biglebowsky Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 W wątku Morbida pisałem że zapodam jakieś tełka, dostałem teraz zielone swiatło - więc rzucam na pożarcie i podeptanie:) 3 filmy Platige image, Reżyserowane i animowane przez Leszka Nowickiego, Danonki - Arktyka, Danonki Hamama oraz ostatni - Chester Zygzak. Osobiście z tego ostatniego jestem nawet zadowolony, udało się trochę "pojechać" (oczywiście na tyle żeby dało się sprzedać film. Moja działka w tych filmach to tła i koncepty. Arktyka. Lesze Nowicki - reżyseria Kompozycja - prezes:) Piotr Sikora, Beata Tomaszewska - animacja 3d, Robert Sarlej - render, Aleksander Szkudlarek - wykonanie scenografii 3d (pokoik) koncepty głównego widoku: Ostatecznie skończyło się na czymś mniejwięcej takim: koncept pokoju: i kilka gotowych tełek: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 6 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2006 Hamama: Lesze Nowicki - reżyseria, Kompozycja - Marcin Waśko, Beata Tomaszewska - animacja 3d, Robert Sarlej - render, Aleksander Szkudlarek - wykonanie scenografii 3d koncepcior: tełka: troszkę mniejszych przykładów z konturówkami, nie są na tyle ciekawe żeby zapodawać w dużym rozmiarze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 6 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2006 Chester Zygzak - reżyserował znowu Leszek, ale tym razem obyło się bez 3d kilka mniejszych: górka przed zawaleniem: i po zawale widoczki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=25843 ta miejscoowka rzadzi bigleb ja chce tam byc :D ******* ilustracje, rzadzisz ojciec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 6 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2006 prewka kolorów chatki: i znowu seria z konturówkami: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 6 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2006 zagubiło się:): a tak np. wyglądają szkice ( Leszka, chyba:)) do których sztukuje tła: Większość składana na zasadzie skoro raz się namalowało to wystarczy przekleić, cóż brak czasu na malowanie wszystkiego wszędzie od "0". Na szczęście w filmie tego nie widać. I to by było na tyle w tym przydługawym odciniku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 pierwsze widoczki śliczniunie. Zygzak bardzo fajny, dynamiczny i wygląda tak "wektorowo". Ciekaw jestem jak sobie technicznie poradziłeś z tymi gradientami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 veeeery nice :) I to by było na tyle w tym przydługawym odciniku:) to będzie moja pierwsza ulubiona telenowela mam nadzieję :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 6 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2006 Następny odcinek gdzieś za kwartał albo 2:) Morbid - Polygonall lasso tool + miękki brush i tak kawałek po kawałku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 Wyborne. (fuckin 10 chars limit) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 Świetne kolorki, zygzak rządzi, chociaż najbardziej podoba mi się chyba Arktyka :) Kiedy i gdzie emisja spotów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 6 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2006 Pozwolono mi pokazać więc mniemam że emisja była/jest. Może uda mi się mpgi wyciągnąć i zarzucić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 No rewelacja. Big-le-bow-sky.. muszę zapamiętać tego nicka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 chester juz byl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 super, pierwsze są śliczne kolory swietne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 nie wiem co to jest, ale bardzo cieszy moje oczy, ladne znaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 ale fajowskie! chojny super, i lód pod wodą też elagancki. ehhh, tez chcialbym tak umić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 Bigleb - full respect - da_panoramka.jpg jedna z lepszych które pokazałes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 Uuulala, ojciec-marudnik, żeś się postarał... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtala Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 Rzeczowo rzecz ujmując: Śliczniutkie :) Najbardziej mi sie podobaja dynamiczne ksztalty tych stoków i ten tajemniczy protokątny przerebelek :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 to juz drugi raz w tym tygodniu kiedy sie zalamalem (wczesniej pierdzielnik). czytalem dzisiaj na szczescie, ze kurs spawacza kosztuje 2k zl, potem mozna zarabiac nawet po 4k-5k. czas sie przekwalifikowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Burnet Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 dolacze sie, wiec jak wyzej :). pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 Kurcze Big, jak zwykle wymiatasz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polon Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 extra ... ale ciekawi mnie ile za te berety smalcu żeś wykfasił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 to juz drugi raz w tym tygodniu kiedy sie zalamalem (wczesniej pierdzielnik). czytalem dzisiaj na szczescie, ze kurs spawacza kosztuje 2k zl, potem mozna zarabiac nawet po 4k-5k. czas sie przekwalifikowac. I Ty to mówisz? a co mamy my, maluczcy powiedzieć? Bigleb - rewelka, dużo dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipalol Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 w jakich programach ty to robisz ja jestem poczatkujac y w toon boom czy jestem na dobrej drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartonfink Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 pikne nic dodc nic ujac :) fajnie ze choc na forum mozemy sie "poocierac" o twoja tworczosc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 Ticz mi, master :o! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 czytalem dzisiaj na szczescie, ze kurs spawacza kosztuje 2k zl, potem mozna zarabiac nawet po 4k-5k. czas sie przekwalifikowac.Za drogi ten kurs. Trzeba by Intuosa i wszystkie DVD Total Training zastawic.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 6 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2006 'poocierać" kurde:) toż mnie tam przyjemność sprawia pokazywanie:) Programy - Photoshop. Do kompozycji Avid DS i AE reklamówki: Arktyka: http://www.platige.com/index.php?tu=23&lng=pl&c=103 Hamama: http://www.platige.com/index.php?tu=23&lng=pl&c=119 ZigZak: http://www.platige.com/index.php?tu=23&lng=pl&c=123 Kengi, ani się waż przekwalififikowywać! Dzięki za miłe słowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 wysmienicie jak zawsze, wszystko juz powyzej bylo napisane, pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 Czy jest mozliwa do wyciagniecia od ciebie BigLeb informacja, w jakim przedziale cenowym miesci sie opracowanie takich dzielek? Mi najbardzeij sie podobaja danonkowe tla. Ogolnie swietnie dobierasz palete kolorow - zaden z obrazkow nie jest nudny, mimo silnie dominujacych kolorow - pozazdroscic... no i cwiczyc ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 Dobre pytanko Omen, ale nie zdradzi on ceny, kiedyś go też zapytałem o to samo wieki temu i wygląda mi na to ze to tajemnica firmowa :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 No ba! Dokladnej ceny tez bym nie podal. Dlatego spytalem o przedzial :] Moze sie uda ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 No to życzę Ci powodzenia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 7 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2006 Tajemnica firmowa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartonfink Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 na kurs spawacza by starczylo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 7 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2006 I na piwo by może jeszcze zostało:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 Co do spawacza, nie tylko na piwo by zostało, ale nie musiałbys chodzic do solarium :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 7 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2006 Dżentelmeni jak wiadomo nie dyskutują o kasie, szczególnie gdy mają w umowie zapis że pod groźbą utraty kilku dobrych złotych mają siedzieć cicho:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 Spoko, Big doskonale Cię rozumiemy. Poprostu jeszcze do takich spraw nie dorosłem. A należało już dawno to zrobic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 8 Kwiecień 2006 Share Napisano 8 Kwiecień 2006 Hamama i Zygzaka najbardziej przypadły mi do gustu. Miło się ogląda niezłą robotę i jest na czym oko zawiesić. Mam pytanie, ile średnio spędzasz czasu nad jednym np tłem powiedzmy Pierwsze z Hamamy i z Zygzaka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 8 Kwiecień 2006 Share Napisano 8 Kwiecień 2006 Poprostu jeszcze do takich spraw nie dorosłem. Fakt... na takie info nie liczył bym nawet w rozmowie f2f, a co dopiero na publicznym forum... Sprawa w sumie zamknięta, ale warto podkreślić że takie pytania są wybitnie nie na miejscu.... Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 8 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2006 Dzionek - 2, dokladnie nie powiem, ale bez jakiegos wiekszego scisku czasowego i pospiechu, na luzie bo na ogół zaczynam gdy jest animatik i i tak trzeba czekać aż ujęcie po ujęciu zostanie zanimowane. Koncept do hamamy to dosłownie moment był bo sporo przekleiłem z pokazywanego kiedyś Hortexa:) Jak już jest widoczek podstawowy do jednej lokacji to reszte idzie sprawnie - 2 - 3 widoczki na dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 8 Kwiecień 2006 Share Napisano 8 Kwiecień 2006 Przepraszam Cię Bigu, głupio mi... sorki za offtopic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 8 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2006 eee, luz, przecież sie nie obrazam:) Gotham, straszysz ludzi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 9 Kwiecień 2006 Share Napisano 9 Kwiecień 2006 palce lizać te widoczki,z deczka wektorowy klimacik mają :) kiedy Ty sie uspokoisz;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 9 Kwiecień 2006 Share Napisano 9 Kwiecień 2006 to juz drugi raz w tym tygodniu kiedy sie zalamalem (wczesniej pierdzielnik). czytalem dzisiaj na szczescie, ze kurs spawacza kosztuje 2k zl, potem mozna zarabiac nawet po 4k-5k. czas sie przekwalifikowac. wszyscy ktorzy mysla o zmianie profesji zapomnieli o tym skad taka kasa heh przekfalifikowani moga zapomniec o przekazaniu tabletu swojemu potomkowi ... wiec zastanowcie sie nastepnym razem zeby nie myslec krotko wzrocznie przyszli ojcowie hehe bigi ... milusie to ogolnie ...najslabsze te okienka ...bo co tu wiecej mozna :) poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipalol Napisano 9 Kwiecień 2006 Share Napisano 9 Kwiecień 2006 czy ktos moze mi odsprzedac swuj stary tablet moze byc dobity byle by działa ł no i cena zeby była malutka ?? w jakim programie były robione nie te ilustracje ale całe animacje ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thirdeye Napisano 10 Kwiecień 2006 Share Napisano 10 Kwiecień 2006 No no, Mista Lebowski - piekne pracki. Czysciutkie ale z jajem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi