Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Arto0ro super to zrobiles hehe czemu sie nie odzywasz ? ;)

Empeck dobrze Cie wreszcie widziec :) hehe tak czysciutko tam masz pewnie w pracy jestes? :D:D:D:D

• Odpowiedzi 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

empeck -> heh, nareszcie pokazał swoje oblicze :D Czemu tak dużo z was ma długie hery? to jakaś taki trend wśród grafików? Że wszyscy muszą mieć długie włosy? Jak tak to ja też sobie zapuszczę - może powyższają skila? ;)

bassia -> ale brzydki ten twój chłopak ;) Na forum znajdziesz fajniejszych hiehiehiehie ;D

Napisano

Ja najpierw miałem długie włosy, a potem zostałem grafikiem. Twoja teoria jest dziurawa :D

bassia - Ciebie na tej fotce prawie nie widać ;)

Napisano
Ja najpierw miałem długie włosy, a potem zostałem grafikiem. Twoja teoria jest dziurawa :D

Bradzo dziurawa...ja od urodzenia nawet nie myślałem o długich włosach ;]

Napisano

true...caly dzien pomykac sobie po miescie tak, pojsc do liceum zlozyc podanie, wrocic do domu - spojrzec w lustro i sie skapnac ze zle zapieta koszula...

Napisano

ofca gdzie złożyć podanie? do liceum :O to albo żes nie zdawał ze 4 razy albo rodzice karmili Cie sterydami:D

a ten mikrofon to moze beatbox? :D

Napisano

MaGuu - true - to beatbox - jakos trza bylo ostatni juz raz rozkrecic ten gimnazjalny festyn z okazji dnia dziecka (gdyby nie ja i ekipa to stypa by byla jak co roku(w tamtym zrobilismy turniej breka - tez uratowalismy impreze) ). zawsze zdawalem :D wiem...raz starsza pani przeszkodzila mi w pisaniu haslem: "a pan co studiuje? " ...

Napisano

poprzepinana ? lol co to znaczy ?:D ze zle zapnieta ? przypadek

Maguu - niestety nie posiadam mikrofonu :( zapraszam do stargardu :D (btw - tez gębofon ? _)

Napisano

maguu - jako iz nie posiadam majka - trzyksiski buum ptfy buum krzyyyy grrrree trzy tsy tsy krzy klamp iiiiiiiiiiiiiii krzy krzy - btw - tez beatbox? (cos chyba sie informacja o statusie gg spsula bo wszyscy sa dostepni, a ciebie nie ma...)

lilowy - yy normalna koszula ze szwablandii - mam 5 takich kazda innego koloru - takze moge sobie dobieac do koloru koszulki, butow itp...(kocham koszule) - chodzi o to ze nie tak zapnieta ? przypadek ;d

(sory cos mi sie pokrzanilo ;/;/:()

Napisano

ofca odzywalem się do Ciebie na gg, aleś nic nie odpisał :P fuckin' gg :/

btw: niezły bit wrzuciłes :P ja niestety nie gębofon, ale podziwiam szanuję i chciałbym tak jak oni... :)

Napisano

hehe, z kadru uciekam bo to był wyjątkowo zimny i mokry kadr ;]

a do 3miasta ciężko było, szczególnie że ja raczej od strony szczecina zdobywałem pomorze :P ale następnym razem obiecuję się poprawić ;)

Napisano

Tak , to jedyna taka koloratka z serwetki :)

Tniemy koszty odkąd Rydzyk monopolizuje kościół. :D

klicor - nieee...na 1 to odbicie światła :D

Wogóle. Ja byłem taki mix;]

Wyskoczyłem z przebrania księdza by cofnąć się jak nim nie byłem (dobre 30 lat ;) )

ja30uj.jpg

Napisano

No to teraz ja... Prezes Wiktor jakiego nie znacie ;P

KJS Szczyrk (dokanczalem zimowki) - bylo gorraco:

7img3807copy9ct.th.jpg0265uu.th.jpgimg100898pu.th.jpgsdfsdf7qa.th.jpg

I panorama Szczyrku (zdjecie ze skoczni narciarskiej "Szczyrk Skalite") - na pierwszym planie plac po calej imprezie - ziemia spulchniona na maxa :)

ssl118894rt.th.jpg

Napisano
no to koopilem sobie dres, nie moge w koncu Marcinowi wstydu narobic ;D

27xd.jpg

empeck szacun!

pozdrawiam :*

Hahah :D

Marcin - świetna riposta ;]