Napisano 27 Wrzesień 200618 l Badyl moja fryzjerka też ostatnio nie dosłyszała :D merv - żadnym :) to gif.
Napisano 27 Wrzesień 200618 l kome... pytalem jakim filtrem jedziesz swoje zdjecia ze takie fajne :) aha... ale fajna kolorystyka :) zawodowo wyglądasz w kapturku :)
Napisano 1 Październik 200618 l ach, tez zamieszcze moją twarz, ale mi sie wampirze oczy zrobiły ;] a jeszcze jedno, nie mylcie mnie z hcpiterem :]
Napisano 1 Październik 200618 l niemożliwe żeby takie oczy bez szopa sie zrobiły, za bardzo świecą chyba że w rodzinie w starszym pokoleniu miałeś prawdziwego wampira :)
Napisano 1 Październik 200618 l buehehhe to orginalna fotka bez szopa :D za blisko telewizora sie siedziało :) hcpiter3d lepiej nadawała by sie do działu foto manipulating 4fun tam też wrzuć bo znowu przymiera
Napisano 1 Październik 200618 l illy hehe jaki spostrzegawczy :D fikołek serio, nie robiłem tych oczu w szopie. hcpiter3d chyba juz załujesz ze to zamiesciłes: XD drem czy ja wiem czy takie fajne :p chveti on nie jest moim bratem, to tylko zbierzność nazwisk i to ze mieszka ze mną pod jednym dachem XD KLICEK hehe takie małe sprostowanie, to ja go teraz bije a on próbuje sie bronić :D :D paa
Napisano 1 Październik 200618 l JunioR: wielka rodzina bialych sluchawek :D tylko nie pokazuj urzadzenia przy Leru bo ci zabierze i bedzie sie bawic ;p btw: ja juz wymienilem sluchawki (po pol roku) bo sie rozsypaly, ale kupilem Sennheiser MX300 i ipod dopiero skrzydla rozwinal :D Jakiego masz?
Napisano 2 Październik 200618 l hehe będe pamiętał, na zlot do wro nie biore ipod`a ;] co do słuchawek to narazie sie trzymają. ipod 30gb video czarny :]
Napisano 2 Październik 200618 l btw: ja juz wymienilem sluchawki (po pol roku) bo sie rozsypaly, ale kupilem Sennheiser MX300 i ipod dopiero skrzydla rozwinal :D Jakiego masz? hehehe ja byłem lepszy :D niecały tydzien i juz nowe zamowiłem bo sie cos uszkodziło w jednej :D Ahhhh ten szybki tryb zycia ;)
Napisano 5 Październik 200618 l ;) fajnie,,, ja nie patrze na swoje zdjecia z klasa, bo jakos nie dobrze mi sie robi ;(... tak sie zyciorysy ludziom potoczyly, ze ...przykro sie robi....zycie...
Napisano 5 Październik 200618 l ofca :D widzę masz porządny telefon :) też taki mam :* AG: łaaał... masz dziewczyny w klasie... .. .. .. .. .. ah.. przypomniały mi się stare dobre czasy :)
Napisano 5 Październik 200618 l AG, macie korzystny stosunek (!!) panienek do facetów (ilości), a masz zdjęcia z lat poźniejszych - z gimnazjum ?
Napisano 5 Październik 200618 l kome - nie rozpowiadaj:P ja nawet nie mam pozwolenia na publikacje tego, chcesz zeby mnie wykastrowali? pikSar - ano mam zaraz dam:P edit:
Napisano 5 Październik 200618 l krzyhhh - To moj byly...teraz 6020 AG - fajno miec tylkow w klasie....ja na 32 mam cale 4 xD
Napisano 5 Październik 200618 l u nas jest jedna dziewczyna na tuzin chłopa, moim zdaniem rozkład optymalny, prawie jak na tym forum.
Napisano 6 Październik 200618 l pomysl sobie jak smutno i jak glupio czuja sie Twoi koledzy :P u mnie w liceum na 32 osoby bylo 5 dziewczyn, z czego tylko 2 wygladaly na pierwszy rzut oka :o
Napisano 6 Październik 200618 l u mnie nie ma żadnej :( pewnie je odstraszyłeś buahahahaha :D dobre u mnie na 31 osób jest 27 dziewczyn... :D
Napisano 6 Październik 200618 l W liceum mialem 22 chlopa i 4 dziewczyny, teraz na studiach 8 chlopa i 4 dziewczyny ;P
Napisano 6 Październik 200618 l ledyr a co studiujesz, robótki ręczne? i knysha ty co, że was tylko tak mało?
Napisano 6 Październik 200618 l ledyr a co studiujesz, robótki ręczne? gdzie tam, ja dziecko jeszcze jestem i do średniej chodze (tzw. klasa lingwistyczna)
Napisano 6 Październik 200618 l no skoro tak.. za to jak wyrośniesz będziesz miał już dużo doświadczenia z dziewczynami, będzie ci w życiu łatwiej.
Napisano 6 Październik 200618 l :/ u mnie w klasie jest jedna kobieta.... nauczycielka ... a i to nie zawsze... knysza serio tak mało was? Oo
Napisano 6 Październik 200618 l Ania - media cyfrowe i komunikacje elektroniczna na DSWE :] {z JohnZim :P} krzyhhh - serio serio :]
Napisano 6 Październik 200618 l u nas jest jedna dziewczyna na tuzin chłopa, moim zdaniem rozkład optymalny, prawie jak na tym forum. Prawie robi wielką różnicę;-)
Napisano 6 Październik 200618 l hehehe pikSar jaka żelazna rezerwa na parapecie stoi!:) ...ciekawa blokada okna!:);)
Napisano 6 Październik 200618 l heh wy sie tam podniecacie tyle piwa a piksar łykiem wszystkie bierze, a kufel to tylko do kaustyki i wody xD
Napisano 6 Październik 200618 l dobrze ze jestem uzalezniony tylko od komputera i nie mam cisnien jeszcze na browary / fajki BOZE DZIEKUJE niszcze tylko oczy :D:D