Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 129
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No jasne ze za krotki ... ludzie maja wakacja a po wakacjach szkola zanim sie ogarna w nowym roku to juz koniec bitwy i bitwa niedokonczona ;) trzeba by tak o miesiac pchnac do przodu bitwe wiadomo ze graficy 3d to leniwe stworzenia i tak jak Vorek mowi trzeba dluzszy termin dawac :D

Napisano

I Cisza zapadła głucha... :)

A może zrobić konkurs na miss/mistera max3d (chodzi o modele, stop sending damn photoses) ?

Napisano

A o co chodzi;)? Ja już nie jestem w tym interesie i teraz czekają mnie przygotowania do próbnej maturki ale myśle, że 3 dni mogłą się wam przydać...zresztą zgodnie z regulaminem macie 10 dni na dopracowanie prac a nominacje były 7-go więc macie jeszcze kilka dni.

Napisano

Zaraz, przedłużałem termin o 2 tygodnie. Zdawało mi się, że to już w domyśle będzie, że i o te dwa tygodnie przesunie się ostateczny termin. Ten zaś minął w niedzielę.

Napisano

Słuchajcie, tematów już było MULTUM proponowanych, wystarczy wejśc w archiwum takich dyskusji poprzypinanych do KAŻDEJ poprzedniej bitwy. Ctrl C, Ctrl V i gotowe: moderacja może z tego w 30 minut zobić sondę i wrzucić ją na tydzień, bo - jak sądzę - na dłużej nie trzeba, a potem zerknąc na wynik sondy i odpalić kolejną bitwę. I już, po krzyku. :)

Gość George82
Napisano

a ja sie dolaczam... chce sprobowac...:)

a poza tym, to jest dobry sposob na zapelnienie forum fajnymi prackami...

Pozdrawiam!

Napisano

A może jakiś post-nuke? :D

Będzie spora trudność wyczarować coś nowatorskiego :)

A nie mogą przbiegać rownolegle dwie bitwy? 2D i 3D?

Napisano

Heh, sądze ze zrobienie porządnej bitwy to też znalezienie sponsorów, jury itp. Więc dajmy im troche czasu, ale tak czy siak... fajnie by było z jakąś bitwą :)

(pewnie jak sie pojawi bitwa to zaczne marudzic ze czasu nie mam :D )

pozdrawiam

Mirach

Napisano

Witam!!

voreczku--> podaj choc przyblizona date ;) ja strzelam ze bedzie mniej wiecej w marcu :D

a jesli chodzi o tematy to masa jest ich w poprzednich tego typu tematach :)

mi obojetnie jaki temat bo z kazdego (tematu) moze wyjsc super pracka :)

Napisano

Dokładnie- ile można wymyślać skoro archiwum pełne pomysłów (btw- może niech winner wymyśla temat na następną ?). A znając delay marudzić warto zacząć już teraz :D

Napisano

Ja znów dam trochę, niektóre juz kiedyś dawałem

- Only The Good Die Young

- Sztuczny świat

- Piekło/niebo

- Sąd ostateczny

- Odkrycie

- AI

może cię któryś spodoba

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności