nielot007 Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 hehe mierze czas 59min59sec, 59min58sec.................. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 14 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2006 litosci:D:D rady nie daje... zmieniam zdanie... ten tyl jest cholerny jak niewiem co, w zyciu sie z takim nie spotkalem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeszcze mi sie juz tak zacina... czekajcie na update'y cierpliwie... nielot -> a Tobie polecam TO moglibysmy sie troszke popojedynkowac w inny sposob niz modele:D:D pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 Lukasz_S: zawiech z czego?? z BMW?? ;P Teraz Twoj model mi sie najbardziej podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 nie no Łukasz wymiata :) a potem to sam niewiem:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 Zgadzam sie z mrkrzysiek :) ale nielot dajesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 drobny update: - lampy przód - klamki komentujcie coś :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 15 Lipiec 2006 Share Napisano 15 Lipiec 2006 wcale nie brzydko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrzecionek Napisano 15 Lipiec 2006 Share Napisano 15 Lipiec 2006 Lukasz_S piękny model wklejam też swoje wypociny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 15 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2006 THE END: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marcin_mocny Napisano 15 Lipiec 2006 Share Napisano 15 Lipiec 2006 hubert jeżeli to już koniec to cienko znów się napaliłeś żeby skończyć prędko, popatrz tył już tak przyspieszyłeś, że ma zdecydowanie więcej błędów od przodu czy boczków może tylko nieznacznie lepiej od alfy, ale nadal to chyba olewka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 15 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2006 no ok... bede jeszcze nad tym siedzial tylko wskaz gdzie jest zle, ja od siebie to poprawie swiatla na zderzaku i zastąpie teksture modelem swiatel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 15 Lipiec 2006 Share Napisano 15 Lipiec 2006 Ja pozwoliłem sobie zaznaczyć błędy, wydaje mi sięże w tych miejscach jest krzywo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sysol Napisano 15 Lipiec 2006 Share Napisano 15 Lipiec 2006 hmm fajnie fajnie sobie radzicie z tym modelem !!:] ja utknolem na tylnej części hehe teraz dwa tygodnie w Warszawie to może coś zrobie bo będę miał mase wolnego czasu POZDRAWIAM ! i do zobaczyska za 2 tygodnie:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urban Napisano 15 Lipiec 2006 Share Napisano 15 Lipiec 2006 update: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 urban: no widac u Ciebie postepy. Jest troche bledow, ale z czasem wyrobisz sobie marke bo widze, ze wiesz o co w tym wszystkim chodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 mało się dzieje to pokazuje felge (jakieś 30min w rhino) ale chyba jeszcze raz zrobi bo ta mało podobna do orginału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marcin_mocny Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 a dlaczego obręcz w rhino?? bo domyślam się, że reszta znaczy samochód to 3d max był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 Czasem w Rhino łatwiej i szybciej jest coś zrobić. Pozatym powierzchnie poligonowe czasem mszczą się na etapie renderingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 a dlaczego obręcz w rhino?? dokładnie tak jak napisał RA, z nurbsów łatwiej zrobić felge i robi się dużo szybciej, tylko potem jest problem po eksporcie bo taka felga to składa się bardzo dużej ilości poly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marcin_mocny Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 ja wiem dlaczego się robi w rhino ale nie mówcie, że w tej audicy są takie trudne, żeby nie dało się ich zrobić w poly więc najlepszy będzie ten komu wyjdą w maxiu w rhino to można robić takie alusy co idą do lamborghini etc. ;) :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 update: -lampy tył -zderzak tył więc najlepszy będzie ten komu wyjdą w maxiu przyznaje bez bicia że dla mnie każda felga w poly jest trudna :p a na początku jest napisane że technika dowolna, więc nie ważne w czym sie robi tylko jak wygląda :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marcin_mocny Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 oki dobra a jakbyś pecet chciał to sprawdź to: http://3dnuts.com/tutorials/mod_rim.shtml bardzo fajny tutek o robieniu alufelgi w poly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 18 Lipiec 2006 Share Napisano 18 Lipiec 2006 marcin_mocny - dzieki, może się przyda :) u mnie już prawie model skończony, jeszcze pare dupereli (jak wycieraczki i takie tam) i biore sie za wnetrze, ale to już poza bitwą wiem wiem ale nie bijcie za "lakier" :p jak są jakieś rażące błedy albo czegoś zapomniałem to piszcie! bo ja to już oczopląsu dostaje od patrzenia się na ten model :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marcin_mocny Napisano 18 Lipiec 2006 Share Napisano 18 Lipiec 2006 nie no panie ładnie :) tylko strasznie ciemno jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 I watek ucichl... ;P Dawac tutaj kolejne updejty!! Narod jest spragniony nowosci!! ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urban Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 od jutra jestem nie obecny już cały tył wymodelwałem ale jeszcze jest spro krzywizn jak się z nimi uporam to sdam upadaty będę od 4 sierpnia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 spokojnie. niedługo coś wrzucę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrzecionek Napisano 20 Lipiec 2006 Share Napisano 20 Lipiec 2006 mały apdejt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 20 Lipiec 2006 Share Napisano 20 Lipiec 2006 http://www.audiworld.com/news/06/q7/content.shtml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 20 Lipiec 2006 Share Napisano 20 Lipiec 2006 Lukasz_S: "fajne se to mosz, pilnuj se tego" :) Nie no u mnie numero uno!! Rewelacja! Gratuluje juz teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marcin_mocny Napisano 20 Lipiec 2006 Share Napisano 20 Lipiec 2006 od początku mówiłem, że łukaszowi najlepiej to idzie nie wiem jak tam szczegóły, ale naprawdę efekt wizualny jest zdecydowanie poziomu - bądźmy szczerzy - loozacka czy kome (bzyka??) tak więc teraz tylko należy czekać na kome'go, ażeby porównać modele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 20 Lipiec 2006 Share Napisano 20 Lipiec 2006 tia, szczególnie ciągłość powierzchni na poziomie rowków ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 Łukasz_S jak zwykle skromny, ale na prawdę kawał dobrej roboty i jak na razie najlepszy model w bitwie gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrzecionek Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 troszke do przodu wreście zaczyna wyglądać jak samochód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 Lukasz_S masz trochę dzikie przednie światła i felgi... i co znaczy te audo? poza tym super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 Lukasz_S: no i tak to mialo wygladac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marcin_mocny Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 mi się bardzo podoba, że łukasz zrobił takie alusy jedynie głupio wygląda we wnękach kół taka pustka przez środek wozu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polon Napisano 24 Lipiec 2006 Share Napisano 24 Lipiec 2006 praca swietna tylko gdyby z troszke wiecej fotonikow i probeczek.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mujas Napisano 25 Lipiec 2006 Share Napisano 25 Lipiec 2006 Lukasz_S; Rewelacyjnie Ci to wyszło naprawdę, świetna praca (jest coś takiego że coś Ci się nie podoba lub podoba ale nie do końca tak jak mi np ten samochód, ale oglądając Twe dzieło zaczynam naprawdę zmieniać zdanie o 180 stopni a to świadczy o tym że naprawdę BARDZO dobrze Ci to wyszło potrafisz coś przeciętnego przedstawić w znacznie lepszym wizerunku,narazie jesteś top one :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrzecionek Napisano 25 Lipiec 2006 Share Napisano 25 Lipiec 2006 cipke dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 25 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2006 opony zbyt plaskie, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrzecionek Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 myśle że pomału zbliżam sie do końca zrobie jeszcze tylko klamki lusterka i poprawie opony i to już będzie koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 Łukasz_S widze ze dbasz o swoje punkty reputacji ;) pytanko czy przeszkadzalo by ci jakby to audi sie pojawialo na niektorych moich wizkach ?:) dzieki zawsze chcialem sobie w viwporcie takim poobracac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 28 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2006 lukasz -> najpewno pobiorę, ale w celach edukacujnych:) chociaz niewiem czy nie lepiej jakbys umiescil scenę dopiero po zakonczeniu bitwy:D wiesz... jak komus sie nie bedzie chcialo robic zderzaka to na przyklad moze g wtedy wziasc od ciebie:D:D pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 29 Lipiec 2006 Share Napisano 29 Lipiec 2006 maly bonus :) model + mat :) za Free moze Wam sie przyda plik 7MB, 3dsmax 8 http://lukaszstanek.info/_render/audi/audi_q7.rar Lukasz_S a mógłbyś wyeksportować to do rozszerzenia .3ds ?? Bo ja mam maxa 7 a też chciałbym pobawić się profesjonalnym autkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrzecionek Napisano 29 Lipiec 2006 Share Napisano 29 Lipiec 2006 pobawiłem się troche teksturkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Lipiec 2006 Share Napisano 29 Lipiec 2006 fajnie wam tu idzie fuck!! czemu mi sie nie chce go modelowac(audi) !! lusterko robie juz trzeci dzien :D ale dam rade ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 29 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2006 no nielot dajesz! ja z lusterkiem wiekszych klopotow nie mialem ale za to tyl... męczarnia... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 29 Lipiec 2006 Share Napisano 29 Lipiec 2006 Kurde chłopaki ale żeście pojechali... Ekstra modele niektóre są, inne ciut słabsze ale też dają rade ;) Ja to odpadam, nie mam wogóle czasu. A wszystko przez to że moja dziewczyna ma wakacje ;) Czasami cholera nie daje mi dojść do kompa przez 3 dni :( Może jeszcze coś wyskrobie to wrzuce (choć wątpie ;P) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 29 Lipiec 2006 Share Napisano 29 Lipiec 2006 jakby jeszcze nie wszyscy wiedzieli to link do mojego skończonego Audi :klik! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi