piksar Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 cudowny detal, szczególnie urzekły mnie te paski i klamry na błotniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 No ładne nawet, ładne. ;) Khem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyCa Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 Swietnie Ci idzie. Coraz to piekniej wyglada. Z tyloma detalami to sprzet musisz miec tez dobry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 Ożesz!!!! Ej kupcie mu coś na uspokojenie!!:D Model wypasny!!! Jak to robisz, ze krzywizny blotnikow z innymi detalami sa spasowane idealnie na styk? Pozdrowicha:) PS Gdybym miał kase to zaplacilbym Ci za tuta tej machiny;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaro16 Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 Przesada.Dużżżo detali.Ze Ci komp nie wysiądzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 panowie a co bedzie jak On skonczy ? koniec swiata nadejdzie :) i Bog zejdzie na swiat pogratulowac tego modelu ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 kliment zaloz sekte. bedziesz celebrowal model obiecany, a nieliczni wybrani dotkna vertexow jego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goran Napisano 10 Październik 2006 Share Napisano 10 Październik 2006 Tutek z tego modeliku to byłaby masakra :-) A ja podłączę się pod prośbę Z-brusha - powiedz jak to robisz że dopasowujesz przyleganie elementów do krzywizn tak dokładnie? Bo ja próbuję w moim samolociku i wychodzi raczej średnio :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 10 Październik 2006 Autor Share Napisano 10 Październik 2006 Hahahahaha!! badyl dobre dobre....detali przybywa..nie martwcie sie wyznawcy nowej wiary!! Blogoslawieni ktorzy uwierzyli a nie zobaczyli! Juz niedlugo...:D to powiedzialem Ja...Pan Detalu:D :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mujas Napisano 10 Październik 2006 Share Napisano 10 Październik 2006 Tak jesteś Panem Detalu kliment woroszyłow oczywiście dla tej konkretnej sceny którą aktualnie robisz;są tutaj na forum tak detalaste prace że nie sposób tego wszystkiego ogarnąć wzrokiem, rzecz jasna nie są to samochody ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 17 Październik 2006 Autor Share Napisano 17 Październik 2006 Pora wrócić do roboty..zlot minął, trzeba sie przypomnieć:) na dzis mało ale zawsze...samochodzik ma koła: [/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goran Napisano 17 Październik 2006 Share Napisano 17 Październik 2006 No nie wiem jak już pisać, bo modelik jest wspaniały. Mam tylko jedno pytanie - sorry za ignorancję - na poprzednich renderach na zblizeniu tej "puszki" pod lusterkiem wystaje z niej pomarańczowa płaszczyzna - co to jest? Bo chyba nie błąd skoro nadal jest na renderze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 17 Październik 2006 Share Napisano 17 Październik 2006 no walsnie, barzo ladny, barzo ladny; to jest post na kolejne 2 strony tematu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 17 Październik 2006 Autor Share Napisano 17 Październik 2006 Goran to taki dynks który sie wysuwał ,słuzyło do sygnalizacji kierunku kiedy poruszano sie w kolumnie, cos jak rowerzysta który wyciąga ręke przy skręcie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 17 Październik 2006 Share Napisano 17 Październik 2006 OMG !!!!!!!!!!!! :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 17 Październik 2006 Share Napisano 17 Październik 2006 hindus dobrze to ujełeś:) nic się nie zmieniło jak zwylke pięknie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 17 Październik 2006 Share Napisano 17 Październik 2006 kliment rewelacja, ile to ma poly?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goran Napisano 17 Październik 2006 Share Napisano 17 Październik 2006 Tak myślałem że po coś to narysowałeś :-) Dzięki za uświadomienie... A myślałeś może o zrobieniu tutka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 17 Październik 2006 Autor Share Napisano 17 Październik 2006 Georgas - z kompletem kół wzrosło do 700K...jeszcze spoko. ale swoja drogą czy to koła czy gąsiorki zawsze strasznie podnoszą ilość...dziwne:D Badyl. Hindus, mrkrzysiek- big dzięki!! Edit: Goran Tutka jak zrobic Horcha?:D moze kiedys pomysle kto wie..póki co musze to skończyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeg Napisano 17 Październik 2006 Share Napisano 17 Październik 2006 no comment... chcę sie w ciszy napatrzeć "jak wytrawny znawca sztuki na wiekopomne dzieło" nawet odejde troche od monitora aby miec lepszą widocznosc.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skiki Napisano 17 Październik 2006 Share Napisano 17 Październik 2006 pieknie jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 18 Październik 2006 Autor Share Napisano 18 Październik 2006 pozazdrosciłem auciarzom i dla odmiany chciałem i ja zobaczyc mojego w wersji "spod igły"...taka zabawa.....wiem wiem mozna by lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 18 Październik 2006 Share Napisano 18 Październik 2006 hooooooooooooooooooooo :O:O:O:O opadla mi szczeka i to nie jest przenosnia :O:O:O:O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Październik 2006 Share Napisano 18 Październik 2006 ale brzydko ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 18 Październik 2006 Share Napisano 18 Październik 2006 no comment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 18 Październik 2006 Share Napisano 18 Październik 2006 wariat ;D brak słow tyle tylko powiem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 18 Październik 2006 Share Napisano 18 Październik 2006 fajny zrób jeszcze czarny metalic:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 18 Październik 2006 Share Napisano 18 Październik 2006 Sztampowe, setki już takich widziałem... ...w twoim wykonaniu. :) Bardzo dobre, sposób prezentacji również. Duży plus. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 18 Październik 2006 Autor Share Napisano 18 Październik 2006 ciekawy byłem czy sie uda zeby wygladał jak fortepian...troche nie wyszło, ale czarny jest:D dobraaa , koniec tych zabaw modeluje dalej..tył do skończenia i troche pierdółek...do natepnego upa moi mili:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goran Napisano 18 Październik 2006 Share Napisano 18 Październik 2006 Wersja z czarnym lakierem mi się podoba :-) Widać że robi Ci to frajdę, a to ważne. Super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 18 Październik 2006 Share Napisano 18 Październik 2006 wersja military fajniejsza - wiecej detali widac :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftrampkach Napisano 18 Październik 2006 Share Napisano 18 Październik 2006 ja to nie bede nic pisal...wiesz co bym tu tylko jeszcze wstawil :D - albo jakas siostrzyczke z lazaretu ;P BLACK HORCH FULL WYPAS !!!! pozdro i dawaj apdejty ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 18 Październik 2006 Share Napisano 18 Październik 2006 kliment bo to nie jest fortepian ;] fajne to mosz. naprawde, ale metalik nie pasuje jednak do takiego modelu pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 18 Październik 2006 Share Napisano 18 Październik 2006 Leciuteńki chamfer na gumach by się przydał w miejscu gdzie jest ostre przejście.. To wszystko co udało mi się wymyśleć ;). No i na marginesie - maszyny były malowane lakierem półmatowym. W warunkach afrykańskich nabierał on po krótkiej eksploatacji właściwości matowych. Pewnie to wiesz, ale niech się młodzież czegoś dowie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyCa Napisano 18 Październik 2006 Share Napisano 18 Październik 2006 Wszystko pieknie i gladko - model jak spod igly. No wlasnie. Az za doskonaly. Oczywiscie i tak mi sie podoba. Niecierpliwie czekam na fajne materialy. Na razie powodzenia zycze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 18 Październik 2006 Autor Share Napisano 18 Październik 2006 przeciez pisałem ze to zabawa tylko, model bedzie jak najbardziej w malowaniu wojennym..zadnych lakierów połysków..nie podejrzewacie mnie chyba o to! Hynol :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 19 Październik 2006 Share Napisano 19 Październik 2006 no wybaczcie zeby model military byl pomalowany lakierem ktory bedzie blyszczal sie w sloncu jak psu .... dopowiedziec sobie sami :P kliment woroszyłow kolor bedzie jednolity czy beda jakies plamki, paski itp ? :) a moze to niespodzianka ? :D:D zrob to szybko bo nie mam co na tapete sobie dac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mujas Napisano 19 Październik 2006 Share Napisano 19 Październik 2006 A ja będe upierdliwy jak zwykle zresztą ;) chciał bym zobaczyć model z drugiej strony i od tyłu (bez złych skojarzeń proszę) na deskę rozdzielczą też byś mógł dać jedno ujęcie, mam nadzieję że texturki będą na nim takie fajne z odpryskającą farbą,zaciekami brudem i rdzą wtedy będzie wypasik :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goran Napisano 19 Październik 2006 Share Napisano 19 Październik 2006 A na scenkę mógłbyś go zaparkować pod jakąś palmą na pustyni, w tle jakies małeruinki, może flak88... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mujas Napisano 19 Październik 2006 Share Napisano 19 Październik 2006 jeszcze mam pytańko jakim silnikiem renderujesz scenkę ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 19 Październik 2006 Autor Share Napisano 19 Październik 2006 scenke jakim silnikiem? a tego to jeszcze nie wiem..to zalezy od samej scenki, jesli sie okaze ze bez wirejowego displecementa sie nie obejdzie to wirejem, prewizki w wipie robiłem mentalem. Co do innego ujęcia to bedą , tylko musze skończyć tył własnie i wspomniana deske rozdzielcza kierownice etcetera etcetera...słowem w produkcji jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 24 Październik 2006 Autor Share Napisano 24 Październik 2006 updejcik, mały bo czasu ostatnio mam mniej, ale zawsze cos...TYŁ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goran Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 Pięknie, kolego woroszyłow, pięknie. Tylko z tyłu chyba zostały niezweldowane vertexy po płaszczyźnie symetrii, po szpara między drzwiczkami "rozcina" karoserię nad i pod drzwiczkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 Malinka :) Szalejesz maksymalnie... Piekna fura - szczegol powala... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 24 Październik 2006 Autor Share Napisano 24 Październik 2006 Goran, połowy nie są zszyte jeszcze -druga strona bedzie jeszcze robiona, nie są one symetryczne i to stąd.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 tu zawsze trzeba się powatarzać, pięknie poprostu pięknie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goran Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 Zrozumiał :-) Teraz czekamy na deskę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeg Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 piekny tył ,ale ja czekam na cos innego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 kliment - nie daj podpuścić na żadne siedzenia ze skóry renifera tudzież innego borsuka ;))))) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Balas Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 O rzesz w morde :o Keep working, nie moge sie doczekac finishu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi