Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
  • Autor
... Że Ci się chce... ;)

chce, nie chce musi:D

reszcie dziekuje za komentarze:)

• Odpowiedzi 214
  • Wyświetleń 35,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Cud miód i orzeszki :D Po obejrzeniu takiego czegoś człowiek się zastanawia czy nie lepiej by było zostać szwaczką a grafikę zostawić innym :P

Napisano

spoko :P ale kierownica jest za blisko deski i mieszek lewarka zmiany biegów popraw bo odstaje od reszty :)

Napisano
  • Autor

siateczka:)

4wirebx9.th.jpg

javor kierownica na razie wisi w powietrzu:p a co do mieszka to wydaje mi sie ze jak ma jakies refleksy to lepiej wyglada, no ale jeszcze sie zobaczy:) w sumie moja pierwsza polorganiczna rzecz jak robilem:D

dziekuje za komenatrze, z pewnoscia motywuja:) pozdro

Napisano
JohnZi czy ty aby nie masz jakiegos skrzywienia psychicznego??

hehehehe, i kto to mowi :]

a srodek cudowny! prosze o finish w 1280x1024 :]

Napisano

Już i tak Ci przycukrowali ostro, więc Ja napisze tylko że super ;)

Napisano

Zaje fajnie- czy jakoś tak się to pisze ;) Naprawdę full wypasik :)

Napisano
  • Autor

dzieki panowie za te pozytywne komenty:)

pecet siedzienia robione ze zdjec:)

aha mam zamiar skonczyc model wnetrza do konca nadchodzacego weekendu:P moze to i smieszne sie wydac ale tak mam cel:D wiem ambitny:D

Napisano

E tam ambitny... jak będziesz siedział 24h na dobę tylko z przerwami na jedzenie i toalete (i dużo kawy) to się wyrobisz ;) hehe

Powodzenia

Napisano

wsumie najgorsze masz za soba z trudnych elementow zostaly jeszcze drzwi :)ale z mojego doswiadczenia drzwi przy desce albo fotelu to pryszcz :D

wiec powodzenia i zlotej galerii zycze :)

pozdro

Napisano

no widze ze nie długo to juz będzie jazda próbna!? dobra praca nad detalami kabiny

Napisano
  • Autor

zrobilem troche szkieletu wewnatrz( nie wiem czy to sie tak zwie:P) musze powiedziec ze ciezko bylo:/ czesc nieprzespanej nocy i jest;)

61jx5.th.jpg

62hr1.th.jpg

aha czy ten render jest u was przepalony?

62391179lt3.th.jpg

Napisano

Nie no człowieku... ja wymiękam... kaaaawał dobrej, bardzo dobrej roboty... chciałoby się powiedzieć - obyś spał jak najmniej... he he

Znakomicie to wygląda...

PS. Ten oststni u mnie też troszkę przepalony ale i tak dobrze widać :)

Napisano
  • Autor

mrkrzysiek jesli mowa o leczeniu to zdaloby sie cos na nadmierna sennosc:P hehe

dziekuje wszystkim za komentarze;]

siateczka jakby ktos chcia;]

6siatajx6.th.jpg

Napisano

Super... nawet nie wiem co więcej napisać ;)

Napisano
  • Autor

no wlasnie nie ze nie jestem zawziety:pp mialo byc skonczone przez weekend, a nie zapowiada sie:P

Drab gasnica juz jest, tylko wiesz co mam problemy z ta zołta kamizelka, strasznie ciezko sie ja modeluje:P

Napisano

OMG, model pierwsza klasa:) czekam na finalną wersję.

Napisano

NIe pogubiles sie w tej siatce?? :> Ostro wymiatasz................

Napisano

gaśnica jak gaśnica przez pół roku nie miałem i nic sie nie stało :P ale ważne żebyś nie zapomniał jakiejś choinki zapachowej czy coś takiego powieścić na lusterko, albo takie coś co pachnie przy nawiewach ;)

Napisano
  • Autor

no bubu przy tej czesci dzwni juz problemu byly, nie powiem:/

Pecet choineczka bedzie:) myslalem o niej juz wczesniej, widac podobnie myslimy:P w sumie to ram by sie zdal:D nie wiem jak mi to pojdzie na 768:P

Napisano

Kurde, ale czysto... Szacunek. A jak choinka, to nie zapomnij o swiatelkach i bombkach :)

Napisano

eeee on rozebral mesia, wyrwal drzwi, pociagnal farba matowa i zdjecie zrobil... fake! :D

po tym co zobaczylem chyba jednak wroce do paint'a ;)

Napisano

hej mam male pytanko, nie wiem czy nie padlo juz wczesniej>> krawedzie lecisz na chamferku czy na weight?

modelik bardzo fajny, pozdrawiam

Napisano
  • Autor

master dokladnie tak:D

zrobilem w koncu te @#$%^& drzwi, ehh meczarnia, a jeszcze mi tyl zostal. Tyle sie na nich nameczylem a i tak nie jestem do konca zadowolony. Musze jeszcze pare vertexow poprzesowac zeby te szpary polikwidowac i pomaskowac pare rzeczy;]

56535802wx5.th.jpg