Napisano 6 Kwiecie艅 200619 l W w膮tku Morbida pisa艂em 偶e zapodam jakie艣 te艂ka, dosta艂em teraz zielone swiat艂o - wi臋c rzucam na po偶arcie i podeptanie:) 聽 3 filmy Platige image, Re偶yserowane i animowane przez Leszka Nowickiego, Danonki - Arktyka, Danonki Hamama oraz ostatni - Chester Zygzak. Osobi艣cie z tego ostatniego jestem nawet zadowolony, uda艂o si臋 troch臋 "pojecha膰" (oczywi艣cie na tyle 偶eby da艂o si臋 sprzeda膰 film. Moja dzia艂ka w tych filmach to t艂a i koncepty. 聽 Arktyka. Lesze Nowicki - re偶yseria Kompozycja - prezes:) Piotr Sikora, Beata Tomaszewska - animacja 3d, Robert Sarlej - render, Aleksander Szkudlarek - wykonanie scenografii 3d (pokoik) 聽 koncepty g艂贸wnego widoku: 聽 聽 Ostatecznie sko艅czy艂o si臋 na czym艣 mniejwi臋cej takim: 聽 聽 koncept pokoju: 聽 聽 i kilka gotowych te艂ek: 聽 聽 聽
Napisano 6 Kwiecie艅 200619 l Autor Hamama: Lesze Nowicki - re偶yseria, Kompozycja - Marcin Wa艣ko, Beata Tomaszewska - animacja 3d, Robert Sarlej - render, Aleksander Szkudlarek - wykonanie scenografii 3d 聽 koncepcior: 聽 聽 te艂ka: 聽 聽 聽 troszk臋 mniejszych przyk艂ad贸w z kontur贸wkami, nie s膮 na tyle ciekawe 偶eby zapodawa膰 w du偶ym rozmiarze:) 聽
Napisano 6 Kwiecie艅 200619 l Autor Chester Zygzak - re偶yserowa艂 znowu Leszek, ale tym razem oby艂o si臋 bez 3d 聽 聽 聽 聽 kilka mniejszych: 聽 g贸rka przed zawaleniem: 聽 聽 i po zawale 聽 聽 widoczki: 聽 聽
Napisano 6 Kwiecie艅 200619 l http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=25843 聽 ta miejscoowka rzadzi bigleb ja chce tam byc :D 聽 ******* ilustracje, rzadzisz ojciec
Napisano 6 Kwiecie艅 200619 l Autor zagubi艂o si臋:): 聽 聽 a tak np. wygl膮daj膮 szkice ( Leszka, chyba:)) do kt贸rych sztukuje t艂a: 聽 聽 Wi臋kszo艣膰 sk艂adana na zasadzie skoro raz si臋 namalowa艂o to wystarczy przeklei膰, c贸偶 brak czasu na malowanie wszystkiego wsz臋dzie od "0". Na szcz臋艣cie w filmie tego nie wida膰. 聽 I to by by艂o na tyle w tym przyd艂ugawym odciniku:)
Napisano 6 Kwiecie艅 200619 l pierwsze widoczki 艣liczniunie. Zygzak bardzo fajny, dynamiczny i wygl膮da tak "wektorowo". Ciekaw jestem jak sobie technicznie poradzi艂e艣 z tymi gradientami.
Napisano 6 Kwiecie艅 200619 l veeeery nice :) I to by by艂o na tyle w tym przyd艂ugawym odciniku:) to b臋dzie moja pierwsza ulubiona telenowela mam nadziej臋 :] 聽 Pozdrawiam
Napisano 6 Kwiecie艅 200619 l Autor Nast臋pny odcinek gdzie艣 za kwarta艂 albo 2:) 聽 Morbid - Polygonall lasso tool + mi臋kki brush i tak kawa艂ek po kawa艂ku.
Napisano 6 Kwiecie艅 200619 l 艢wietne kolorki, zygzak rz膮dzi, chocia偶 najbardziej podoba mi si臋 chyba Arktyka :) 聽 Kiedy i gdzie emisja spot贸w ?
Napisano 6 Kwiecie艅 200619 l Autor Pozwolono mi pokaza膰 wi臋c mniemam 偶e emisja by艂a/jest. Mo偶e uda mi si臋 mpgi wyci膮gn膮膰 i zarzuci膰.
Napisano 6 Kwiecie艅 200619 l ale fajowskie! chojny super, i l贸d pod wod膮 te偶 elagancki. ehhh, tez chcialbym tak umi膰 :)
Napisano 6 Kwiecie艅 200619 l Bigleb - full respect - da_panoramka.jpg jedna z lepszych kt贸re pokaza艂es.
Napisano 6 Kwiecie艅 200619 l Rzeczowo rzecz ujmuj膮c: 艢liczniutkie :) 聽 Najbardziej mi sie podobaja dynamiczne ksztalty tych stok贸w i ten tajemniczy protok膮tny przerebelek :p
Napisano 6 Kwiecie艅 200619 l to juz drugi raz w tym tygodniu kiedy sie zalamalem (wczesniej pierdzielnik). czytalem dzisiaj na szczescie, ze kurs spawacza kosztuje 2k zl, potem mozna zarabiac nawet po 4k-5k. czas sie przekwalifikowac.
Napisano 6 Kwiecie艅 200619 l to juz drugi raz w tym tygodniu kiedy sie zalamalem (wczesniej pierdzielnik). czytalem dzisiaj na szczescie, ze kurs spawacza kosztuje 2k zl, potem mozna zarabiac nawet po 4k-5k. czas sie przekwalifikowac. I Ty to m贸wisz? a co mamy my, maluczcy powiedzie膰? 聽 Bigleb - rewelka, du偶o dobre.
Napisano 6 Kwiecie艅 200619 l w jakich programach ty to robisz ja jestem poczatkujac y w toon boom czy jestem na dobrej drodze
Napisano 6 Kwiecie艅 200619 l pikne nic dodc nic ujac :) 聽 fajnie ze choc na forum mozemy sie "poocierac" o twoja tworczosc :)
Napisano 6 Kwiecie艅 200619 l czytalem dzisiaj na szczescie, ze kurs spawacza kosztuje 2k zl, potem mozna zarabiac nawet po 4k-5k. czas sie przekwalifikowac.Za drogi ten kurs. Trzeba by Intuosa i wszystkie DVD Total Training zastawic..
Napisano 6 Kwiecie艅 200619 l Autor 'poociera膰" kurde:) to偶 mnie tam przyjemno艣膰 sprawia pokazywanie:) 聽 Programy - Photoshop. Do kompozycji Avid DS i AE 聽 reklam贸wki: Arktyka: http://www.platige.com/index.php?tu=23&lng=pl&c=103 Hamama: http://www.platige.com/index.php?tu=23&lng=pl&c=119 ZigZak: http://www.platige.com/index.php?tu=23&lng=pl&c=123 聽 Kengi, ani si臋 wa偶 przekwalififikowywa膰! 聽 Dzi臋ki za mi艂e s艂owa.
Napisano 6 Kwiecie艅 200619 l wysmienicie jak zawsze, wszystko juz powyzej bylo napisane, pozdrawiam:)
Napisano 7 Kwiecie艅 200619 l Czy jest mozliwa do wyciagniecia od ciebie BigLeb informacja, w jakim przedziale cenowym miesci sie opracowanie takich dzielek? 聽 Mi najbardzeij sie podobaja danonkowe tla. Ogolnie swietnie dobierasz palete kolorow - zaden z obrazkow nie jest nudny, mimo silnie dominujacych kolorow - pozazdroscic... no i cwiczyc ;]
Napisano 7 Kwiecie艅 200619 l Dobre pytanko Omen, ale nie zdradzi on ceny, kiedy艣 go te偶 zapyta艂em o to samo wieki temu i wygl膮da mi na to ze to tajemnica firmowa :/
Napisano 7 Kwiecie艅 200619 l No ba! Dokladnej ceny tez bym nie podal. Dlatego spytalem o przedzial :] Moze sie uda ;P
Napisano 7 Kwiecie艅 200619 l Co do spawacza, nie tylko na piwo by zosta艂o, ale nie musia艂bys chodzic do solarium :P
Napisano 7 Kwiecie艅 200619 l Autor D偶entelmeni jak wiadomo nie dyskutuj膮 o kasie, szczeg贸lnie gdy maj膮 w umowie zapis 偶e pod gro藕b膮 utraty kilku dobrych z艂otych maj膮 siedzie膰 cicho:)
Napisano 7 Kwiecie艅 200619 l Spoko, Big doskonale Ci臋 rozumiemy. Poprostu jeszcze do takich spraw nie doros艂em. A nale偶a艂o ju偶 dawno to zrobic :)
Napisano 8 Kwiecie艅 200619 l Hamama i Zygzaka najbardziej przypad艂y mi do gustu. Mi艂o si臋 ogl膮da niez艂膮 robot臋 i jest na czym oko zawiesi膰. Mam pytanie, ile 艣rednio sp臋dzasz czasu nad jednym np t艂em powiedzmy Pierwsze z Hamamy i z Zygzaka?
Napisano 8 Kwiecie艅 200619 l Poprostu jeszcze do takich spraw nie doros艂em. 聽 Fakt... na takie info nie liczy艂 bym nawet w rozmowie f2f, a co dopiero na publicznym forum... Sprawa w sumie zamkni臋ta, ale warto podkre艣li膰 偶e takie pytania s膮 wybitnie nie na miejscu.... 聽 Pozdrawiam,
Napisano 8 Kwiecie艅 200619 l Autor Dzionek - 2, dokladnie nie powiem, ale bez jakiegos wiekszego scisku czasowego i pospiechu, na luzie bo na og贸艂 zaczynam gdy jest animatik i i tak trzeba czeka膰 a偶 uj臋cie po uj臋ciu zostanie zanimowane. Koncept do hamamy to dos艂ownie moment by艂 bo sporo przeklei艂em z pokazywanego kiedy艣 Hortexa:) Jak ju偶 jest widoczek podstawowy do jednej lokacji to reszte idzie sprawnie - 2 - 3 widoczki na dzie艅.
Napisano 9 Kwiecie艅 200619 l palce liza膰 te widoczki,z deczka wektorowy klimacik maj膮 :) kiedy Ty sie uspokoisz;P
Napisano 9 Kwiecie艅 200619 l to juz drugi raz w tym tygodniu kiedy sie zalamalem (wczesniej pierdzielnik). czytalem dzisiaj na szczescie, ze kurs spawacza kosztuje 2k zl, potem mozna zarabiac nawet po 4k-5k. czas sie przekwalifikowac. 聽 wszyscy ktorzy mysla o zmianie profesji zapomnieli o tym skad taka kasa heh przekfalifikowani moga zapomniec o przekazaniu tabletu swojemu potomkowi ... 聽 wiec zastanowcie sie nastepnym razem zeby nie myslec krotko wzrocznie przyszli ojcowie hehe 聽 bigi ... milusie to ogolnie ...najslabsze te okienka ...bo co tu wiecej mozna :) 聽 poz
Napisano 9 Kwiecie艅 200619 l czy ktos moze mi odsprzedac swuj stary tablet moze byc dobity byle by dzia艂a 艂 no i cena zeby by艂a malutka ?? 聽 聽 w jakim programie by艂y robione nie te ilustracje ale ca艂e animacje ??
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto