Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 214
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Cud miód i orzeszki :D Po obejrzeniu takiego czegoś człowiek się zastanawia czy nie lepiej by było zostać szwaczką a grafikę zostawić innym :P

Napisano

siateczka:)

4wirebx9.th.jpg

javor kierownica na razie wisi w powietrzu:p a co do mieszka to wydaje mi sie ze jak ma jakies refleksy to lepiej wyglada, no ale jeszcze sie zobaczy:) w sumie moja pierwsza polorganiczna rzecz jak robilem:D

dziekuje za komenatrze, z pewnoscia motywuja:) pozdro

Napisano
JohnZi czy ty aby nie masz jakiegos skrzywienia psychicznego??

hehehehe, i kto to mowi :]

a srodek cudowny! prosze o finish w 1280x1024 :]

Napisano

Już i tak Ci przycukrowali ostro, więc Ja napisze tylko że super ;)

Gość spokojny
Napisano

Zaje fajnie- czy jakoś tak się to pisze ;) Naprawdę full wypasik :)

Napisano

dzieki panowie za te pozytywne komenty:)

pecet siedzienia robione ze zdjec:)

aha mam zamiar skonczyc model wnetrza do konca nadchodzacego weekendu:P moze to i smieszne sie wydac ale tak mam cel:D wiem ambitny:D

Napisano

E tam ambitny... jak będziesz siedział 24h na dobę tylko z przerwami na jedzenie i toalete (i dużo kawy) to się wyrobisz ;) hehe

Powodzenia

Napisano

wsumie najgorsze masz za soba z trudnych elementow zostaly jeszcze drzwi :)ale z mojego doswiadczenia drzwi przy desce albo fotelu to pryszcz :D

wiec powodzenia i zlotej galerii zycze :)

pozdro

Gość Raffaello
Napisano

no widze ze nie długo to juz będzie jazda próbna!? dobra praca nad detalami kabiny

Napisano

zrobilem troche szkieletu wewnatrz( nie wiem czy to sie tak zwie:P) musze powiedziec ze ciezko bylo:/ czesc nieprzespanej nocy i jest;)

61jx5.th.jpg

62hr1.th.jpg

aha czy ten render jest u was przepalony?

62391179lt3.th.jpg

Napisano

Nie no człowieku... ja wymiękam... kaaaawał dobrej, bardzo dobrej roboty... chciałoby się powiedzieć - obyś spał jak najmniej... he he

Znakomicie to wygląda...

PS. Ten oststni u mnie też troszkę przepalony ale i tak dobrze widać :)

Napisano

mrkrzysiek jesli mowa o leczeniu to zdaloby sie cos na nadmierna sennosc:P hehe

dziekuje wszystkim za komentarze;]

siateczka jakby ktos chcia;]

6siatajx6.th.jpg

Napisano

Super... nawet nie wiem co więcej napisać ;)

Napisano

no wlasnie nie ze nie jestem zawziety:pp mialo byc skonczone przez weekend, a nie zapowiada sie:P

Drab gasnica juz jest, tylko wiesz co mam problemy z ta zołta kamizelka, strasznie ciezko sie ja modeluje:P

Napisano

gaśnica jak gaśnica przez pół roku nie miałem i nic sie nie stało :P ale ważne żebyś nie zapomniał jakiejś choinki zapachowej czy coś takiego powieścić na lusterko, albo takie coś co pachnie przy nawiewach ;)

Napisano

no bubu przy tej czesci dzwni juz problemu byly, nie powiem:/

Pecet choineczka bedzie:) myslalem o niej juz wczesniej, widac podobnie myslimy:P w sumie to ram by sie zdal:D nie wiem jak mi to pojdzie na 768:P

Napisano

master dokladnie tak:D

zrobilem w koncu te @#$%^& drzwi, ehh meczarnia, a jeszcze mi tyl zostal. Tyle sie na nich nameczylem a i tak nie jestem do konca zadowolony. Musze jeszcze pare vertexow poprzesowac zeby te szpary polikwidowac i pomaskowac pare rzeczy;]

56535802wx5.th.jpg