mrkrzysiek Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 (edytowane) Gotham jeśli mówisz o obrazie obok monitora to siostry mazy które u niej sobie zamówiłem ale nie ma tam kolesia tylko babka :) tu masz link do tego po koloryzacji w PS KLIK:) a co do hondy mam na dysku fajniejszą wersje jeszcze ,ta to zwykła :P Edytowane 19 Maj 2008 przez mrkrzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 Hmm a u mnei jjak zwyyklee: .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 A teraz z mojego "studia" mały humorasek od Visty ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 A teraz z mojego "studia" mały humorasek od Visty ;) Fantastyczny psikus! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 Illy twierdzisz że dałbym radę odebrać telefon stopą? :> łe, myslalem ze 230V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 22 Maj 2008 Share Napisano 22 Maj 2008 fargate, ilu calowy masz monitor? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 22 Maj 2008 Share Napisano 22 Maj 2008 Przygotowania do Neptunalii 2008 w Gdansku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 22 Maj 2008 Share Napisano 22 Maj 2008 illy nieład artystyczny widzę:D podziwiam, mnie ciężko się pracuje jak mam mało miejsca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claude Napisano 22 Maj 2008 Share Napisano 22 Maj 2008 a to moje biurko, wymyśliłem sobie takie ramię dzięki któremu mogę przemieszczać monitor jak chce i mam miejsce na biurku, tylko okazało się ze nie ma te ramie regulacji w gore i w dół dlatego pomogłem sobie taśmą żeby monitor był na odpowiedniej wysokości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sophy Napisano 1 Lipiec 2008 Share Napisano 1 Lipiec 2008 Miejsca pracy macie super, nie udało mi się przejrzeć wszystkich ale ogólnie mówiąc krzesła i fotele na których siedzicie są bardzo niewłaściwe. Kochani ergonomiczne krzesło....! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d00b Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 bullshit Sophy, najwazniejsza jest wygoda i komfort pracy ;] BTW: no i nie daleko do kuchni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 Jedziesz na dwie klawiatury? Tę pod biurkiem obsługujesz stopami? :D Ja mam lodówkę blisko ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 d00b przybiłeś dysk do tablicy? :D a może to tylko fotka ?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 Co tam klawiatura dysk i lodówka...jaki fajny Avatar ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d00b Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 heh, co do klawiatury to jest tak że podczas ładowania systemu nie działa czarna klawiatura bo jest na usb i nogą naciskam strzałki i entery żeby załadować odpowiedni system ;] co do dysku nie mieściły mi sie zdjęcia na tablicy to władowałem je na dysk i powiesiłem na korku ;] co do avatara to nie mój (z linka poniżej), ale pasował do nicka i domeny więc wstawiłem http://www.sesja.neostrada.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 (edytowane) Illy - reklamujesz Rezoluma..?..:) To moje całkiem profesjonalne studio, fotkę robiła narzeczona, ja siedzę w fotelu. pozdrawiam. Edytowane 2 Kwiecień 2010 przez sly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 O, masz swojego własnego demona, który Cię pilnuje. Kurde, też bym chciał... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 a gdzie czajnik i co to znaczy atma? fotka swietna btw :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 sly lepiej powiedz co Ty robisz prawą ręką?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 właśnie sly jak Ci robią zdjęcia to mógłbyś się powstrzymać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość poszukiwaczka Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 Dariusz, fikołek - no tak, znowu go na tym nakryłam... oj, niepoprawny ten sly - nie może się powstrzymać... :) ttaaddeekk - czajnik poszedł się odlać... (za przeproszeniem); Atma to nasza wierna suka... ale tak naprawdę jest suką-demonem :) pozdrowienia... fajne te Wasze pracownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 Stołek zastępczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 mkeruj - uwaga na monitor na rozkładanej części stołu..!! zaraz spadnie..:) fajna ta twoja nora, pijaczku ;) ttaaddeekk - jeśli chodzi o moją norę, "studio"full profeszynal... to fotka była wykonana tym co zwykle czyli profesjonalnym-super-optycznym-pomiaro-urządzeniem które ma też funkcję telefonu...:) poszukiwaczka - zrobiłaś mi już tą kawę...? - ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 Nie spadnie, poza tym jest już na emeryturze, tylko nie mam go gdzie wyp** . Przez pewien czas stał w tym miejscu ten duży baniacz - 49kg... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 Ale jak już pier to rozpi kompa pod nim :* heh, co do klawiatury to jest tak że podczas ładowania systemu nie działa czarna klawiatura bo jest na usb i nogą naciskam strzałki i entery żeby załadować odpowiedni system ;] dobry patent muszę przetestować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 sly ty lepiej rob animacje a nie rob fotki pokoju ;P i moje 5 groszy, w rzeczywistosci nie wyglada tak strasznie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 (edytowane) nie mogę... po prostu jeszcze się śmieję... brawo.. długo modelowałeś swój pokój...? Hasior wziął by Cię na swojego ucznia od zaraz... pozdrawiam... Edytowane 2 Kwiecień 2010 przez sly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 Master Kiełbaster - jeszcze nigdy o tym nie pomyślałem.... :eek: PZDR mkeruj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 (odnośnie zdjęcia ttaaddkkaa): Konkurs: Znajdź co nie pasuje do tego obrazka? Rozwiązanie: ŻELAZKO!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 ttaaddeekk, niezły burdel. Serio :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 ttaaddeekk gdzie ty zapraszasz dziewczyny? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 Mindblowing, znaczy sie rozdmuchało mi umysł. Przypomniały mi się stare czasy... ;) btw. skoro pracuje na laptopie, co jest moim studiem... Kolana :D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 Tak. Pokaż nam zdjęcie swoich kolan. Koniecznie przykrytych do połowy nogawkami spodni w kwiatki, inaczej się nie liczy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 ttaaddeekk chyba troche posprzątełeś po nakręceniu piłyV ;) tradycyjnie nie zawiodłeś fanów ;) nie zminiaj się i like you just the way you are :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makko Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 ttaadek: Niezly syf. Wstyd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 Eeeee ttaaddeekk wiesz w porównaniu do ciebie to ja mam super porządek xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 (edytowane) zelazko faktycznie stoi, cholera ktos musial przywlec :/ wszystko to da sie 2 ruchami posprzatac, wszystko z biurka na ziemie, wszystko z ziemi do szafy :D makko- mama ? ps. Marcin_ps -nadrabiam urokiem osobistym :D Edytowane 4 Lipiec 2008 przez ttaaddeekk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 Wstyd to kupić Phenoma :D Pokój Tadka ma głębię :D Od dzisiaj będę się śmiał w twarz wszystkim osobom, które przepraszają za nieporządek gdy je odwiedzam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 oj tadek jestes moim ziomem !! Tez lubisz papierosy ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gof Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 W pokoju ttaaddka jest jeszcze jedna rzecz która nie pasuje, wewnątrz komputera nie ma ani drobinki kurzu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 Hie hie hie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 widze ze nie tylko mi zdarza sie jesc przed komputerem :P Krzeslo robi za cala szafe :P Prawie jak u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 5 Lipiec 2008 Share Napisano 5 Lipiec 2008 ttaaddeekk jak twoj pokoj oddaje obraz twojej duszy jako artysty to jestes naprawde ostro pogibanym artysta :) I chwala Ci za to hehe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 5 Lipiec 2008 Share Napisano 5 Lipiec 2008 Leru - rozwązanie #2 - łyżwy. pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 5 Lipiec 2008 Share Napisano 5 Lipiec 2008 ttaaddeekk: to jest troche chore wiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 5 Lipiec 2008 Share Napisano 5 Lipiec 2008 nie lyzwy a rolki ;) illy- nie wiem, why ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 5 Lipiec 2008 Share Napisano 5 Lipiec 2008 ttaaddeekk - kompromis - łyżworolki... pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 5 Lipiec 2008 Share Napisano 5 Lipiec 2008 ttaaddkkuu co to za obudowa jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 5 Lipiec 2008 Share Napisano 5 Lipiec 2008 http://4max.pl/default.asp?g=178&gg=21&produkt=3114 do tego 3x http://4max.pl/default.asp?g=188&gg=76&produkt=2214 (2 dodatkowe do przodu i 1 do tylu) i homemade regulator obrotow obudowe polecam, po sciagnieciu bocznej blachy temperatura procka w stresie wzrasta o 10 stopni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 6 Lipiec 2008 Share Napisano 6 Lipiec 2008 ttaaddeekk ja polecam http://www.allegro.pl/search.php?string=odkurzacz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi