KLICEK Napisano 30 Maj 2006 Share Napisano 30 Maj 2006 Arto0ro super to zrobiles hehe czemu sie nie odzywasz ? ;) Empeck dobrze Cie wreszcie widziec :) hehe tak czysciutko tam masz pewnie w pracy jestes? :D:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 30 Maj 2006 Share Napisano 30 Maj 2006 Świerszczu, jak ślicznie :) i estetycznie na tle reszty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 no trzeba bylo troszke się odchamić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bassia Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 hmm, a to ja, mój chłopak i jedna wialka szyszka ho ho i kto tu sie fotografuje z szychami ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 empeck -> heh, nareszcie pokazał swoje oblicze :D Czemu tak dużo z was ma długie hery? to jakaś taki trend wśród grafików? Że wszyscy muszą mieć długie włosy? Jak tak to ja też sobie zapuszczę - może powyższają skila? ;) bassia -> ale brzydki ten twój chłopak ;) Na forum znajdziesz fajniejszych hiehiehiehie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 Ja najpierw miałem długie włosy, a potem zostałem grafikiem. Twoja teoria jest dziurawa :D bassia - Ciebie na tej fotce prawie nie widać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 Ja najpierw miałem długie włosy, a potem zostałem grafikiem. Twoja teoria jest dziurawa :D Bradzo dziurawa...ja od urodzenia nawet nie myślałem o długich włosach ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 :) A ja najpierw miałem, potem nie miałem, a teraz znowu mam, a potem... kto wie? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 buuu, a mnie nikt nie komentuje :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 Deus aleś Ty brzydki :P masz^ :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 przynajmniej szczerze :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 Pozdrowienia z drugiej strony...obiektywu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 3 Czerwiec 2006 Share Napisano 3 Czerwiec 2006 ofca...malo tu znany ale co tam :D oryginal (duze ;) ) http://img423.imageshack.us/img423/6163/img26858pu.jpg znajdzie ktos jakis blad/zoonk/nieprawidlowosc/cos zle w tej focie? remiks zabawy we w shopie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 3 Czerwiec 2006 Share Napisano 3 Czerwiec 2006 koszula zapieta nie na ten guzik co trzeba? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 3 Czerwiec 2006 Share Napisano 3 Czerwiec 2006 true...caly dzien pomykac sobie po miescie tak, pojsc do liceum zlozyc podanie, wrocic do domu - spojrzec w lustro i sie skapnac ze zle zapieta koszula... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 3 Czerwiec 2006 Share Napisano 3 Czerwiec 2006 wróciłem niedawno z Łeby i odbieram powoli fotki od kumpli. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 3 Czerwiec 2006 Share Napisano 3 Czerwiec 2006 ofca gdzie złożyć podanie? do liceum :O to albo żes nie zdawał ze 4 razy albo rodzice karmili Cie sterydami:D a ten mikrofon to moze beatbox? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 3 Czerwiec 2006 Share Napisano 3 Czerwiec 2006 MaGuu - true - to beatbox - jakos trza bylo ostatni juz raz rozkrecic ten gimnazjalny festyn z okazji dnia dziecka (gdyby nie ja i ekipa to stypa by byla jak co roku(w tamtym zrobilismy turniej breka - tez uratowalismy impreze) ). zawsze zdawalem :D wiem...raz starsza pani przeszkodzila mi w pisaniu haslem: "a pan co studiuje? " ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 3 Czerwiec 2006 Share Napisano 3 Czerwiec 2006 ofca to w ramach relaxu wrzuć próbkę swoich możliwosci :D Salvator: Woda - Salvator (1:0) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 3 Czerwiec 2006 Share Napisano 3 Czerwiec 2006 ofca .. niewiem czemu ale strasznie mi sie podoba ta koszula .. taka poprzepinana .. musze taką nabyć :P Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 3 Czerwiec 2006 Share Napisano 3 Czerwiec 2006 poprzepinana ? lol co to znaczy ?:D ze zle zapnieta ? przypadek Maguu - niestety nie posiadam mikrofonu :( zapraszam do stargardu :D (btw - tez gębofon ? _) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 3 Czerwiec 2006 Share Napisano 3 Czerwiec 2006 maguu - jako iz nie posiadam majka - trzyksiski buum ptfy buum krzyyyy grrrree trzy tsy tsy krzy klamp iiiiiiiiiiiiiii krzy krzy - btw - tez beatbox? (cos chyba sie informacja o statusie gg spsula bo wszyscy sa dostepni, a ciebie nie ma...) lilowy - yy normalna koszula ze szwablandii - mam 5 takich kazda innego koloru - takze moge sobie dobieac do koloru koszulki, butow itp...(kocham koszule) - chodzi o to ze nie tak zapnieta ? przypadek ;d (sory cos mi sie pokrzanilo ;/;/:() Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 3 Czerwiec 2006 Share Napisano 3 Czerwiec 2006 ofca odzywalem się do Ciebie na gg, aleś nic nie odpisał :P fuckin' gg :/ btw: niezły bit wrzuciłes :P ja niestety nie gębofon, ale podziwiam szanuję i chciałbym tak jak oni... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 4 Czerwiec 2006 Share Napisano 4 Czerwiec 2006 Salvator, dlaczego uciekasz z kadru? ofca - nie przejmuj się koszulą, wygląda jakby tak miało być ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 4 Czerwiec 2006 Share Napisano 4 Czerwiec 2006 Salvator: trza bylo do 3miasto podjechac ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 4 Czerwiec 2006 Share Napisano 4 Czerwiec 2006 hehe, z kadru uciekam bo to był wyjątkowo zimny i mokry kadr ;] a do 3miasta ciężko było, szczególnie że ja raczej od strony szczecina zdobywałem pomorze :P ale następnym razem obiecuję się poprawić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 4 Czerwiec 2006 Share Napisano 4 Czerwiec 2006 Z serii chveti jakiego nie poznacie , czyli komers! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 4 Czerwiec 2006 Share Napisano 4 Czerwiec 2006 na tym dolnym zdjęciu masz koloratkę? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 4 Czerwiec 2006 Share Napisano 4 Czerwiec 2006 ale lachon ta w białym ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 4 Czerwiec 2006 Share Napisano 4 Czerwiec 2006 Chveti aka prist ;)))) Empeck na zdjeciu wyzej tez ma widac ze PS przyciemnil ahahhaha No fajna panna ta w bialym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 4 Czerwiec 2006 Share Napisano 4 Czerwiec 2006 Tak , to jedyna taka koloratka z serwetki :) Tniemy koszty odkąd Rydzyk monopolizuje kościół. :D klicor - nieee...na 1 to odbicie światła :D Wogóle. Ja byłem taki mix;] Wyskoczyłem z przebrania księdza by cofnąć się jak nim nie byłem (dobre 30 lat ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 4 Czerwiec 2006 Share Napisano 4 Czerwiec 2006 No to teraz ja... Prezes Wiktor jakiego nie znacie ;P KJS Szczyrk (dokanczalem zimowki) - bylo gorraco: I panorama Szczyrku (zdjecie ze skoczni narciarskiej "Szczyrk Skalite") - na pierwszym planie plac po calej imprezie - ziemia spulchniona na maxa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 4 Czerwiec 2006 Share Napisano 4 Czerwiec 2006 http://img311.imageshack.us/my.php?image=ssl118894rt.jpg który to ty ? :P :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 4 Czerwiec 2006 Share Napisano 4 Czerwiec 2006 ja to jestem ten ktory fotke robi hehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 4 Czerwiec 2006 Share Napisano 4 Czerwiec 2006 zaznacz bo nie widze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 4 Czerwiec 2006 Share Napisano 4 Czerwiec 2006 no! 1) widzialem empecka 2)4 bakbe na forum > coraz ciekawiej ;). szuze mowiac knysha mi sie znudzil ;| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 4 Czerwiec 2006 Share Napisano 4 Czerwiec 2006 no! 1) widzialem empecka 2)4 bakbe na forum > coraz ciekawiej ;). szuze mowiac knysha mi sie znudzil ;| Buehehe wtf ;D?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 4 Czerwiec 2006 Share Napisano 4 Czerwiec 2006 chyba juz się mu znudziłes, znaczy nie pokazuj się tu więcej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 4 Czerwiec 2006 Share Napisano 4 Czerwiec 2006 no to koopilem sobie dres, nie moge w koncu Marcinowi wstydu narobic ;D empeck szacun! pozdrawiam :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 4 Czerwiec 2006 Share Napisano 4 Czerwiec 2006 no i można jechać na mundial ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 thx kome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 Wycieczka klasowa:P Wisła 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 heheh AG Stanowczo nie pasujesz do klasy, to trzeba ci przyznac :D a wogole to gdzies juz widziałem te spodnie twoje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 hołli szit! wyglądasz jak ich opiekun:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 co to za przedszkole?:D:D ej czemu ty taki duzy jestes w ogole, czym to cie mamusia karmi co?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 Chewbacca! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 ja na ławce stoje:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 Chłopaki on stoi na ławce... :P Lol się "troche" spóźniłem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 ADżi zdecydowanie nie pasujesz do klasy, a raczej klasa do Ciebie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 no to koopilem sobie dres, nie moge w koncu Marcinowi wstydu narobic ;D empeck szacun! pozdrawiam :* Hahah :D Marcin - świetna riposta ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi