thorgal Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 cos mi sie wydaje ze tą bitwą 3d niewiele osob sie interesuje... niewiele nawet cos robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 Niestety :( trzeba przedluzyc termin :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 Prawda boli :/ Ale tak swoja drogą to jak na bitwę 3d to termin jest chyba nieco za krótki (to tak na przyszłość :) ) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 No jasne ze za krotki ... ludzie maja wakacja a po wakacjach szkola zanim sie ogarna w nowym roku to juz koniec bitwy i bitwa niedokonczona ;) trzeba by tak o miesiac pchnac do przodu bitwe wiadomo ze graficy 3d to leniwe stworzenia i tak jak Vorek mowi trzeba dluzszy termin dawac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KacperSpala Napisano 28 Wrzesień 2006 Share Napisano 28 Wrzesień 2006 tak, teraz mam na głowie przeprowadzkę do wawy.... nieprędko będę mógl cos wrzocic, a to juz prawie termin - żal pracy... 1 miesiac + plssssss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 28 Wrzesień 2006 Share Napisano 28 Wrzesień 2006 wiadomo ze graficy 3d to leniwe stworzenia musze sie zgodzić :D sam przoduje w tej dziedzinie :P i też głosuje za przedłużeniem terminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 28 Wrzesień 2006 Share Napisano 28 Wrzesień 2006 Proponuję do kolejnych wakacji :*. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KacperSpala Napisano 28 Wrzesień 2006 Share Napisano 28 Wrzesień 2006 secure Master Kiełbaster : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 30 Wrzesień 2006 Share Napisano 30 Wrzesień 2006 tak termin powinien być przedłużony. coś wyjątkowo powoli idzie ta bitwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 30 Wrzesień 2006 Share Napisano 30 Wrzesień 2006 Valery ja bym powiedzial "umarła" niz idzie powoli ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 4 Październik 2006 Share Napisano 4 Październik 2006 Leru genialnie ! super ze przedluzyles ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 4 Październik 2006 Share Napisano 4 Październik 2006 To po ki ... ja siedzę po nocy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 4 Październik 2006 Autor Share Napisano 4 Październik 2006 RK -> żeby ktoś mógł spać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 4 Październik 2006 Share Napisano 4 Październik 2006 no super super, dzięki master :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 4 Październik 2006 Share Napisano 4 Październik 2006 nie ma za co :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 4 Październik 2006 Share Napisano 4 Październik 2006 Super sprawa. Taki prezeńcik:) Dzięki temu może zdąze. THX Leru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 eee... ja maM taka propocycje:D proponuje zeby kolejna bitwa to poprostu "POJAZD 3D" xD POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkStar Napisano 17 Październik 2006 Share Napisano 17 Październik 2006 A może by tak tematem nastepnej bitwy było hasło dość popularne w sztuce międzywojennej: Miasto Masa Maszyna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 25 Październik 2006 Share Napisano 25 Październik 2006 A może tradycyjnie ? Pejzaż albo martwa natura czy akt ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 25 Październik 2006 Share Napisano 25 Październik 2006 To trzecie wcale nie głupie... Taki David Haselhoff to by było coś :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 29 Październik 2006 Share Napisano 29 Październik 2006 mam pytanie, czy wiadomo już kto będzie w jury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 2 Listopad 2006 Share Napisano 2 Listopad 2006 I Cisza zapadła głucha... :) A może zrobić konkurs na miss/mistera max3d (chodzi o modele, stop sending damn photoses) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 Hej misie co z nominacjami? Miały być 5 dni temu :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 4 Listopad 2006 Share Napisano 4 Listopad 2006 Master ciocho! Niektórzy jeszcze pracuja;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 Leru się nie odzywał na forum od kilku dni, może ktoś go usunął żeby móc dłużej pracować? Czak wiesz coś o tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 Czak zadziałał na spółkę z WSI... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 13 Listopad 2006 Share Napisano 13 Listopad 2006 Co wy na to by dać jeszcze ze 3 dni? :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 13 Listopad 2006 Share Napisano 13 Listopad 2006 A o co chodzi;)? Ja już nie jestem w tym interesie i teraz czekają mnie przygotowania do próbnej maturki ale myśle, że 3 dni mogłą się wam przydać...zresztą zgodnie z regulaminem macie 10 dni na dopracowanie prac a nominacje były 7-go więc macie jeszcze kilka dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 13 Listopad 2006 Autor Share Napisano 13 Listopad 2006 Zaraz, przedłużałem termin o 2 tygodnie. Zdawało mi się, że to już w domyśle będzie, że i o te dwa tygodnie przesunie się ostateczny termin. Ten zaś minął w niedzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 13 Listopad 2006 Share Napisano 13 Listopad 2006 Czyli Leru co juz zbierasz pracki ? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 13 Listopad 2006 Share Napisano 13 Listopad 2006 Odkładaj kredki ! Pani będzie prace przypinać na słomiance. I tak wygrałeś to co się buldoczysz ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 Widzicie...nawet nie wiecie ale już jest po bitwie;) Jakieś pomysły na następny temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 ja mam pomysl, ja mam.. w sumie bardzo rozlegly - cartoon style :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 14 Listopad 2006 Share Napisano 14 Listopad 2006 Dobre, Dobre...mi to pasuje ale trzeba uściśnić...Samo Cartoon Style jest zbyt ogólnym pojęciem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 16 Grudzień 2006 Share Napisano 16 Grudzień 2006 TO kiedy nastepną bitwa :D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 16 Grudzień 2006 Share Napisano 16 Grudzień 2006 Już za chwilę, już niedługo, Za póóóół roookuu! :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Grudzień 2006 Share Napisano 16 Grudzień 2006 ........ale dwa de :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 17 Grudzień 2006 Share Napisano 17 Grudzień 2006 Słuchajcie, tematów już było MULTUM proponowanych, wystarczy wejśc w archiwum takich dyskusji poprzypinanych do KAŻDEJ poprzedniej bitwy. Ctrl C, Ctrl V i gotowe: moderacja może z tego w 30 minut zobić sondę i wrzucić ją na tydzień, bo - jak sądzę - na dłużej nie trzeba, a potem zerknąc na wynik sondy i odpalić kolejną bitwę. I już, po krzyku. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 9 Styczeń 2007 Share Napisano 9 Styczeń 2007 Że tak nieśmiało zagaję- i jak z kolejną bitwą ? Ferie idą i takie tam... może by warto ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość George82 Napisano 9 Styczeń 2007 Share Napisano 9 Styczeń 2007 a ja sie dolaczam... chce sprobowac...:) a poza tym, to jest dobry sposob na zapelnienie forum fajnymi prackami... Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shi Napisano 10 Styczeń 2007 Share Napisano 10 Styczeń 2007 i ja przyłaczam sie do apelu ! o bitwe 2d oczywiscie :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 10 Styczeń 2007 Share Napisano 10 Styczeń 2007 A może jakiś post-nuke? :D Będzie spora trudność wyczarować coś nowatorskiego :) A nie mogą przbiegać rownolegle dwie bitwy? 2D i 3D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 10 Styczeń 2007 Share Napisano 10 Styczeń 2007 Heh, sądze ze zrobienie porządnej bitwy to też znalezienie sponsorów, jury itp. Więc dajmy im troche czasu, ale tak czy siak... fajnie by było z jakąś bitwą :) (pewnie jak sie pojawi bitwa to zaczne marudzic ze czasu nie mam :D ) pozdrawiam Mirach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 10 Styczeń 2007 Share Napisano 10 Styczeń 2007 bitwa będzie, nie martwcie się. Lepiej rzucajcie propozycje tematów :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Styczeń 2007 Share Napisano 10 Styczeń 2007 Witam!! voreczku--> podaj choc przyblizona date ;) ja strzelam ze bedzie mniej wiecej w marcu :D a jesli chodzi o tematy to masa jest ich w poprzednich tego typu tematach :) mi obojetnie jaki temat bo z kazdego (tematu) moze wyjsc super pracka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 10 Styczeń 2007 Share Napisano 10 Styczeń 2007 Dokładnie- ile można wymyślać skoro archiwum pełne pomysłów (btw- może niech winner wymyśla temat na następną ?). A znając delay marudzić warto zacząć już teraz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 11 Styczeń 2007 Share Napisano 11 Styczeń 2007 bez sponsorów bitwa ani rusz, ehh, pewnie i tak nie będę startował, bo atlantydę wciąż robię :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 11 Styczeń 2007 Share Napisano 11 Styczeń 2007 Jonasz_Real - spoko, ja dopiero skończyłem anioła z bodajze 5 bitewki [lol] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 12 Styczeń 2007 Share Napisano 12 Styczeń 2007 Ja znów dam trochę, niektóre juz kiedyś dawałem - Only The Good Die Young - Sztuczny świat - Piekło/niebo - Sąd ostateczny - Odkrycie - AI może cię któryś spodoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkStar Napisano 12 Styczeń 2007 Share Napisano 12 Styczeń 2007 Mógłby się tu ktoś pokroju Leru [lub inny zmyślny :) ] wypowiedzieć kiedy i w jakiej formie Bitewka ma być. Bo tu się nudno robi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi