Napisano 12 Lipiec 200618 l za bardzo nie wiem co to jest, logo jakies? jezeli scena to przez materialy i render - slaba, pozdrawaim
Napisano 12 Lipiec 200618 l Autor nie kcem się tłumaczyc ale to jest taka abstrakcja, żeby nie powiedziec 'sztuka nowoczesna' XDDD mam tego wiecej u siebie w folio.
Napisano 12 Lipiec 200618 l Ja uważam że jest super! Przyjemnie się na to patrzy, świetny materiał na tapetkę. Co chcecie od materiałów? Jakie niby miały by być? Szkło/kryształ/chromowana stal z jakąś kaustyką i innymi bajerami, i po co po to żeby tylko wam zaimponować? Świetnie wygląda z prostymi i nieskomplikowanymi materiałami może to trochę efekciarskie ale skoro wygląda cool to niema w tym nic złego. Scena to nie zawsze musi być idealnie odwzorowany ( odgapiony ) przedmiot...
Napisano 12 Lipiec 200618 l Mi się też podoba, fajny klimat. Tylko tło troche pustawe, ale milo sie to ogląda.
Napisano 12 Lipiec 200618 l Nie miało być niebieskich refleksów ? A w PS poprawiś sie nie dało ? poza tym takie sobie, nie rozumie też po co zostawiasz tyle miejsca od góry ? Jeśli już zdecydowałeś sie na takie rozstawienie, to wykadrowałbym bardziej dół i tego refleksa zmniejszył...
Napisano 12 Lipiec 200618 l Autor zapewniam że zrozumiałbyś gdybyś miał to w postaci wydruku :)) wtedy wszystko inaczej widac. oryginal a3 300 dpi.
Napisano 12 Lipiec 200618 l Wiem, o co ci chodzi, widziałem już kilka podobnych stylowo prac, dlatego napisałem to: Jeśli już zdecydowałeś sie na takie rozstawienie, to wykadrowałbym bardziej dół i tego refleksa zmniejszył...
Napisano 12 Lipiec 200618 l A ja jako kiedyś fan tego typu tapet i dzieł mogę powiedzieć , że strasznie niecytelnie zamienia się 2d w 3d i nie potrzebnie dodana jest ta podłoga ;) Nie ma źle ;) Pozdrawiam.
Napisano 12 Lipiec 200618 l mi sie nie podoba, nie wiele tam widze, nawet jak miala to byc abstrakcja to dla mnie jest to zbyc abstrakcyjne ;p
Napisano 13 Lipiec 200618 l Sporo miejsca u góry .. mimo to fajne. Dziwne bo ciężko dojść co to .. ale można odpalić wyobraźnie. Ja tam chwytam taką abstrakcje. Pozdrawiam
Napisano 13 Lipiec 200618 l Model dobry, ale render i matsy trochę zepsułeś. No i te niebieskie cosiki... 5/10, mogło być lepiej
Napisano 14 Lipiec 200618 l stary zajebiste...chce miec cos takiego na koszulce wiec sie nie sluchaj ze slabe bardzo dobre ....peace
Napisano 16 Lipiec 200618 l No mi się też podoba. W tłumie ultrarealistycznych wizek i innych tego typu prac które wyglądają jak zdjęcia z salonu meblowego, tudzież (nawet nie wiem jak to sie pisze) samochodowego to to jest wypas abstrakcyjne. Rewelacja i już:)
Napisano 16 Lipiec 200618 l Autor chrome refleksyjny 35 % , sklonowany i potem zblurowany, na to gradient maska 50% alpha w góre, żeby wyglądało, że im dalej tym wiekszy blur, z tymi niebieskimi to chodziło mi, ze nie mają byc w odbiciu, a one są dorobione w photoshopie. Jak ktos chce wiecej to zapraszam na http://www.evolved.pl :>