Napisano 19 Maj 200816 l Gotham jeśli mówisz o obrazie obok monitora to siostry mazy które u niej sobie zamówiłem ale nie ma tam kolesia tylko babka :) tu masz link do tego po koloryzacji w PS KLIK:) a co do hondy mam na dysku fajniejszą wersje jeszcze ,ta to zwykła :P Edytowane 19 Maj 200816 l przez mrkrzysiek
Napisano 21 Maj 200816 l A teraz z mojego "studia" mały humorasek od Visty ;) Fantastyczny psikus! :D
Napisano 21 Maj 200816 l Illy twierdzisz że dałbym radę odebrać telefon stopą? :> łe, myslalem ze 230V
Napisano 22 Maj 200816 l illy nieład artystyczny widzę:D podziwiam, mnie ciężko się pracuje jak mam mało miejsca...
Napisano 22 Maj 200816 l a to moje biurko, wymyśliłem sobie takie ramię dzięki któremu mogę przemieszczać monitor jak chce i mam miejsce na biurku, tylko okazało się ze nie ma te ramie regulacji w gore i w dół dlatego pomogłem sobie taśmą żeby monitor był na odpowiedniej wysokości
Napisano 1 Lipiec 200816 l Miejsca pracy macie super, nie udało mi się przejrzeć wszystkich ale ogólnie mówiąc krzesła i fotele na których siedzicie są bardzo niewłaściwe. Kochani ergonomiczne krzesło....!
Napisano 4 Lipiec 200816 l bullshit Sophy, najwazniejsza jest wygoda i komfort pracy ;] BTW: no i nie daleko do kuchni
Napisano 4 Lipiec 200816 l Jedziesz na dwie klawiatury? Tę pod biurkiem obsługujesz stopami? :D Ja mam lodówkę blisko ^^
Napisano 4 Lipiec 200816 l heh, co do klawiatury to jest tak że podczas ładowania systemu nie działa czarna klawiatura bo jest na usb i nogą naciskam strzałki i entery żeby załadować odpowiedni system ;] co do dysku nie mieściły mi sie zdjęcia na tablicy to władowałem je na dysk i powiesiłem na korku ;] co do avatara to nie mój (z linka poniżej), ale pasował do nicka i domeny więc wstawiłem http://www.sesja.neostrada.pl/
Napisano 4 Lipiec 200816 l Illy - reklamujesz Rezoluma..?..:) To moje całkiem profesjonalne studio, fotkę robiła narzeczona, ja siedzę w fotelu. pozdrawiam. Edytowane 2 Kwiecień 201015 l przez sly
Napisano 4 Lipiec 200816 l O, masz swojego własnego demona, który Cię pilnuje. Kurde, też bym chciał... ;]
Napisano 4 Lipiec 200816 l Dariusz, fikołek - no tak, znowu go na tym nakryłam... oj, niepoprawny ten sly - nie może się powstrzymać... :) ttaaddeekk - czajnik poszedł się odlać... (za przeproszeniem); Atma to nasza wierna suka... ale tak naprawdę jest suką-demonem :) pozdrowienia... fajne te Wasze pracownie
Napisano 4 Lipiec 200816 l mkeruj - uwaga na monitor na rozkładanej części stołu..!! zaraz spadnie..:) fajna ta twoja nora, pijaczku ;) ttaaddeekk - jeśli chodzi o moją norę, "studio"full profeszynal... to fotka była wykonana tym co zwykle czyli profesjonalnym-super-optycznym-pomiaro-urządzeniem które ma też funkcję telefonu...:) poszukiwaczka - zrobiłaś mi już tą kawę...? - ;) pozdrawiam
Napisano 4 Lipiec 200816 l Nie spadnie, poza tym jest już na emeryturze, tylko nie mam go gdzie wyp** . Przez pewien czas stał w tym miejscu ten duży baniacz - 49kg...
Napisano 4 Lipiec 200816 l Ale jak już pier to rozpi kompa pod nim :* heh, co do klawiatury to jest tak że podczas ładowania systemu nie działa czarna klawiatura bo jest na usb i nogą naciskam strzałki i entery żeby załadować odpowiedni system ;] dobry patent muszę przetestować
Napisano 4 Lipiec 200816 l sly ty lepiej rob animacje a nie rob fotki pokoju ;P i moje 5 groszy, w rzeczywistosci nie wyglada tak strasznie :)
Napisano 4 Lipiec 200816 l nie mogę... po prostu jeszcze się śmieję... brawo.. długo modelowałeś swój pokój...? Hasior wziął by Cię na swojego ucznia od zaraz... pozdrawiam... Edytowane 2 Kwiecień 201015 l przez sly
Napisano 4 Lipiec 200816 l Master Kiełbaster - jeszcze nigdy o tym nie pomyślałem.... :eek: PZDR mkeruj
Napisano 4 Lipiec 200816 l (odnośnie zdjęcia ttaaddkkaa): Konkurs: Znajdź co nie pasuje do tego obrazka? Rozwiązanie: ŻELAZKO!!!
Napisano 4 Lipiec 200816 l Mindblowing, znaczy sie rozdmuchało mi umysł. Przypomniały mi się stare czasy... ;) btw. skoro pracuje na laptopie, co jest moim studiem... Kolana :D ?
Napisano 4 Lipiec 200816 l Tak. Pokaż nam zdjęcie swoich kolan. Koniecznie przykrytych do połowy nogawkami spodni w kwiatki, inaczej się nie liczy :D
Napisano 4 Lipiec 200816 l ttaaddeekk chyba troche posprzątełeś po nakręceniu piłyV ;) tradycyjnie nie zawiodłeś fanów ;) nie zminiaj się i like you just the way you are :D :D
Napisano 4 Lipiec 200816 l zelazko faktycznie stoi, cholera ktos musial przywlec :/ wszystko to da sie 2 ruchami posprzatac, wszystko z biurka na ziemie, wszystko z ziemi do szafy :D makko- mama ? ps. Marcin_ps -nadrabiam urokiem osobistym :D Edytowane 4 Lipiec 200816 l przez ttaaddeekk
Napisano 4 Lipiec 200816 l Wstyd to kupić Phenoma :D Pokój Tadka ma głębię :D Od dzisiaj będę się śmiał w twarz wszystkim osobom, które przepraszają za nieporządek gdy je odwiedzam ;)
Napisano 4 Lipiec 200816 l W pokoju ttaaddka jest jeszcze jedna rzecz która nie pasuje, wewnątrz komputera nie ma ani drobinki kurzu :D
Napisano 4 Lipiec 200816 l widze ze nie tylko mi zdarza sie jesc przed komputerem :P Krzeslo robi za cala szafe :P Prawie jak u mnie.
Napisano 5 Lipiec 200816 l ttaaddeekk jak twoj pokoj oddaje obraz twojej duszy jako artysty to jestes naprawde ostro pogibanym artysta :) I chwala Ci za to hehe :)
Napisano 5 Lipiec 200816 l http://4max.pl/default.asp?g=178&gg=21&produkt=3114 do tego 3x http://4max.pl/default.asp?g=188&gg=76&produkt=2214 (2 dodatkowe do przodu i 1 do tylu) i homemade regulator obrotow obudowe polecam, po sciagnieciu bocznej blachy temperatura procka w stresie wzrasta o 10 stopni :)
Napisano 6 Lipiec 200816 l ttaaddeekk ja polecam http://www.allegro.pl/search.php?string=odkurzacz ;)