Napisano 13 Styczeń 200619 l Miło poinformować, iż Polacy po raz kolejny pokazali co potrafią. Właśnie ogłoszono wyniki najnowszego konkursu na CGNetworks "Spectacular". W kategorii 2d wygrała praca Mime ( Damiana Bajowskiego). W kategorii 3d wyróżniony został Stanisław Marek. Gratulujemy!
Napisano 13 Styczeń 200619 l Bardzo wysoki poziom konkursu .Tym jeszcze wieksze gratulacje.Jest czym sie chwalić.
Napisano 13 Styczeń 200619 l Prawdziwy respekt Moje gratulacje, Więc ten piątek 13-nastego nie jest taki zły dla polaków, jakby się mogło wydawac, he he ;)
Napisano 14 Styczeń 200619 l Pamietajcie, że dowiedzieliście sie pierwsi - ode mnie xD Gratulacje dla nagrodzonych i wyróżnionych panów.
Napisano 14 Styczeń 200619 l http://www.thewitcher.com/witcher.asp - właśnie coś odkryłem:P (patrzcie ostatniego newsa). Niech wreszcie wydadzą tą gierkę;]
Napisano 14 Styczeń 200619 l jeszcze raz gratulacje dla zwyciezcow (watek gdzie gratulowalem po raz pierwszy zniknal...)
Napisano 14 Styczeń 200619 l cze! dzieki! zabawa konkursowa jest super! Wiele sie mozna nauczyc a przedewszystkim liczy sie mozliwosc konkurowania z ludzmi z calego swiata - polecam branie udzialu w konkursach! Gratulacje wygranemu i wyroznionym!
Napisano 14 Styczeń 200619 l Gratuluję zwycięzcom i wyróznionym. Pokazaliście klasę. Czekamy na nowe prace w nowej bitwie. A Wy co się gapicie, ludziska? Brać się do roboty! Oklaski słuszne, ale my tu swoją bitwę mamy. I jak chcecie wiedzieć, to tylko od nas zależy, czy nasze bitwy będą mialy poziom taki, jak te z CG Talk. No, już , sio!
Napisano 16 Styczeń 200619 l dziwi mnie to, że ta praca wygrała-wygląda jak chaotyczny montaż, nie wiem nie kminię tyle tam jest świetnych prac.
Napisano 17 Styczeń 200619 l No i znow polacy ! Moim zdaniem należało sie bo naprawde super to wszystko wyszło ! Gratuluje !