do 23 dużo czasu - sam mamz amiar skończyć przed terminem to lepiej sie qweź do roboty a nie marudź :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 21 Luty 2006 Share Napisano 21 Luty 2006 No to jest bardzo malo czasu! W pracy do siedemnastej - w srode wieczorem trening i w sumie to najwiecej moglbym wlasnie w czwartek zrobic wiec mi na nim troche zalezy? To jak z tym terminem jest? Kiedy sedziowanie sie zaczyna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 21 Luty 2006 Share Napisano 21 Luty 2006 jesli jest tak jak w poprzednich bitwach to chyba mozna postowac prace do 23 (czwartek) do 23:59 ale najlepiej spytaj sie Leru na gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 21 Luty 2006 Share Napisano 21 Luty 2006 nie rozumiem po co łączyliście 3D i 2D... przeciez pod uwage bierze rozne rzeczy, charakterystyczne dla jednego z 'gatunkow', a nie "ktory obrazek ladniejszy" jesli bedziecie porownywac np. genialny pomysl pracy wykonanej olowkiem z niezwyklym oswietleniem jakiegos rendera.. to co okaze sie lepsze? olowek, bo ciekawy, czy 3D bo realistyczny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 21 Luty 2006 Share Napisano 21 Luty 2006 Avenger, od zachwycania się realizmem oświetlenia to jest lightning contest:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 21 Luty 2006 Share Napisano 21 Luty 2006 pozatym widziałem patu wymiataczy co ołókiem ładniejsze GI robili niz ja umiem na mw:) Tutaj liczy się sztuka i pięknoa technika co kogo obchodzi, człowieka w galerii nie obchodzi ze to 3d czy 2d jego interesuje ze ładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 21 Luty 2006 Autor Share Napisano 21 Luty 2006 23 będę zbierał pracki z wątków. Więc do 12 w nocy jest czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 Rozumie że czas jest do 23.59 dnia dzisiejszego? Czyli 22.02? Czy może dzień więcej, bo to dla mnie kolosalna różnica ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eol Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 do kiedy jest termin do dzis czy do jutra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 22 Luty 2006 Autor Share Napisano 22 Luty 2006 do 12 w nocy 23 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 czy jest szansa ze termin tej bitwy zostanie przedluzony ? czy mam lipne nadzieje ?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 23 Luty 2006 Autor Share Napisano 23 Luty 2006 raczej lipną ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moccom Napisano 25 Luty 2006 Share Napisano 25 Luty 2006 Czyli się zaczęło... W piątek lista nominowanych - straszny tłok będzie. Na oko (a wiemy, że na oko chłop w szpitalu ;) jedno miejsce na 10 chętnych, ale już przy ostrej selekcji 2-3 osoby. Leru mam nadzieję, że nie dostaniesz maili z pogróżkami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 25 Luty 2006 Autor Share Napisano 25 Luty 2006 e tam pogróżki. 21letnie fanki proszą o autgorafy ;) to dopiero nawałnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi