Napisano 7 Styczeń 200619 l Od ponad tygodnia uczę się grać na gitarce (pożyczonej). Póki co jedyne co umiem zagrać równo i w miarę poprawnie to Smells Like Teen Spirit. Ale postępy jakieś tam są. Barcisz : Jestem zaprzeczeniem teorii którą przedstawiłeś na swoim ostatnim zdjęciu :P ;)
Napisano 7 Styczeń 200619 l taaa guuut.... tylko mieszkac z takim sie nie da, bo caly czas brzdekoli na tym cholernym instrumencie - wiem cos o tym :D
Napisano 7 Styczeń 200619 l reanimator to na serio>? czy tylko dla "jaj" sorq ze sie pytam ale wiesz, mamy taki nietolerancyjny kraj, i jakos mis ię udziela :D rotfl
Napisano 7 Styczeń 200619 l taaa guuut.... tylko mieszkac z takim sie nie da, bo caly czas brzdekoli na tym cholernym instrumencie - wiem cos o tym :D tja, mam to samo . Moi starzy już się przyzwyczaili, ale każą mi drzwi zamykać jak gram ;)
Napisano 8 Styczeń 200619 l Pamiętam, jak mój brat sie uczył grać. Dzisiaj gra dobrze, ale kiedys miałem mu ochote zrobic hiszpański kołnierz tym wiosłem.
Napisano 8 Styczeń 200619 l Nicon- to nie na serio- reanimator ma dziewczyne- sprawdz pierwszy post tematu "z drugiej strony ekranu- 2004"
Napisano 8 Styczeń 200619 l a co sie bede.... a tu link bo mi sie nie chce zmiejszac zdjecia... http://img372.imageshack.us/my.php?image=img11810yt.jpg sie pochwale jaka mialem fryzurke...ktorej juz nie mam :( http://img380.imageshack.us/img380/3136/img11809dx.jpg http://img359.imageshack.us/img359/2083/img11828dy.jpg chlip... aha jakby kto mial watpliwosci...15lat na karku... cheers
Napisano 8 Styczeń 200619 l ofca, Reanimator, ladni Ci wasi chlopcy Mi wszyscy mowia, ze sie postarzalem strasznie, wiec z wrodzonej skromnosci, w tym roku tylko plecy pokaze. Przy okazji chcialem pozdrowic Anie, ktora tak ladnie nam sie pokazala :D
Napisano 8 Styczeń 200619 l a tu link bo mi sie nie chce zmiejszac zdjecia... Imageshack sa zmniejsza zdjecia. Wystarczy widziec a nie tylko patrzec
Napisano 8 Styczeń 200619 l ofca ty masz 15 latek ?! ja stawiałem na 24 ! Serio ale to chyba przez ten zarost :D
Napisano 8 Styczeń 200619 l leander - toz to sa meskie dlonie na meskich plecach.... czyzby tydzien objawien orientacji seksualnych? :]
Napisano 8 Styczeń 200619 l leander - toz to sa meskie dlonie na meskich plecach.... czyzby tydzien objawien orientacji seksualnych? :]To sie zaczelo tak niewinnie.. Sesja fotograficzna miala tytul "akt jako prowokacja". Kolega wziął.. i .. i wykorzystal sytuacje.. a ja.. ja naiwny stalem sie ofiarą.. ofiarą tej bałamutnej prowokacji.. teraz nie moge sie pozbierac.. jestem.. jestem... taki szczesliwy.. biglebowsky, normalnie gdyby nie ten papieros to bym Cie nie poznal :)
Napisano 8 Styczeń 200619 l leander-Jak dla mnie to piękne ! Naprawde ma cos takiego, ze przyciąga ! Artystyczne bardzo !
Napisano 8 Styczeń 200619 l Leander, dla mnie pokochać mężczyznę - to prawdziwa sztuka! Tweety: ja wiem, że very najs. Dziekuję.
Napisano 9 Styczeń 200619 l No cóż. Co prawda jestem nowy ale tutaj też się wcisnę. http://www.tabletpc.prv.pl/face.jpg
Napisano 9 Styczeń 200619 l hcpiter3d - no serio serio mam 15...za 22 dni 16 :) heh az tak staro wygladam? :):) w sumie to pomaga bardzo czasami;d cheers
Napisano 9 Styczeń 200619 l mister drakula na swoim pierwszym oficjalnym wypadzie na "sok pomaranczowy" :] ale syfiaste zjdecie, nie ? xD
Napisano 9 Styczeń 200619 l aa to darkelf maturke dopiero trachal - to rozumiem skad to proszenie sie o bany - musiales odreagowac ;) hyhy, deus, ale masz plastelinowa twarz, piesc sie zapada ;]]]]
Napisano 9 Styczeń 200619 l okej :) jak kazdy to kazdy:P lecim ze mna;P ps. ofca- sorryy ale nie wierze w Twoj wiek:D dawaj akt urodzenia :P:P
Napisano 9 Styczeń 200619 l Deus ty coś ukrywasz :) Wygrzebałem fotkę z czasów młodości :D ehhh . . . chlip chlip
Napisano 9 Styczeń 200619 l Patrzcie na ten parszywy ryjec :D Edytowane 23 Marzec 201212 l przez Pablonardo
Napisano 9 Styczeń 200619 l Oh, żesz... faktycznie masz parszywe ryło...* Ależ ty śliczny jesteś...* *Niepotrzebne skreślić
Napisano 9 Styczeń 200619 l to jak wam się tak pobomam to proszę bardzo, zabierzcie dzieci sprzed monitorów Edytowane 23 Marzec 201212 l przez Pablonardo
Napisano 10 Styczeń 200619 l Ej, zaznaczajcie to jakoś - nie każdy lubi jak ni z tego ni z owego monitor mu się rozkalibrowywuje ;)
Napisano 10 Styczeń 200619 l normalnie jak 2 krople wody:P dałbym coś mojego ale ejstem po padzie dysku:(
Napisano 10 Styczeń 200619 l pablo przypominasz mi tego zioma co gral w w filmie "The new guy" :d szczegolnie na drugim zdjeciu :]
Napisano 10 Styczeń 200619 l JohnZi - bueheheheh. Przefarbowac Pablonardo, skore na kark i identyczny xDDDDDD
Napisano 11 Styczeń 200619 l Jeesu, teraz to przesada - malo z krzesla nie spadlem - powinno sie tu wprowadzic nakaz miniaturek - szok bylby mniejszy ;P
Napisano 11 Styczeń 200619 l chveti - LOL haha dobre yep - snoop i jego trampki wymiataja :) pokaze wam moje trampki http://img11.imageshack.us/img11/811/img09406mj.jpg fajne, co nie?
Napisano 11 Styczeń 200619 l JohnZ: nieee raczej nie podobny:p Bubu: na tym zdjęciu przypominasz mi bukę z muminków ofca: no stary wymiatasz, prawie ADN1;)
Napisano 11 Styczeń 200619 l wiecie ze moja dziwczyna ma mi za zle ze odwiedzem ta stronke? dlaczego tak sie dzieje? pewnie mi zazdrosci bo sama zna tylk ostrone www.allegro.pl ps. i uwaza ze jestesmy wszyscy gimnazjalistami piszacymi bloga ( cokolwiek to znaczy)
Napisano 11 Styczeń 200619 l eee mi za gimnazjalistow juz niestety od kilku lat prokurator grozi ...cokolwiek to znaczy :D Bubu rewelka to zdjecie :)