KacperSpala Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 Takie tam : p 3d + 2d. Nie miało byc odbic niebieskich, nie miało xD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkropinski Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 za bardzo nie wiem co to jest, logo jakies? jezeli scena to przez materialy i render - slaba, pozdrawaim Link to comment Share on other sites More sharing options...
XaoC Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 Nie miało być nie tylko niebieskich reflexow chyba? Cos nie wyszlo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrek Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 Model chyba nawet dobry, ale reszta pozostawia wiele do życzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KacperSpala Posted July 12, 2006 Author Share Posted July 12, 2006 nie kcem się tłumaczyc ale to jest taka abstrakcja, żeby nie powiedziec 'sztuka nowoczesna' XDDD mam tego wiecej u siebie w folio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Kiełbaster Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 takie tam mazy :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aust Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 Ja uważam że jest super! Przyjemnie się na to patrzy, świetny materiał na tapetkę. Co chcecie od materiałów? Jakie niby miały by być? Szkło/kryształ/chromowana stal z jakąś kaustyką i innymi bajerami, i po co po to żeby tylko wam zaimponować? Świetnie wygląda z prostymi i nieskomplikowanymi materiałami może to trochę efekciarskie ale skoro wygląda cool to niema w tym nic złego. Scena to nie zawsze musi być idealnie odwzorowany ( odgapiony ) przedmiot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubi Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 Mi się też podoba, fajny klimat. Tylko tło troche pustawe, ale milo sie to ogląda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piksar Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 podoba się, trochę kosmiczne, już jest na tapetce Link to comment Share on other sites More sharing options...
streaker Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 Nie miało być niebieskich refleksów ? A w PS poprawiś sie nie dało ? poza tym takie sobie, nie rozumie też po co zostawiasz tyle miejsca od góry ? Jeśli już zdecydowałeś sie na takie rozstawienie, to wykadrowałbym bardziej dół i tego refleksa zmniejszył... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KacperSpala Posted July 12, 2006 Author Share Posted July 12, 2006 zapewniam że zrozumiałbyś gdybyś miał to w postaci wydruku :)) wtedy wszystko inaczej widac. oryginal a3 300 dpi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
streaker Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 Wiem, o co ci chodzi, widziałem już kilka podobnych stylowo prac, dlatego napisałem to: Jeśli już zdecydowałeś sie na takie rozstawienie, to wykadrowałbym bardziej dół i tego refleksa zmniejszył... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chveti Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 A ja jako kiedyś fan tego typu tapet i dzieł mogę powiedzieć , że strasznie niecytelnie zamienia się 2d w 3d i nie potrzebnie dodana jest ta podłoga ;) Nie ma źle ;) Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawelkos Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 mi sie nie podoba, nie wiele tam widze, nawet jak miala to byc abstrakcja to dla mnie jest to zbyc abstrakcyjne ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpiatek Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 Sporo miejsca u góry .. mimo to fajne. Dziwne bo ciężko dojść co to .. ale można odpalić wyobraźnie. Ja tam chwytam taką abstrakcje. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
maczuga Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 Model dobry, ale render i matsy trochę zepsułeś. No i te niebieskie cosiki... 5/10, mogło być lepiej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziadek Stal Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 khe, khe, spoko wyglada. salut Dziadek Stal Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIDI Posted July 14, 2006 Share Posted July 14, 2006 stary zajebiste...chce miec cos takiego na koszulce wiec sie nie sluchaj ze slabe bardzo dobre ....peace Link to comment Share on other sites More sharing options...
Derfalon Posted July 16, 2006 Share Posted July 16, 2006 No mi się też podoba. W tłumie ultrarealistycznych wizek i innych tego typu prac które wyglądają jak zdjęcia z salonu meblowego, tudzież (nawet nie wiem jak to sie pisze) samochodowego to to jest wypas abstrakcyjne. Rewelacja i już:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pietrius Posted July 16, 2006 Share Posted July 16, 2006 jaki materiał jest na podłożu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KacperSpala Posted July 16, 2006 Author Share Posted July 16, 2006 chrome refleksyjny 35 % , sklonowany i potem zblurowany, na to gradient maska 50% alpha w góre, żeby wyglądało, że im dalej tym wiekszy blur, z tymi niebieskimi to chodziło mi, ze nie mają byc w odbiciu, a one są dorobione w photoshopie. Jak ktos chce wiecej to zapraszam na http://www.evolved.pl :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
SansSerif Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 bardzo ładne. ogólnie bardzo ładne rzeczy masz na swoim sajcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts