piksar Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 cudowny detal, szczególnie urzekły mnie te paski i klamry na błotniku
JohnyCa Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 Swietnie Ci idzie. Coraz to piekniej wyglada. Z tyloma detalami to sprzet musisz miec tez dobry :)
Zbychowaty Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 Ożesz!!!! Ej kupcie mu coś na uspokojenie!!:D Model wypasny!!! Jak to robisz, ze krzywizny blotnikow z innymi detalami sa spasowane idealnie na styk? Pozdrowicha:) PS Gdybym miał kase to zaplacilbym Ci za tuta tej machiny;)
Yaro16 Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 Przesada.Dużżżo detali.Ze Ci komp nie wysiądzie?
ZiBi_PL Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 panowie a co bedzie jak On skonczy ? koniec swiata nadejdzie :) i Bog zejdzie na swiat pogratulowac tego modelu ;*
Badyl Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 kliment zaloz sekte. bedziesz celebrowal model obiecany, a nieliczni wybrani dotkna vertexow jego :D
goran Napisano 10 Październik 2006 Napisano 10 Październik 2006 Tutek z tego modeliku to byłaby masakra :-) A ja podłączę się pod prośbę Z-brusha - powiedz jak to robisz że dopasowujesz przyleganie elementów do krzywizn tak dokładnie? Bo ja próbuję w moim samolociku i wychodzi raczej średnio :-(
kliment woroszyłow Napisano 10 Październik 2006 Autor Napisano 10 Październik 2006 Hahahahaha!! badyl dobre dobre....detali przybywa..nie martwcie sie wyznawcy nowej wiary!! Blogoslawieni ktorzy uwierzyli a nie zobaczyli! Juz niedlugo...:D to powiedzialem Ja...Pan Detalu:D :D :D
mujas Napisano 10 Październik 2006 Napisano 10 Październik 2006 Tak jesteś Panem Detalu kliment woroszyłow oczywiście dla tej konkretnej sceny którą aktualnie robisz;są tutaj na forum tak detalaste prace że nie sposób tego wszystkiego ogarnąć wzrokiem, rzecz jasna nie są to samochody ;)
kliment woroszyłow Napisano 17 Październik 2006 Autor Napisano 17 Październik 2006 Pora wrócić do roboty..zlot minął, trzeba sie przypomnieć:) na dzis mało ale zawsze...samochodzik ma koła: [/img]
goran Napisano 17 Październik 2006 Napisano 17 Październik 2006 No nie wiem jak już pisać, bo modelik jest wspaniały. Mam tylko jedno pytanie - sorry za ignorancję - na poprzednich renderach na zblizeniu tej "puszki" pod lusterkiem wystaje z niej pomarańczowa płaszczyzna - co to jest? Bo chyba nie błąd skoro nadal jest na renderze?
Badyl Napisano 17 Październik 2006 Napisano 17 Październik 2006 no walsnie, barzo ladny, barzo ladny; to jest post na kolejne 2 strony tematu :)
kliment woroszyłow Napisano 17 Październik 2006 Autor Napisano 17 Październik 2006 Goran to taki dynks który sie wysuwał ,słuzyło do sygnalizacji kierunku kiedy poruszano sie w kolumnie, cos jak rowerzysta który wyciąga ręke przy skręcie:)
mrkrzysiek Napisano 17 Październik 2006 Napisano 17 Październik 2006 hindus dobrze to ujełeś:) nic się nie zmieniło jak zwylke pięknie:)
Georgas Napisano 17 Październik 2006 Napisano 17 Październik 2006 kliment rewelacja, ile to ma poly??
goran Napisano 17 Październik 2006 Napisano 17 Październik 2006 Tak myślałem że po coś to narysowałeś :-) Dzięki za uświadomienie... A myślałeś może o zrobieniu tutka?
kliment woroszyłow Napisano 17 Październik 2006 Autor Napisano 17 Październik 2006 Georgas - z kompletem kół wzrosło do 700K...jeszcze spoko. ale swoja drogą czy to koła czy gąsiorki zawsze strasznie podnoszą ilość...dziwne:D Badyl. Hindus, mrkrzysiek- big dzięki!! Edit: Goran Tutka jak zrobic Horcha?:D moze kiedys pomysle kto wie..póki co musze to skończyc
tomeg Napisano 17 Październik 2006 Napisano 17 Październik 2006 no comment... chcę sie w ciszy napatrzeć "jak wytrawny znawca sztuki na wiekopomne dzieło" nawet odejde troche od monitora aby miec lepszą widocznosc.:)
kliment woroszyłow Napisano 18 Październik 2006 Autor Napisano 18 Październik 2006 pozazdrosciłem auciarzom i dla odmiany chciałem i ja zobaczyc mojego w wersji "spod igły"...taka zabawa.....wiem wiem mozna by lepiej.
Badyl Napisano 18 Październik 2006 Napisano 18 Październik 2006 hooooooooooooooooooooo :O:O:O:O opadla mi szczeka i to nie jest przenosnia :O:O:O:O
JunioR Napisano 18 Październik 2006 Napisano 18 Październik 2006 wariat ;D brak słow tyle tylko powiem :]
mrkrzysiek Napisano 18 Październik 2006 Napisano 18 Październik 2006 fajny zrób jeszcze czarny metalic:P
RA Napisano 18 Październik 2006 Napisano 18 Październik 2006 Sztampowe, setki już takich widziałem... ...w twoim wykonaniu. :) Bardzo dobre, sposób prezentacji również. Duży plus. :)
kliment woroszyłow Napisano 18 Październik 2006 Autor Napisano 18 Październik 2006 ciekawy byłem czy sie uda zeby wygladał jak fortepian...troche nie wyszło, ale czarny jest:D dobraaa , koniec tych zabaw modeluje dalej..tył do skończenia i troche pierdółek...do natepnego upa moi mili:D
goran Napisano 18 Październik 2006 Napisano 18 Październik 2006 Wersja z czarnym lakierem mi się podoba :-) Widać że robi Ci to frajdę, a to ważne. Super.
ZiBi_PL Napisano 18 Październik 2006 Napisano 18 Październik 2006 wersja military fajniejsza - wiecej detali widac :]
ftrampkach Napisano 18 Październik 2006 Napisano 18 Październik 2006 ja to nie bede nic pisal...wiesz co bym tu tylko jeszcze wstawil :D - albo jakas siostrzyczke z lazaretu ;P BLACK HORCH FULL WYPAS !!!! pozdro i dawaj apdejty !
chudy Napisano 18 Październik 2006 Napisano 18 Październik 2006 kliment bo to nie jest fortepian ;] fajne to mosz. naprawde, ale metalik nie pasuje jednak do takiego modelu pozdrawiam
Hynol Napisano 18 Październik 2006 Napisano 18 Październik 2006 Leciuteńki chamfer na gumach by się przydał w miejscu gdzie jest ostre przejście.. To wszystko co udało mi się wymyśleć ;). No i na marginesie - maszyny były malowane lakierem półmatowym. W warunkach afrykańskich nabierał on po krótkiej eksploatacji właściwości matowych. Pewnie to wiesz, ale niech się młodzież czegoś dowie ;)
JohnyCa Napisano 18 Październik 2006 Napisano 18 Październik 2006 Wszystko pieknie i gladko - model jak spod igly. No wlasnie. Az za doskonaly. Oczywiscie i tak mi sie podoba. Niecierpliwie czekam na fajne materialy. Na razie powodzenia zycze.
kliment woroszyłow Napisano 18 Październik 2006 Autor Napisano 18 Październik 2006 przeciez pisałem ze to zabawa tylko, model bedzie jak najbardziej w malowaniu wojennym..zadnych lakierów połysków..nie podejrzewacie mnie chyba o to! Hynol :D
ZiBi_PL Napisano 19 Październik 2006 Napisano 19 Październik 2006 no wybaczcie zeby model military byl pomalowany lakierem ktory bedzie blyszczal sie w sloncu jak psu .... dopowiedziec sobie sami :P kliment woroszyłow kolor bedzie jednolity czy beda jakies plamki, paski itp ? :) a moze to niespodzianka ? :D:D zrob to szybko bo nie mam co na tapete sobie dac :)
mujas Napisano 19 Październik 2006 Napisano 19 Październik 2006 A ja będe upierdliwy jak zwykle zresztą ;) chciał bym zobaczyć model z drugiej strony i od tyłu (bez złych skojarzeń proszę) na deskę rozdzielczą też byś mógł dać jedno ujęcie, mam nadzieję że texturki będą na nim takie fajne z odpryskającą farbą,zaciekami brudem i rdzą wtedy będzie wypasik :))
goran Napisano 19 Październik 2006 Napisano 19 Październik 2006 A na scenkę mógłbyś go zaparkować pod jakąś palmą na pustyni, w tle jakies małeruinki, może flak88...
mujas Napisano 19 Październik 2006 Napisano 19 Październik 2006 jeszcze mam pytańko jakim silnikiem renderujesz scenkę ??
kliment woroszyłow Napisano 19 Październik 2006 Autor Napisano 19 Październik 2006 scenke jakim silnikiem? a tego to jeszcze nie wiem..to zalezy od samej scenki, jesli sie okaze ze bez wirejowego displecementa sie nie obejdzie to wirejem, prewizki w wipie robiłem mentalem. Co do innego ujęcia to bedą , tylko musze skończyć tył własnie i wspomniana deske rozdzielcza kierownice etcetera etcetera...słowem w produkcji jeszcze.
kliment woroszyłow Napisano 24 Październik 2006 Autor Napisano 24 Październik 2006 updejcik, mały bo czasu ostatnio mam mniej, ale zawsze cos...TYŁ.
goran Napisano 24 Październik 2006 Napisano 24 Październik 2006 Pięknie, kolego woroszyłow, pięknie. Tylko z tyłu chyba zostały niezweldowane vertexy po płaszczyźnie symetrii, po szpara między drzwiczkami "rozcina" karoserię nad i pod drzwiczkami.
..:: WIKTOR ::.. Napisano 24 Październik 2006 Napisano 24 Październik 2006 Malinka :) Szalejesz maksymalnie... Piekna fura - szczegol powala...
kliment woroszyłow Napisano 24 Październik 2006 Autor Napisano 24 Październik 2006 Goran, połowy nie są zszyte jeszcze -druga strona bedzie jeszcze robiona, nie są one symetryczne i to stąd....
mrkrzysiek Napisano 24 Październik 2006 Napisano 24 Październik 2006 tu zawsze trzeba się powatarzać, pięknie poprostu pięknie :)
tomeg Napisano 24 Październik 2006 Napisano 24 Październik 2006 piekny tył ,ale ja czekam na cos innego .
jaras Napisano 24 Październik 2006 Napisano 24 Październik 2006 kliment - nie daj podpuścić na żadne siedzenia ze skóry renifera tudzież innego borsuka ;))))) pozdrawiam
Balas Napisano 24 Październik 2006 Napisano 24 Październik 2006 O rzesz w morde :o Keep working, nie moge sie doczekac finishu :]
Rekomendowane odpowiedzi