SUPER_OkO Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 Tylko, ze w tym wypadku to wyglada jakby ktos mu poszerzyl usmiech bagnetem, a nie jak faldka ;) No ale skoro tak lubisz to sie juz nie czepiam. Pzdr i powodzenia przy kolejnych modelach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2007 OKO wsumie masz racje :) ale nie wie mczemu baaardzo misie podoba taki wyglad ust ;) ps. pasuje mu ta czerwona szminka :) ps2. chcialem sie pochwalic najwieksza(watek) iloscia postow w WIP :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 kazdy ma swoj styl :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2007 WitaM!! dawno nic nie pokazywalem ;) narazie tyle ale i tak nie jestem zadowolony choc i tak jeeeeeest duzo lepiej niz bylo przed dzisiejszym modelwoaniem :D jeszcze duuuuuzo przesuwania vertexow powiem ze naprawde sztuka jest odwzorowywanie glow podziwiam takich modelarzy a kilku naprawde powala skillem (naogladalem sie ostatnio duzo modeli) ps. mnostwo rzeczy mi w tej glowie nie podoba sie i powolutku w miare umiejetnosci (a zauwazylem ze sa marne) staram sie poprawic :) ok koniec gadania licze ze zabijecie mnie licznymi komentarzami :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 12 Lipiec 2007 Share Napisano 12 Lipiec 2007 WOW! Genialnie to wygląda! I ty mówisz, że Twoje umiejętności są marne? Heh, dobry żart :D O, i mógłbyś pokazać zoomika na siatkę ucha? pliss :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 12 Lipiec 2007 Share Napisano 12 Lipiec 2007 No i znowu pokazales klase ! -Za to lubie tego goscia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 12 Lipiec 2007 Share Napisano 12 Lipiec 2007 1. skończ wreszcie jakiś model !!!! ;) 2. główka bardzo fajna 3. -> 1. ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 12 Lipiec 2007 Share Napisano 12 Lipiec 2007 ja tobie nielot slodzic nie bede:) oczy sa jakies chyba za szerokie. nie bardzo podoba mi sie ta zmarszczka idaca od nosa. i nos troche brzydko laczy sie z czolem. ale tak czy siak mi sie podoba pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2007 Witam!! patry-->serio mowie :) oto i siateczka uch, ale robione na szybko aby tylko krztalt byl :D Juni...ekhm.. hcpiter :D:D hehe dzieki ;) choc do klasy to daleko :) Vorek--> :P:P jak to mowia w usa never :D pomyslalem sobie ze jak osiagne zadowalajacy skill to ukoncze jakis model :D wiec nie predko jakis skoncze ;) Matti-->oczy racja (chyba) :D naz zmarcha jeszcze walcze ale mniej wiecej tak bedzie gdyz tak powinno byc(?) musze wiecej zdjec poogladac :) czemu nos brzydko laczy sie z czolem ? a jak ma sie laczyc ? :D ok oto siateczka ucha ;) jak widzicie siatka jeszcze in progress gdyzsa volne vertexy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 12 Lipiec 2007 Share Napisano 12 Lipiec 2007 Prawie widać ze to Samuel L. Jackson. Dolna warga inny kształt ma jest, podbródek za ostro uwydatniłeś. Nos nie jest siodełkowaty, raczej prosty i ostro załamuje sie ku czołu. Za bardzo mięsiste zrobiłeś mu poliki, znaczy to co schodzi z nosa na poliki, on raczej ma tam tak ładnie uładzone to, a nie tak wyeksponowane jak na screenie. Jeszcze bym się nad wielkością oczu zastanowił, bo nie wiem czy są za duże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2007 kuba-->wiec tak, prawie robi wielka roznice :D ok teraz do rzeczy, wszystko co napisales to racja i nie gdyz na jednym ma taka warge na innym taka a na jeszcze innym taka, tak samo wszystko inne choc z polikami trafiles w 10 :D oczy racja za duze sa :D aha i znosem masz racje ostatnio walczylem znim troche i sie zdenerwoalem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 12 Lipiec 2007 Share Napisano 12 Lipiec 2007 pokaz nielot zdjecia gdzie taka zmarszczka jest. nos to bardziej fachowo napisal _kuba_ btw. _kuba_ mnie tez bys mogl wesprzec w moim watku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2007 Matti ok zgadzam sie zmarszczka za przerysowana :) do poprawy ;) ps. dzieki za komentarze :) bardzo pomocne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 12 Lipiec 2007 Share Napisano 12 Lipiec 2007 Nielot ogólnie nie jest źle ale tez nie jest dobrze :), robisz te modele seriami, a jakbys zrobil jeden a porządnie to myśle ze wyszlo by ci to na dobre :). Jak stanołes w miejscu tak nie mozesz przejsc na "next level" od dluzszego czasu :| PS: robi sie nam tutaj prawie cgtalk pod wzgledem komentarzy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2007 Nielot ogólnie nie jest źle ale tez nie jest dobrze :), robisz te modele seriami, a jakbys zrobil jeden a porządnie to myśle ze wyszlo by ci to na dobre :). Jak stanołes w miejscu tak nie mozesz przejsc na "next level" od dluzszego czasu :| PS: robi sie nam tutaj prawie cgtalk pod wzgledem komentarzy ;) hehe max spoko :) ale wiesz konkreciki bo takie cos malo mi mowi :) napisz co poprawiac itp itd :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 12 Lipiec 2007 Share Napisano 12 Lipiec 2007 generalnie masz ten sam problem co ja (tyle ze ty jestes bardziej zawansowany) . Potrafisz zrobic humanoidalna glowe, ktora ogolnie wyglada na ludzka, Nie mniej jednak brakuje jej tego "czegos" co nadaje jej ten prawdziwy ludzki wyraz:). Ciezko powiedziec co to jest, czy sa to proporcje, uklad poszczegolnych czesci, czy cos jeszcze innego:) Ale na pocieszenie powiem tobie ze na forum na palcach jednej reki mozna by policzyc ludzi ktorzy to potrafia:). Napewno jestes na dobrej drodze. Nie pozostaje tobie(i mi) nic innego jak tylko rezac irezac te modele, az bedzie dobrze:) No to taki krotki wywodzik ode mnie;) pozdrawiam i keep working:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2007 Witam!! dzieki Matti za posta :) tak na marginesie wymyslilem swietny sposob na robienie modeli ze zdjec :) ale narazie nie powiem jaki pierw sprawdze czy dziala :D ale najlepiej by bylo zaczac od nowa tzw od jakiejs malej czesci glowy gdyz ciezko poprawiac cala glowe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 Mam na mysli dokladnie to czym mówi Matti :). Jakiś konkretnych błedów raczej nie ma sensu wytykac, ze ucho nie takie, ze kosc tu i ówdzie zbyt wystaje to wszystko zapewne dobrze wiesz. Jestes uzbrojony w mase referencji tylko trzeba to skleic w jedną spójną całosc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 16 Lipiec 2007 Share Napisano 16 Lipiec 2007 michas ? :) fajny, dobrze sie zapowiada mecz go :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 16 Lipiec 2007 Share Napisano 16 Lipiec 2007 stawiam 1000 swoich postow, ze go nie skonczysz:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 16 Lipiec 2007 Share Napisano 16 Lipiec 2007 Nielot, jak ty się wyrobiłeś :) czekam na więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 16 Lipiec 2007 Share Napisano 16 Lipiec 2007 bardzo fajne, dajesz dalej ... pokaz siatkie bez ms ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 16 Lipiec 2007 Share Napisano 16 Lipiec 2007 niezły efekt przy małej ilości poly ... zapewne... dajesz dalej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 16 Lipiec 2007 Share Napisano 16 Lipiec 2007 nie no super to wygląda dawaj dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2007 Witam!! dzieki za posty :) klicek--> ano michas :D John--> hehe jak bedzie mi sie podobal to skoncze ale jak nie to tragedii nie bedzie :D chveti--> eee tam :D Adek & Kuba--> siateczka jest baaardzo gesta :D pokazuje bez ms'a gdyz lepiej wyglada bez, zwlaszcza plecy :D zaznaczam ze siatka bedzie napewno modyfikowana zwlaszcza plecy gdyz pierwszy raz robie plecy i ciezko idzie :) mrkrzychu--> dzieki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 17 Lipiec 2007 Share Napisano 17 Lipiec 2007 No ladnie to wyglada jak narazie, jedziesz dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2007 Witam!! super_oko--> dzieki za posta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 