JohnZi Napisano 19 Marzec 2007 Autor Share Napisano 19 Marzec 2007 ... Że Ci się chce... ;) chce, nie chce musi:D reszcie dziekuje za komentarze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 19 Marzec 2007 Share Napisano 19 Marzec 2007 O jaaaaaaaa :] Cudo :D Teraz to wymieklem......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salvage Napisano 19 Marzec 2007 Share Napisano 19 Marzec 2007 Chyba jednak zostanę programistą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diablos Napisano 19 Marzec 2007 Share Napisano 19 Marzec 2007 Cud miód i orzeszki :D Po obejrzeniu takiego czegoś człowiek się zastanawia czy nie lepiej by było zostać szwaczką a grafikę zostawić innym :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 19 Marzec 2007 Share Napisano 19 Marzec 2007 kozackie...pokaż siateczke jeszcze ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 19 Marzec 2007 Share Napisano 19 Marzec 2007 Wnetrze jest boskie......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 19 Marzec 2007 Share Napisano 19 Marzec 2007 spoko :P ale kierownica jest za blisko deski i mieszek lewarka zmiany biegów popraw bo odstaje od reszty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 19 Marzec 2007 Autor Share Napisano 19 Marzec 2007 siateczka:) javor kierownica na razie wisi w powietrzu:p a co do mieszka to wydaje mi sie ze jak ma jakies refleksy to lepiej wyglada, no ale jeszcze sie zobaczy:) w sumie moja pierwsza polorganiczna rzecz jak robilem:D dziekuje za komenatrze, z pewnoscia motywuja:) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 19 Marzec 2007 Share Napisano 19 Marzec 2007 ładnie, najgorsze są boczki dzwi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg_jg Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 + za cierpliwość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 JohnZi czy ty aby nie masz jakiegos skrzywienia psychicznego?? Normalnie szok!! Bardzo slicznie ladnie bajerancko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 JohnZi czy ty aby nie masz jakiegos skrzywienia psychicznego?? hehehehe, i kto to mowi :] a srodek cudowny! prosze o finish w 1280x1024 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jim mee Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 O Gi ! Modelik wyśmienity , ale wnętrze powala. Gratuluje zapału w pracy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 28 Marzec 2007 Autor Share Napisano 28 Marzec 2007 taki maly upik kurcze musze sie spręzyc:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 28 Marzec 2007 Share Napisano 28 Marzec 2007 Wariat! :D Siateczka fotela pls :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Marzec 2007 Share Napisano 28 Marzec 2007 swietne!! jeden z lepszych modeli fur jaki widzialem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 28 Marzec 2007 Autor Share Napisano 28 Marzec 2007 Drab dzieki:) nielot przestan bo sie zarumienie:P siateczka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 28 Marzec 2007 Share Napisano 28 Marzec 2007 ładnie :) siedzenia z jakichś bluprintów czy na oko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 28 Marzec 2007 Share Napisano 28 Marzec 2007 super kawał świetnej roboty tylko pozazdrościć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 28 Marzec 2007 Share Napisano 28 Marzec 2007 Usiadloby sie na tych fotelach - piknie Panie piknie!!! Robta dalej :) Gmin sie domaga wiecej!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 28 Marzec 2007 Share Napisano 28 Marzec 2007 Już i tak Ci przycukrowali ostro, więc Ja napisze tylko że super ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość spokojny Napisano 28 Marzec 2007 Share Napisano 28 Marzec 2007 Zaje fajnie- czy jakoś tak się to pisze ;) Naprawdę full wypasik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 29 Marzec 2007 Autor Share Napisano 29 Marzec 2007 dzieki panowie za te pozytywne komenty:) pecet siedzienia robione ze zdjec:) aha mam zamiar skonczyc model wnetrza do konca nadchodzacego weekendu:P moze to i smieszne sie wydac ale tak mam cel:D wiem ambitny:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 29 Marzec 2007 Share Napisano 29 Marzec 2007 E tam ambitny... jak będziesz siedział 24h na dobę tylko z przerwami na jedzenie i toalete (i dużo kawy) to się wyrobisz ;) hehe Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Marzec 2007 Share Napisano 29 Marzec 2007 wsumie najgorsze masz za soba z trudnych elementow zostaly jeszcze drzwi :)ale z mojego doswiadczenia drzwi przy desce albo fotelu to pryszcz :D wiec powodzenia i zlotej galerii zycze :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 29 Marzec 2007 Share Napisano 29 Marzec 2007 no widze ze nie długo to juz będzie jazda próbna!? dobra praca nad detalami kabiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 31 Marzec 2007 Autor Share Napisano 31 Marzec 2007 zrobilem troche szkieletu wewnatrz( nie wiem czy to sie tak zwie:P) musze powiedziec ze ciezko bylo:/ czesc nieprzespanej nocy i jest;) aha czy ten render jest u was przepalony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 31 Marzec 2007 Share Napisano 31 Marzec 2007 Nie no człowieku... ja wymiękam... kaaaawał dobrej, bardzo dobrej roboty... chciałoby się powiedzieć - obyś spał jak najmniej... he he Znakomicie to wygląda... PS. Ten oststni u mnie też troszkę przepalony ale i tak dobrze widać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 31 Marzec 2007 Share Napisano 31 Marzec 2007 pięknie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 31 Marzec 2007 Share Napisano 31 Marzec 2007 Ja "wysiadam" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 31 Marzec 2007 Share Napisano 31 Marzec 2007 Ludzie trzeba go leczyć. Po prostu mnie wgniotłeś w ziemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#Pawel Napisano 31 Marzec 2007 Share Napisano 31 Marzec 2007 bjudifull! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 31 Marzec 2007 Autor Share Napisano 31 Marzec 2007 mrkrzysiek jesli mowa o leczeniu to zdaloby sie cos na nadmierna sennosc:P hehe dziekuje wszystkim za komentarze;] siateczka jakby ktos chcia;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synthax Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 Chyle czoła... I to wszystko tak zwyczajnie w maxie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 Super... nawet nie wiem co więcej napisać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 Zawzięty jesteś JohnZi:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 Nie zapomnij o gaśnicy pod siedzeniem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 1 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2007 no wlasnie nie ze nie jestem zawziety:pp mialo byc skonczone przez weekend, a nie zapowiada sie:P Drab gasnica juz jest, tylko wiesz co mam problemy z ta zołta kamizelka, strasznie ciezko sie ja modeluje:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ETA Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 OMG, model pierwsza klasa:) czekam na finalną wersję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 NIe pogubiles sie w tej siatce?? :> Ostro wymiatasz................ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 gaśnica jak gaśnica przez pół roku nie miałem i nic sie nie stało :P ale ważne żebyś nie zapomniał jakiejś choinki zapachowej czy coś takiego powieścić na lusterko, albo takie coś co pachnie przy nawiewach ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 1 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2007 no bubu przy tej czesci dzwni juz problemu byly, nie powiem:/ Pecet choineczka bedzie:) myslalem o niej juz wczesniej, widac podobnie myslimy:P w sumie to ram by sie zdal:D nie wiem jak mi to pojdzie na 768:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salvage Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 Kurde, ale czysto... Szacunek. A jak choinka, to nie zapomnij o swiatelkach i bombkach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belialek Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 eeee on rozebral mesia, wyrwal drzwi, pociagnal farba matowa i zdjecie zrobil... fake! :D po tym co zobaczylem chyba jednak wroce do paint'a ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elmo22 Napisano 4 Kwiecień 2007 Share Napisano 4 Kwiecień 2007 hej mam male pytanko, nie wiem czy nie padlo juz wczesniej>> krawedzie lecisz na chamferku czy na weight? modelik bardzo fajny, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 4 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2007 only chamfer and connect:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 5 Kwiecień 2007 Share Napisano 5 Kwiecień 2007 skąd bierzesz referki do tego? z garażu? :PPP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 5 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2007 master dokladnie tak:D zrobilem w koncu te @#$%^& drzwi, ehh meczarnia, a jeszcze mi tyl zostal. Tyle sie na nich nameczylem a i tak nie jestem do konca zadowolony. Musze jeszcze pare vertexow poprzesowac zeby te szpary polikwidowac i pomaskowac pare rzeczy;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 5 Kwiecień 2007 Share Napisano 5 Kwiecień 2007 super :) czekam na materiały i render:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 5 Kwiecień 2007 Share Napisano 5 Kwiecień 2007 ta klamka jakaś taka plastelinowa, pozatym pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi