Skocz do zawartości

Kiedy ma się odbyć VI MEETING WE WROCłAWIU? 42 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kiedy ma się odbyć VI MEETING WE WROCłAWIU?

• 7-8 października 2006
      7
    • 14-15 października 2006
      20
    • 21-22 października 2006
      7
    • 28-29 października 2006
      8

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano
...eh znowu ten meeting i znowy trzeba bedzie chlac ten bro i znowu trzeba sie bedzie nawwalic i jakies kufle rozwalic...

morda3ibls8.gif

morda3ibls8.gif

morda3ibls8.gif

• Odpowiedzi 563
  • Wyświetleń 49,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

wow! panowie! aleście się rozpisali. 14-15 na razie wygrywa.

a jakieś propozycje knajp? była PracOFFnia i Salvator. coś jeszcze?

aha no i oto lista vertexów chętnych do zweldowania:

tweety

KLicek (jesli Leru i Jaras będą)

misiekhc

hcpiter3d

Junior

Drakula (nie wie czy 14-15)

Leru (bez gadania z uśmiechem na twarzy rusza do wrocka) :]

Vorek

illy (jesli 21-22)

kome (?)

rowr

Knysha

pikSar

eax

caspik (?)

predator (?)

thorgal (jesli ktos z nim wyruszy z 3miasta)

krzyhhh

chveti (jeśli namówi slima)

SSn4k3 (?)

kannu (?)

SUPER_OkO

Plastique

Pozdrawiam

Napisano

to i ja sie pisze,jesli moge i o ile ktos mi zapewni poł dacha nad głowa:)Termin hmm im pozniej tym lepiej:)

Napisano

"Leru (bez gadania z uśmiechem na twarzy rusza do wrocka) :]"

:)) doobre xD

no oby taka lista się utrzymała... conajmniej :)

PS. ruszał by ktoś z Bydgoszczy.. ? lub będzie jechać przez nią ?

Napisano

co do knajp graciarnia tez chyba daje rade i maja przedzial dla niepalacych :P albo patio w chiloucie:)

Napisano

kurde Panowie. jak tak patrzę na te listę :D

Narazie obserwuję. jak dalej będzie taka frekfencja to zaiste będzie trzeba się pojawić :D disz

Może (bender) mógł zabrać 1-2 osoby z katowic. Ale to tylko taka zapowiedź.

Napisano

jest ktoś chetny by razem uderzyć ze szpecina yyyy szczecina? zapraszam na gg :) Na pewno ktos jeszcze w pyrlandii dosiądzie:)

Napisano
  • Autor

apdejt:

lista słodkich misiów-patysiów :*

tweety

KLicek (jesli Leru i Jaras będą)

misiekhc

hcpiter3d

Junior

Leru (bez gadania z uśmiechem na twarzy rusza do wrocka) :]

Vorek

illy (jesli 21-22)

kome (?)

rowr

Knysha

pikSar

eax

caspik (?)

predator (?)

krzyhhh

SSn4k3 (?)

kannu (?)

SUPER_OkO

Plastique

Z-Brush

Badyl

Lis (?)

kome: nie znasz chillout'u? buu... tam są takie super sofy i poduchy... :] grają muzykę idealną do rozmowy zaś towarzystwo to z reguły ludzie pozytywnie nastawieni do życia i optymistycznie patrzący na świat :]

Napisano

i maja patio :P ...a jak jest zimno wystawiaja tam takie grzejniki gazowe i mozna na nich smazyc parowki zakupione w monopolowym obok :D

Napisano

ok, teraz ja;*. szczerze powiem, ze nikogo stad nie znam, ale wypadaloby poznac ;D Jesli dostane konkretny termin to moge w salvadorze zrobic rezerwacje za free itp, jesli akurat nie bedzie imprezy zamknietej;] w pierwszy weekend pazdziernika sa 2 urodziny salvadora wiec to raczej odpada... Ludziki od organizacji dajcie znac to postaram sie w czyms pomoc. pozdro;p

Napisano

bezapelacyjnie głosuję na klub z poduchami. wrocław znam tylko z giełdy zoologicznej na terenie trans-budu i hurtowni Zatory koło torów tramwajowych :)

Napisano

noo dodam ze salvator po remoncie daje rade :) i maja ******* duzego drina ...tylko nie wiem czy w nim alkohol jest bo jak go pijem to juz zazwyczaj nie jestem w stanie stwierdzic:P

Napisano

rowr przykladowy sklad mega drinka w salvadorze.

Blue hawaiian:

rum, likier kokosowy, Blue curacao, sok ananasowy

nie mam rozpiski pod reką, ale jak znajde to podam w ml ile czego jest jeslis ciekaw:D

Napisano

ok to może i ja wpadne (o ile nie będe w pracy).. we wrocku siedze średnio 2 dni w tygodniu. W koncu mam do Was tylko 50 km :)

Napisano

ojej ile w tej liście jest "jeśli" "a może" ;)

Ludzie!

zobaczcie jak ja jestem zdecydowany (choć to nie moje słowa ;) )

Napisano

a tam knajpa, trzeba szukać dużej ławeczki aby sie wszyscy zmieścili,

ławeczka musi być

Napisano
rowr przykladowy sklad mega drinka w salvadorze.

Blue hawaiian:

rum, likier kokosowy, Blue curacao, sok ananasowy

nie mam rozpiski pod reką, ale jak znajde to podam w ml ile czego jest jeslis ciekaw:D

ooo noo to ten pycha jest :) ooo i jeszcze alkohol ma no pieknie :D...stwierdzilismy z kumplem ze sie przezucamy z piwa na tego drina :D...co do miejscowy to cholera jak bedzie tylu ludzi to moze nam mac donald tylko pozostac :P

Napisano
  • Autor

apdejtowana lista misiów - patysiów:

tweety

KLicek (na bank + brat)

misiekhc

hcpiter3d

Junior

Leru (bez gadania z uśmiechem na twarzy rusza do wrocka - choć to nie jego słowa) :]

Vorek

illy (jesli 21-22)

kome

rowr

Knysha

pikSar

eax

caspik (?)

predator (?)

krzyhhh

SSn4k3 (?)

kannu (?)

SUPER_OkO

Plastique

Z-Brush

Badyl

Lis (?)

Kim Bo

AGmakonts (zostaw tą grafike i ruszaj do wro!) :]

no to zobaczymy jak z tym chillaoutem.

SSn4k3: trzymaj rękę na pulsie. Salvator to opcja awaryjna :)

Pozdrawiam

Napisano

Hmmm... mnie to wszystko tez bardzo korci. postaram się jakoś dokładniej określić po 3 października. Póki co możesz mnie dopisać ze znakiem zapytania, Tweety. :)

Napisano

Nie ma znakow zapytania, tweety ma w klawiaturze same wykrzykniki ;] wszyscy mją być ;]

Napisano

Za mnie nie decyduje moja wola, tylko stan kieszeni. Gdyby to od woli zależało, to bym był z wykrzyknikiem.

Napisano

tweety - nie ma sprawy. Jesli salvador bedzie miejscem awaryjnym to musialbym wiedziec z tydzien wczesniej, zeby miec pewniaka na rezerwacje.

Napisano

ekhm...yhm yhm! Czy termin 14-15 jest pewny? pytam bo zarezerwowałem na ten czas wolne w służbie u florjana i jest wielce prawdopodobne ze żywa skamielina forumowa czyli ja sie pojawi:) w końcu na oddziale intensywnej terapii juz nie leże. Tłiti..dopisuj Klimenta! jak Klicek jedzie i leru to i ja! ( pod warunkiem ze 14-15!! )

Napisano

w salvatorze tez sa fajne poduchy :D tylko przysnac mozna tak milo i wygodnie jest :D [eeee z racji ze tam czesto pijam licze na liczne znizki i takie tam za reklamowanie tego cudnego miejsca :D buhahahahha lol :D]

Napisano

szkoda, ze Was nie poznam mimo, ze z Wrocka jezdem. Milej zabawy zycze panowie!

Napisano

Zawsze jest bitwa o knajpe, na koncu sie okazuje, ze i tak trzeba zrobic obchod bo wszystko pozajmowane. Salvador czemu nie, tylko zem byl tam pare dni temu z grupa (trzymajaca wladze) 17 osobowa no i niestety trzeba bylo na 3 stoliki sie podzielic..ale i tak sie zawsze tworza male grupeczki. Co do chilaoutu to tylko patio wchodzi w gre..ale i tak tam trzeba by bylo byc o 19 zeby zajac tyle miejsca. Pracoffnia na takie zbiegowiska jest najlepsza chybam, bo zawsze jest duzy stol w srodku, albo zatrzesienie stoliczkow malych na zewnatrz gdzie wszystko mozna polaczyc w jedna jebitna calosc i stworzyc jeden wielki a to naprawde wielki mega stol. :D

Napisano

Pracoffnia pracoffnia tam jest looz na maxa, mozna sie wyłozyc i wogole, normalna muzyka, spokojnie mozna pogadac :)

Tylko oby miejsce było :D

Napisano

Twiti , powiedz mi , jak ty to robisz :) ze za kazdym razem zapominasz o mnie...

co zlot to musze sie wpraszac na liste :( nie lubisz mnie ?:( starego kolege z szkołki... tyle lat nas łaczy, tyle fajnych akcji, komisja z pania irzykowska, moza by wymieniac i wymienac, a ty zapominasz o mnie :(

masz sie poprawic. w tej chwili

jasne ze sie pisze na zlot :)

Napisano
...wszystko mozna polaczyc w jedna jebitna calosc i stworzyc jeden wielki a to naprawde wielki mega stol. :D

A na to udzcce baranie, cielece, dziki pieczone, kufle pelne piwa, wina, przystawki itp., a za nami grajkowie... Kazdy z uczestinikow meetingu w pelnej zbroi ;]

Sry, sie rozmarzylem ;)

Napisano
  • Autor
Twiti , powiedz mi , jak ty to robisz :) ze za kazdym razem zapominasz o mnie...

co zlot to musze sie wpraszac na liste :( nie lubisz mnie ?:( starego kolege z szkołki... tyle lat nas łaczy, tyle fajnych akcji, komisja z pania irzykowska, moza by wymieniac i wymienac, a ty zapominasz o mnie :(

masz sie poprawic. w tej chwili

jasne ze sie pisze na zlot :)

bo to przez Ciebie była ta komisja z iżykowską ;)

apdejtowana lista:

tweety

KLicek (na bank + brat)

misiekhc

hcpiter3d

Junior

Leru (bez gadania z uśmiechem na twarzy rusza do wrocka - choć to nie jego słowa) :]

Vorek

illy (jesli 21-22)

kome

rowr

Knysha

pikSar

eax

caspik (?)

predator (?)

krzyhhh

SSn4k3 (?)

kannu (?)

SUPER_OkO

Plastique

Z-Brush

Badyl

Lis (?)

Kim Bo

AGmakonts (zostaw tą grafike i ruszaj do wro!) :]

Barcisz

Napisano

mehh......... juz sie ucieszylem, juz w duszy milo sie zrobilo, a tu sie okazuje ze wszyscy glosuja za 14-15 października :/

ja do kraju wracam 16 października o 9:00, wiec jezeli siakims cudem do spotkania dojedzie jednak po tym terminie, to zjawie sie napewno.

Napisano
  • Autor

ups... :) sorry Kliment, jasne że cię dopisuję: lista w pierwszym poście (będzie uaktualniana na bieżąco).

razor: no to chyba raczej nici bo spotykamy się póki co 14-15. ale jakby co to next time na małe bro można się wybrać już w mniejszym gronie :]

Pozdrawiam

Napisano

Jak mi nic nie wypadnie to też wpadam, ale to wyjasni sie na początku października więc narazie nic pewnego.

Sprawa knajpy: w pracowni było kiedyś mega sympatycznie na ktorymś tam meetingu:)

Napisano

nie wiem czy zdajecie sobie sprawę ale jak przyjdą wszyscy którzy są na liście (hehe) to trzeba będzie rezerwować nie stolik a całą knajpę ;]

Napisano
  • Autor

maras: na trzecim ;] poza tym na pierwszym meetingu (ja, Vorek i rowr) obsługiwała nas pani która nie chciała nam powiedzieć co i skąd brała ;)

Vorek: i tutaj jest pies pogrzebany: za mało, źle, za dużo też źle. skończymy na ławeczce jak ostatnio :D

Napisano

chłopaki kto mnie przenocuje? jestem spokojny i cichy jakby co :]

+chyba nie chrapie ;]

Napisano

+chyba nie chrapie ;]

Hehe ja jak sie nawale i spie na twardym "podłożu" to zawsze chrapie, aż sam spać nie moge :D