ale maly siu**... screen xD Super super nawet nie ma co pisac bo bledow nie widze :) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 ziomno w tym 3dsmaxie masz :D model 1sza klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 najs:D jak to możliwe że nadal szukasz pracy mastahu?:D chyba mu przesadziłeś z wgłębieniem nad nogą,tam obok brzucha :D:P [zapomniało mi sie nazwy kości..] no ale że wip to pewnie poprawisz[?] :) hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2007 piter--> hahaha wiem ze maly :D ale taki jest w oryginale ;) tadek--> lol :D dzieki :) Radzisz--> jak ? bo mastahem nie jestem :D:D racja to wglebienie tez mi nie pasi :) ale takie rzeczy bede poprawial na koncu :) dzieki :) dzieki za komentarze :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 pewnie wyszedł dopiero co z zimnej wody:P no mi się bardzo podoba nielot007 już przestałem liczyć, że dogonię twoje umiejętności kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2007 Witam!! mrkrzysiek-->nie musisz mnie gonic przeciez mamy taki sam poziom :) ok update :) pewno powiecie ze malo zrobilem :D ale prawde mowiac dlugo to robilem duzo poprawialem trohe dorobilem noga praktycznie cala poprawiona poprawilem miesnie zrobilem pierwsze kolano :D i daje siateczke...tak wiem gesta siatka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gomez Napisano 18 Lipiec 2007 Share Napisano 18 Lipiec 2007 A ja myslalem ze ty tylko glowy umiesz robic ;) Ja tam lubie geste siatki, zageszczaj, zageszczaj. (pokaz wygladzone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zarowa Napisano 20 Lipiec 2007 Share Napisano 20 Lipiec 2007 nie znam się zbytnio na organice, ale wygląda pięknie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 21 Lipiec 2007 Share Napisano 21 Lipiec 2007 Jak na razie nieźle, dajesz nielot dalej!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 31 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2007 Witam!! mialem go narazie nie pokazywac :) gdyz ciagle walcze z wlosami :( ale pokazuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 Niezłe, naprawdę fajnie wygląda, prosiłbym o siateczkę jeszcze. Choć szyja do poprawki jest. Głowa super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 nie no, Superman jak nic. Dawaj siateczkę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 model wypasiony :) włosy też niczego sobie , jedyne co mnie boli to to ze zawsze sie musze prosić o siatke xD weź zawsze dawaj od razu z nią :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 31 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2007 dzieki za komentsy :P oto siateczka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 super model :) naprawdę kawał świetnej roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
briz Napisano 1 Sierpień 2007 Share Napisano 1 Sierpień 2007 ciekawa gęba, może nos jest trochę za delikatny w stosunku do tej twarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 8 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2007 WitaM!! taki oto speeed :) z glowy bez referek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 no bardzo ładny model, jedyne co mi sie nie podoba to ta zmarszczka na policzku, ale za to nos bardzo ładny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 Nieźle nieźle, tylko to przewężenie na górnej wardze jest takie nienaturalnie szerokie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 Może to głupie ale dziwne robisz te gałki oczne :D Reszta elegancka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RENUAL Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 kur.., za kazdym razem jak wchodze na ten watek zapodajesz prace o 5 levelow konkreyniejsze od poprzednich, gratuluje talentu i zycze sukcesow na przyszlosc;) edit: poprawilbym chyba brew troche(przy nosie jest ok, ale tam dalej cos mi nie gra) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi