Napisano 9 Luty 200619 l Ja tam studniówką się nie pochwale ale.... ....... to nowy ja (zeby nie było nie zcinałem włosów)
Napisano 9 Luty 200619 l muehehehe :D(http://img30.imagevenue.com/aAfkjfp01fo1i-30911/loc3/275eb_Obraz_004.jpg)
Napisano 9 Luty 200619 l Agmakonts-wiecej usmiechu:D ...cos taki powazny:p mata i sie cieszta maturalne:p
Napisano 10 Luty 200619 l Miwt, mówisz, zeby sie AGmakonts usmiechał, a sam świecisz przykładem. Twój wyszczerz powala. :D
Napisano 10 Luty 200619 l ej no co sie mialem smiac przed matura:D...powazna sprawa byla:p a tu cos z usmiechem...zeby radosniej sie zrobilo ...chyba nawet z przed 2 lat ta fota jest:)
Napisano 12 Luty 200619 l No to ja już po swojej studniówce. Wspomnienia jeszcze świerze ( bo w zasadzie z dziaj :P)
Napisano 12 Luty 200619 l ejjj ta pani w różowym pokazuje nam środkowy palec :P powinieneś ocenzurować ten wulgaryzm :)
Napisano 12 Luty 200619 l oj Tomuś wkońcu wrzuciłeś jakieś swoje zdjątka, już myślałem że nie zrobisz nam tej przyjemności:D:D:D nic dziwnego że w szkole mówiliśmy na ciebie colgate:p:p:p
Napisano 12 Luty 200619 l no wiec tym razem lekcja histori(dobre nascie lat temu)... zdjecie jest podpisane ;)
Napisano 12 Luty 200619 l hehehe ten kreeatywny błysk w oku już był obecny xD właściwie to niewiele się zmieniłeś. heh. wiecznie młody :D
Napisano 12 Luty 200619 l och jak słodko :> ładne z was były dzieciaki - a teraz co wyrosło? blee ;) (w sensie blee bo graficy nie wiem jak wyglądacie więc w sprawach prezencji ogólniej się nie wypowiadam) pozdro
Napisano 12 Luty 200619 l Tak, to zdradza duże zdolności do mimikry i - co za tym idzie - wyczucie przy tworzeniu fotomontażu... :)
Napisano 13 Luty 200619 l Na wykładzie jak zwykle nudy:P A to mój wymarzony samochód kiedyś sobie taki kupie
Napisano 13 Luty 200619 l hehe mk musisz sie spieszyc bo za kilka lat juz moze cos takiego nie jezdzic wogole:D
Napisano 15 Luty 200619 l Jeszcze specjalnie dla max3d zrobilismy sesje grupowa ;) Od lewej ja, smart i weedlog. Tak, tak, otaczaja mnie same zdolniachy ;)
Napisano 15 Luty 200619 l to nie fotki, tylko malunki... speedy ;D wersja w samych kalesonach już niedługo;)
Napisano 15 Luty 200619 l heh. sami faceci. macie tam jakieś kobiety?? :D i moja fota sprzed godziny: niestety nie pozwoliły na pokazanie swoich twarzy :( my big office: detalik scienny:D Pozdrawiam
Napisano 15 Luty 200619 l Nas trzech to nie cala firma jeszcze, aczkolwiek jest bardzo samcza w wiekszosci.
Napisano 15 Luty 200619 l Tweety, jestes instruktorem golfa w prestiżowej szkole dla dziewcząt? :) Mam niejakie doswiadczenie z krykietem, wiec gdyby dyrekcja wyrazila chec.. Reanimator, smart, weedlog w jednym pokoju? To musi byc fotomontaz, cztery sciany nie wytrzymaly by takiego natloku talentu :D Testuje swiezo pomalowana podloge
Napisano 15 Luty 200619 l (...) niestety nie pozwoliły na pokazanie swoich twarzy :( (...) Pozdrawiam Nie muszą być twarze ^^
Napisano 15 Luty 200619 l Tweety, jestes instruktorem golfa w prestiżowej szkole dla dziewcząt? :) hehe. nie... ale od niedawna w przerwie na kawę pogrywamy w turbogolfa na magazynie. no comments :D :D Loozack: inne części zachowam dla siebie ;)
Napisano 15 Luty 200619 l Loozack-haha ciekawe o co mu chodzilo chlopaki?:D Leander-lol fajne masz metody testowania podlogi:D
Napisano 15 Luty 200619 l Moze chlopaki z dream team i loozack powiedza czym sie zajmuja? jestem bardzo ciekaw:]
Napisano 15 Luty 200619 l Zmieniłeś , na ostatnim zdjęciu jakie dawałeś domontowałeś sobie ładną czapeczkę policjanta a teraz? phi... ; ) Teraz ja znów ; ] wiem wiem :D