polka dot Napisano 27 Wrzesień 2006 Share Napisano 27 Wrzesień 2006 Badyl moja fryzjerka też ostatnio nie dosłyszała :D merv - żadnym :) to gif. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merv_ Napisano 27 Wrzesień 2006 Share Napisano 27 Wrzesień 2006 kome... pytalem jakim filtrem jedziesz swoje zdjecia ze takie fajne :) aha... ale fajna kolorystyka :) zawodowo wyglądasz w kapturku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 ach, tez zamieszcze moją twarz, ale mi sie wampirze oczy zrobiły ;] a jeszcze jedno, nie mylcie mnie z hcpiterem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 ipoda widze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 niemożliwe żeby takie oczy bez szopa sie zrobiły, za bardzo świecą chyba że w rodzinie w starszym pokoleniu miałeś prawdziwego wampira :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 Tak mi jakos wpadło w głowe, przy pierwszym spojzeniu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 buehehhe to orginalna fotka bez szopa :D za blisko telewizora sie siedziało :) hcpiter3d lepiej nadawała by sie do działu foto manipulating 4fun tam też wrzuć bo znowu przymiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drem Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 hcpiter fajne XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 ehhhh..bracia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 ahhahahaah :D jak mu dojechal :D teraz pewnie sie bija :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 illy hehe jaki spostrzegawczy :D fikołek serio, nie robiłem tych oczu w szopie. hcpiter3d chyba juz załujesz ze to zamiesciłes: XD drem czy ja wiem czy takie fajne :p chveti on nie jest moim bratem, to tylko zbierzność nazwisk i to ze mieszka ze mną pod jednym dachem XD KLICEK hehe takie małe sprostowanie, to ja go teraz bije a on próbuje sie bronić :D :D paa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 JunioR: wielka rodzina bialych sluchawek :D tylko nie pokazuj urzadzenia przy Leru bo ci zabierze i bedzie sie bawic ;p btw: ja juz wymienilem sluchawki (po pol roku) bo sie rozsypaly, ale kupilem Sennheiser MX300 i ipod dopiero skrzydla rozwinal :D Jakiego masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 hehe będe pamiętał, na zlot do wro nie biore ipod`a ;] co do słuchawek to narazie sie trzymają. ipod 30gb video czarny :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 btw: ja juz wymienilem sluchawki (po pol roku) bo sie rozsypaly, ale kupilem Sennheiser MX300 i ipod dopiero skrzydla rozwinal :D Jakiego masz? hehehe ja byłem lepszy :D niecały tydzien i juz nowe zamowiłem bo sie cos uszkodziło w jednej :D Ahhhh ten szybki tryb zycia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 Ja byly i moj byly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 Ja i moja wyczesana klasa:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 to Gosia T.? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 ;) fajnie,,, ja nie patrze na swoje zdjecia z klasa, bo jakos nie dobrze mi sie robi ;(... tak sie zyciorysy ludziom potoczyly, ze ...przykro sie robi....zycie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 ofca :D widzę masz porządny telefon :) też taki mam :* AG: łaaał... masz dziewczyny w klasie... .. .. .. .. .. ah.. przypomniały mi się stare dobre czasy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 AG, macie korzystny stosunek (!!) panienek do facetów (ilości), a masz zdjęcia z lat poźniejszych - z gimnazjum ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 kome - nie rozpowiadaj:P ja nawet nie mam pozwolenia na publikacje tego, chcesz zeby mnie wykastrowali? pikSar - ano mam zaraz dam:P edit: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 krzyhhh - To moj byly...teraz 6020 AG - fajno miec tylkow w klasie....ja na 32 mam cale 4 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 u nas jest jedna dziewczyna na tuzin chłopa, moim zdaniem rozkład optymalny, prawie jak na tym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 pomysl sobie jak smutno i jak glupio czuja sie Twoi koledzy :P u mnie w liceum na 32 osoby bylo 5 dziewczyn, z czego tylko 2 wygladaly na pierwszy rzut oka :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 32osoby,2dziewczyny...;] Widać jakieś wyludnienia ostatnio :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muzzy Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 hehe u mnie w technikum byly 3 dziewczyny na okolo 160 chłopa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 Badyl im nie jest głupio ani smutno, przecież mają siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 u mnie nie ma żadnej :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 pewnie je odstraszyłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 u mnie nie ma żadnej :( pewnie je odstraszyłeś buahahahaha :D dobre u mnie na 31 osób jest 27 dziewczyn... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 W liceum mialem 22 chlopa i 4 dziewczyny, teraz na studiach 8 chlopa i 4 dziewczyny ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 ledyr a co studiujesz, robótki ręczne? i knysha ty co, że was tylko tak mało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 ledyr a co studiujesz, robótki ręczne? gdzie tam, ja dziecko jeszcze jestem i do średniej chodze (tzw. klasa lingwistyczna) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 no skoro tak.. za to jak wyrośniesz będziesz miał już dużo doświadczenia z dziewczynami, będzie ci w życiu łatwiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 pewnie je odstraszyłeś wcale nie ... ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 :/ u mnie w klasie jest jedna kobieta.... nauczycielka ... a i to nie zawsze... knysza serio tak mało was? Oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 Ania - media cyfrowe i komunikacje elektroniczna na DSWE :] {z JohnZim :P} krzyhhh - serio serio :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wielka_Siostra Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 u nas jest jedna dziewczyna na tuzin chłopa, moim zdaniem rozkład optymalny, prawie jak na tym forum. Prawie robi wielką różnicę;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 macie szydercy : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 ... a na parapecie mały zapas na czarną godzinę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 hehehe pikSar jaka żelazna rezerwa na parapecie stoi!:) ...ciekawa blokada okna!:);) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 to puste (łuski) na pełnej amunicji trzymam nogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 Jak byś pracował w tp blu lajn :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 w kuflu jest woda :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 woda na kaca, bro z puchy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 wezcie, ja juz nie moge na bro patrzyc:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 Jak bro, to tylko z butelki... {albo kufla} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 heh wy sie tam podniecacie tyle piwa a piksar łykiem wszystkie bierze, a kufel to tylko do kaustyki i wody xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 niektórzy wolą z ust do ust ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 dobrze ze jestem uzalezniony tylko od komputera i nie mam cisnien jeszcze na browary / fajki BOZE DZIEKUJE niszcze tylko oczy :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi