KacperSpala Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 Takie tam : p 3d + 2d. Nie miało byc odbic niebieskich, nie miało xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 za bardzo nie wiem co to jest, logo jakies? jezeli scena to przez materialy i render - slaba, pozdrawaim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaoC Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 Nie miało być nie tylko niebieskich reflexow chyba? Cos nie wyszlo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 Model chyba nawet dobry, ale reszta pozostawia wiele do życzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KacperSpala Napisano 12 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2006 nie kcem się tłumaczyc ale to jest taka abstrakcja, żeby nie powiedziec 'sztuka nowoczesna' XDDD mam tego wiecej u siebie w folio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 takie tam mazy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aust Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 Ja uważam że jest super! Przyjemnie się na to patrzy, świetny materiał na tapetkę. Co chcecie od materiałów? Jakie niby miały by być? Szkło/kryształ/chromowana stal z jakąś kaustyką i innymi bajerami, i po co po to żeby tylko wam zaimponować? Świetnie wygląda z prostymi i nieskomplikowanymi materiałami może to trochę efekciarskie ale skoro wygląda cool to niema w tym nic złego. Scena to nie zawsze musi być idealnie odwzorowany ( odgapiony ) przedmiot... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 Mi się też podoba, fajny klimat. Tylko tło troche pustawe, ale milo sie to ogląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 podoba się, trochę kosmiczne, już jest na tapetce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 Nie miało być niebieskich refleksów ? A w PS poprawiś sie nie dało ? poza tym takie sobie, nie rozumie też po co zostawiasz tyle miejsca od góry ? Jeśli już zdecydowałeś sie na takie rozstawienie, to wykadrowałbym bardziej dół i tego refleksa zmniejszył... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KacperSpala Napisano 12 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2006 zapewniam że zrozumiałbyś gdybyś miał to w postaci wydruku :)) wtedy wszystko inaczej widac. oryginal a3 300 dpi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 Wiem, o co ci chodzi, widziałem już kilka podobnych stylowo prac, dlatego napisałem to: Jeśli już zdecydowałeś sie na takie rozstawienie, to wykadrowałbym bardziej dół i tego refleksa zmniejszył... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 A ja jako kiedyś fan tego typu tapet i dzieł mogę powiedzieć , że strasznie niecytelnie zamienia się 2d w 3d i nie potrzebnie dodana jest ta podłoga ;) Nie ma źle ;) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 mi sie nie podoba, nie wiele tam widze, nawet jak miala to byc abstrakcja to dla mnie jest to zbyc abstrakcyjne ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 Sporo miejsca u góry .. mimo to fajne. Dziwne bo ciężko dojść co to .. ale można odpalić wyobraźnie. Ja tam chwytam taką abstrakcje. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 Model dobry, ale render i matsy trochę zepsułeś. No i te niebieskie cosiki... 5/10, mogło być lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadek Stal Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 khe, khe, spoko wyglada. salut Dziadek Stal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIDI Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 stary zajebiste...chce miec cos takiego na koszulce wiec sie nie sluchaj ze slabe bardzo dobre ....peace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Derfalon Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 No mi się też podoba. W tłumie ultrarealistycznych wizek i innych tego typu prac które wyglądają jak zdjęcia z salonu meblowego, tudzież (nawet nie wiem jak to sie pisze) samochodowego to to jest wypas abstrakcyjne. Rewelacja i już:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietrius Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 jaki materiał jest na podłożu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KacperSpala Napisano 16 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2006 chrome refleksyjny 35 % , sklonowany i potem zblurowany, na to gradient maska 50% alpha w góre, żeby wyglądało, że im dalej tym wiekszy blur, z tymi niebieskimi to chodziło mi, ze nie mają byc w odbiciu, a one są dorobione w photoshopie. Jak ktos chce wiecej to zapraszam na http://www.evolved.pl :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 bardzo ładne. ogólnie bardzo ładne rzeczy masz na swoim sajcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi