KLICEK Napisano 30 Maj 2006 Napisano 30 Maj 2006 Arto0ro super to zrobiles hehe czemu sie nie odzywasz ? ;) Empeck dobrze Cie wreszcie widziec :) hehe tak czysciutko tam masz pewnie w pracy jestes? :D:D:D:D
siwy Napisano 30 Maj 2006 Napisano 30 Maj 2006 Świerszczu, jak ślicznie :) i estetycznie na tle reszty
bassia Napisano 31 Maj 2006 Napisano 31 Maj 2006 hmm, a to ja, mój chłopak i jedna wialka szyszka ho ho i kto tu sie fotografuje z szychami ;>
arcade Napisano 31 Maj 2006 Napisano 31 Maj 2006 empeck -> heh, nareszcie pokazał swoje oblicze :D Czemu tak dużo z was ma długie hery? to jakaś taki trend wśród grafików? Że wszyscy muszą mieć długie włosy? Jak tak to ja też sobie zapuszczę - może powyższają skila? ;) bassia -> ale brzydki ten twój chłopak ;) Na forum znajdziesz fajniejszych hiehiehiehie ;D
_michal Napisano 31 Maj 2006 Napisano 31 Maj 2006 Ja najpierw miałem długie włosy, a potem zostałem grafikiem. Twoja teoria jest dziurawa :D bassia - Ciebie na tej fotce prawie nie widać ;)
chveti Napisano 31 Maj 2006 Napisano 31 Maj 2006 Ja najpierw miałem długie włosy, a potem zostałem grafikiem. Twoja teoria jest dziurawa :D Bradzo dziurawa...ja od urodzenia nawet nie myślałem o długich włosach ;]
ArTooRo Napisano 31 Maj 2006 Napisano 31 Maj 2006 :) A ja najpierw miałem, potem nie miałem, a teraz znowu mam, a potem... kto wie? :)
ofca Napisano 3 Czerwiec 2006 Napisano 3 Czerwiec 2006 ofca...malo tu znany ale co tam :D oryginal (duze ;) ) http://img423.imageshack.us/img423/6163/img26858pu.jpg znajdzie ktos jakis blad/zoonk/nieprawidlowosc/cos zle w tej focie? remiks zabawy we w shopie:
Drakula Napisano 3 Czerwiec 2006 Napisano 3 Czerwiec 2006 koszula zapieta nie na ten guzik co trzeba? ;]
ofca Napisano 3 Czerwiec 2006 Napisano 3 Czerwiec 2006 true...caly dzien pomykac sobie po miescie tak, pojsc do liceum zlozyc podanie, wrocic do domu - spojrzec w lustro i sie skapnac ze zle zapieta koszula...
Salvator Napisano 3 Czerwiec 2006 Napisano 3 Czerwiec 2006 wróciłem niedawno z Łeby i odbieram powoli fotki od kumpli. ...
MaGuu Napisano 3 Czerwiec 2006 Napisano 3 Czerwiec 2006 ofca gdzie złożyć podanie? do liceum :O to albo żes nie zdawał ze 4 razy albo rodzice karmili Cie sterydami:D a ten mikrofon to moze beatbox? :D
ofca Napisano 3 Czerwiec 2006 Napisano 3 Czerwiec 2006 MaGuu - true - to beatbox - jakos trza bylo ostatni juz raz rozkrecic ten gimnazjalny festyn z okazji dnia dziecka (gdyby nie ja i ekipa to stypa by byla jak co roku(w tamtym zrobilismy turniej breka - tez uratowalismy impreze) ). zawsze zdawalem :D wiem...raz starsza pani przeszkodzila mi w pisaniu haslem: "a pan co studiuje? " ...
MaGuu Napisano 3 Czerwiec 2006 Napisano 3 Czerwiec 2006 ofca to w ramach relaxu wrzuć próbkę swoich możliwosci :D Salvator: Woda - Salvator (1:0) :D
tpiatek Napisano 3 Czerwiec 2006 Napisano 3 Czerwiec 2006 ofca .. niewiem czemu ale strasznie mi sie podoba ta koszula .. taka poprzepinana .. musze taką nabyć :P Pozdrawiam
ofca Napisano 3 Czerwiec 2006 Napisano 3 Czerwiec 2006 poprzepinana ? lol co to znaczy ?:D ze zle zapnieta ? przypadek Maguu - niestety nie posiadam mikrofonu :( zapraszam do stargardu :D (btw - tez gębofon ? _)
ofca Napisano 3 Czerwiec 2006 Napisano 3 Czerwiec 2006 maguu - jako iz nie posiadam majka - trzyksiski buum ptfy buum krzyyyy grrrree trzy tsy tsy krzy klamp iiiiiiiiiiiiiii krzy krzy - btw - tez beatbox? (cos chyba sie informacja o statusie gg spsula bo wszyscy sa dostepni, a ciebie nie ma...) lilowy - yy normalna koszula ze szwablandii - mam 5 takich kazda innego koloru - takze moge sobie dobieac do koloru koszulki, butow itp...(kocham koszule) - chodzi o to ze nie tak zapnieta ? przypadek ;d (sory cos mi sie pokrzanilo ;/;/:()
MaGuu Napisano 3 Czerwiec 2006 Napisano 3 Czerwiec 2006 ofca odzywalem się do Ciebie na gg, aleś nic nie odpisał :P fuckin' gg :/ btw: niezły bit wrzuciłes :P ja niestety nie gębofon, ale podziwiam szanuję i chciałbym tak jak oni... :)
_michal Napisano 4 Czerwiec 2006 Napisano 4 Czerwiec 2006 Salvator, dlaczego uciekasz z kadru? ofca - nie przejmuj się koszulą, wygląda jakby tak miało być ;D
Salvator Napisano 4 Czerwiec 2006 Napisano 4 Czerwiec 2006 hehe, z kadru uciekam bo to był wyjątkowo zimny i mokry kadr ;] a do 3miasta ciężko było, szczególnie że ja raczej od strony szczecina zdobywałem pomorze :P ale następnym razem obiecuję się poprawić ;)
chveti Napisano 4 Czerwiec 2006 Napisano 4 Czerwiec 2006 Z serii chveti jakiego nie poznacie , czyli komers! :D
KLICEK Napisano 4 Czerwiec 2006 Napisano 4 Czerwiec 2006 Chveti aka prist ;)))) Empeck na zdjeciu wyzej tez ma widac ze PS przyciemnil ahahhaha No fajna panna ta w bialym :)
chveti Napisano 4 Czerwiec 2006 Napisano 4 Czerwiec 2006 Tak , to jedyna taka koloratka z serwetki :) Tniemy koszty odkąd Rydzyk monopolizuje kościół. :D klicor - nieee...na 1 to odbicie światła :D Wogóle. Ja byłem taki mix;] Wyskoczyłem z przebrania księdza by cofnąć się jak nim nie byłem (dobre 30 lat ;) )
..:: WIKTOR ::.. Napisano 4 Czerwiec 2006 Napisano 4 Czerwiec 2006 No to teraz ja... Prezes Wiktor jakiego nie znacie ;P KJS Szczyrk (dokanczalem zimowki) - bylo gorraco: I panorama Szczyrku (zdjecie ze skoczni narciarskiej "Szczyrk Skalite") - na pierwszym planie plac po calej imprezie - ziemia spulchniona na maxa :)
chveti Napisano 4 Czerwiec 2006 Napisano 4 Czerwiec 2006 http://img311.imageshack.us/my.php?image=ssl118894rt.jpg który to ty ? :P :D
..:: WIKTOR ::.. Napisano 4 Czerwiec 2006 Napisano 4 Czerwiec 2006 ja to jestem ten ktory fotke robi hehehehe
kurt_hectic Napisano 4 Czerwiec 2006 Napisano 4 Czerwiec 2006 no! 1) widzialem empecka 2)4 bakbe na forum > coraz ciekawiej ;). szuze mowiac knysha mi sie znudzil ;|
Knysha Napisano 4 Czerwiec 2006 Napisano 4 Czerwiec 2006 no! 1) widzialem empecka 2)4 bakbe na forum > coraz ciekawiej ;). szuze mowiac knysha mi sie znudzil ;| Buehehe wtf ;D?!
MaGuu Napisano 4 Czerwiec 2006 Napisano 4 Czerwiec 2006 chyba juz się mu znudziłes, znaczy nie pokazuj się tu więcej :P
polka dot Napisano 4 Czerwiec 2006 Napisano 4 Czerwiec 2006 no to koopilem sobie dres, nie moge w koncu Marcinowi wstydu narobic ;D empeck szacun! pozdrawiam :*
hcpiter Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 heheh AG Stanowczo nie pasujesz do klasy, to trzeba ci przyznac :D a wogole to gdzies juz widziałem te spodnie twoje :D
JohnZi Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 co to za przedszkole?:D:D ej czemu ty taki duzy jestes w ogole, czym to cie mamusia karmi co?:P
MaGuu Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 Chłopaki on stoi na ławce... :P Lol się "troche" spóźniłem :P
Knysha Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 ADżi zdecydowanie nie pasujesz do klasy, a raczej klasa do Ciebie ;]
chveti Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 no to koopilem sobie dres, nie moge w koncu Marcinowi wstydu narobic ;D empeck szacun! pozdrawiam :* Hahah :D Marcin - świetna riposta ;]
Rekomendowane odpowiedzi